עבור לתוכן

עזרה דחופה להוספת כסף בחשבון paypal חדש

Featured Replies

פורסם

היי בשעה טובה פתחתי חשבון paypal

עכשיו הבעיה שלי היא כזו כאשר אני רוצה להוסיף כסך בPAYPAL אני עושה ADD FUNDS

ויש לי רק אפשרות של להעביר כסף מבנק בארה"ב.

איך אני מעביר כסף מהכרטיס שלי!?!??!

פורסם

אתה לא מעביר, אתה מכניס את מספר האשראי שלך.

ברגע שתרצה לרכוש משהו, תצטרך להתחבר לפייפאל [דרך החנות שאתה קונה ממנה] ופשוט ללחוץ "המשך" וזהו, קנית וזה הוריד מהחשבון שלך את הסכום שהוחלט.

פורסם

למיטב ידיעתי לא ניתן להעביר כספים ישירות מבנקים בארץ (וזו גם נראית לי פונקציה די מיותרת לרוב האנשים שיש להם כרטיס אשראי). מכרטיס האשראי לא מעבירים כסף בכלל, זה לא אפשרי (לפחות בחשבונות לא עסקיים). אתה צריך להעביר את הכרטיס תהליך ווריפיקציה ואח"כ כל תשלום שתערוך דרך Paypal ירד אוטומטית מהכרטיס.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני מבין מה שאתם אומרים אבל כרגע בחשבו paypal רשום שיש לי 0 שקלים או דולרים כאילו אין כסף

hyyqjynqwyjz.jpg

פתחתי גם חשבון בEbay והכנסתי את המשתמש שלי בpaypal וזה כאילו אושר

עכשיו אם אני אקנה משהו בebay זה לא יעשה לי בעיות זה פשוט יוריד לי את הכסף מהחשבון?

פורסם

כן.

לאחר כ48 שעות תוכל לראות גם חיוב בכרטיס האשראי שסכום הנ"ל.

פורסם

נדמה לי שאי ההבנה נובע מכך שבשירות PAYPAL ניתן גם לצבור כסף לזכותך ממכירות בEBAY.

כסף זה היה תמיד ניתן להעביר רק לטובת חשבונות בבנקים בארה"ב, היתה הודעה על כוונה לאפשר זאת גם לבנקים בישראל.

יש לך 0 כי לא נצבר עדיין כלום לזכותך.

החיוב בקניות רגילות נעשה דרך כרטיס אשראי ישראלי רגיל שמאפשר עסקאות מחו"ל ופרטיו נמסרו בעת פתיחת החשבון.

פורסם

יש אפשרות לחייב את הכרטיס ושהקרדיט ישאר בפייפאל?

זה אופציה טובה למי שלא רוצה שהפרטים של הכרטיס שלו ישארו במערכת או לכרטיסי ישרקארד WEB שיש עליהם פג תוקף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים