פורסם 2003 ביוני 2622 שנים אנחנו עושים סיבוב מכוניות לסיום הלימודים, תנו רעיונות יצירתיים מה לעשות.תודה.
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים רונדו??אהה זה גאוני..תסעו כולם ביחד..תדביקו שלטים על המכוניות של המחזור שלכם..כולם תשימו את שיר המחזור בפווולל ווליוםתצודו כוסיותואז תסעו לים.
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים אךךךך, הימים שלנו... היה מחוזק. רק שלי באותו זמן עדיין היה מלווה, התחלתי לנהוג לבד רק בסוף יולי 2k2.
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים הילדים שבבי"ס שלנו שסיימו אותו חסמו את הצומת והדביקו דברים חמודים כאלה על המכונית.
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים אותו יום קסום...צפצתי כל כך הרבה עד שהצפצפה הפסיקה לפעול :-[ (סיפור רציני - הצפצפה מתה באמצע והתרעננה אחרי כמה דקות מנוחה)נסעתי אחרי השיירה עד שעצרנו מול תיכון אחר וחבר הוציא תבניות של ביצים...
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים כיף לכם, תנסו לעשות רונדו שאין אישור משטרתי! הייתי עם חבר שלי בג'יפ שלו, עשינו קצת בלאגן, אבל לא יותר מדיי, ואז איזה דרדס מעצבן עם טיוטה חבוטה הורה לנו לעצור בצד... ;D מה חבר שלי האדיוט עשה? חתך לתוך חורשה עם הג'יפ, כמובן שהדרדס ניסה להיכנס גם הוא הוא לחורשה, אבל אחרי כמה מטרים הוא כנראה שקע בחול כזכור, אנחנו עם ג'יפ. מזל שהלוחית הייתה מכוסה בשלטי רונדו!
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים so many dicks, but not even a single pussy?! what is this a boys only school?
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר היו עוד בנות, במכוניות אחרי זה...ולמי שמתלונן - אני אכן לומד בבי"ס של בנים בלבד, אני דתי.אבל זה ממש לא אומר שאין לי קשר עם בנות...את הסיבוב עשינו ביישובים באזור ובכפרים הערביים, כמעט חתפנו אבנים....לשואלים איפה אני גר - בקרני שומרון....
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים זה מאחזים ....? לא נראה לי , אהה חונקים , כמה וילות ! אצלנו באשקלון יש רק 2 שכונות עשירים וכל השאר אתיופים , בעעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.