פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מחבר אין צורך לנחם, זה לא שליגם ככה הערך הריאלי של הכרטיס הוא פחות מעשר אגורות.
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים תגיד, זה לא הכרטיס שזרקת למדורה בלג בעומר אחרי ששפכת 2 ליטר בנזין עליו? בחיים לא ראיתי כזאת שרפה על כרטיס, אם זה היה שלי הייתי ממסגר אותו ותולה על הקיר, יש לי GF 2MX ואני קונה חדש, אם תוכל להסביר לי איך עשית את זה כדי שגם אני יוכל לעשות את זה אני אודה לך מאוד!!! ;D
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים הלוואי ולי יקרה דבר כזה...(כמובן אחרי שיהיה לי כסף לכרטיס חדש ) תנוחמי למנוח (אם זה מה שאומרים, וככה כותבים)
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים זה נראה יותר כאילו זה התקצר עם התחתית של המארז, זה קורה בד"כ בארונות הקבורה הקטנים של מחשבים מהסוג הזה, כשהכרטיס הISA נמצא בסלוט הכי נמוך, ובד"כ במרחק מ"מ ספורים מהשוליים של הארון.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר זה בטוח שלא קרה כי הרגלית פלסטיק בדיוק מתחת לאיפה שהוא היה ובולטת איזה כמה מ"מ ככה שלגעת במתכת הוא לא היה יכול.יש עליו מדבקת אחריות של ספרינט, שאני אפנה אליהם ? ;Dחבל שיש לי רק את התוצאה הסופית, הייתי מת לראות את זה קורה.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים זה בטוח שלא קרה כי הרגלית פלסטיק בדיוק מתחת לאיפה שהוא היה ובולטת איזה כמה מ"מ ככה שלגעת במתכת הוא לא היה יכול.יש עליו מדבקת אחריות של ספרינט, שאני אפנה אליהם ? ;Dחבל שיש לי רק את התוצאה הסופית, הייתי מת לראות את זה קורה.חבל על הקלוריות שתשרוף להגיע אליהם, רב היבואנים שמייבאים דברים כאלה לא מתעסקים עם לקוחות סף כי הם מכניסים את הדברים האלה בקמויות לארץ.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר התחלקת על השכל ?אתה רואה סמיילי? זה לא ברצינותהכרטיס בן 10 שנים וגם אז הוא היה שווה לא יותר מ 100 ש"חאני חוזר שנית, אף אחד לא שם על הכרטיס הזה, גם אם הוא היה עובד לא היה אכפת לאף אחד לזרוק אותו לפח.
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים התחלקת על השכל ? אתה רואה סמיילי? זה לא ברצינות הכרטיס בן 10 שנים וגם אז הוא היה שווה לא יותר מ 100 ש"ח אני חוזר שנית, אף אחד לא שם על הכרטיס הזה, גם אם הוא היה עובד לא היה אכפת לאף אחד לזרוק אותו לפח. בתור אחד שקנה מחשב לפני הרבה זמן אתה טועה הם לא עלו 50 שקל אז, הם עלו הרבה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.