עבור לתוכן

רוצה לעבור לתשתית אינטרנט אחרת

Featured Replies

פורסם

אף אחד פה לא חווה את אותן בעיות בנטוויז'ן? זה מה שיש אצלי, פינג של 800 במשחקי רשת.

פורסם

שמעו מה קרה לי :לפני מספר ימים האינטרנט הוריד במהירות 200-300 שזה 2 וחצי מגה

ואני חתום על 4 אצל בזק ובינלאומי..

מה מתברר?

"בטעות" השתנה אצלם (בבזק)ההגדרות וירדתי למהירות 2 וחצי

חבל ש"בטעות" אני לא משלם 10 שקל לחודש

יודעים איפה לטעות ואיפה לא האוכלי חינם

פורסם

אתה חושב שהם עשו את זה בכוונה? נכון שזה לא צודק, ולדעתי הם צריכים לפצות אותך (עד חודש חינם).

פורסם

אתה חושב שהם עשו את זה בכוונה? נכון שזה לא צודק, ולדעתי הם צריכים לפצות אותך (עד חודש חינם).

לא יכול להגיד בודאות

אבל זה בטח לא מקצועי

ותאמין או לא בניגוד לרוב הישראלים..לא ביקשתי על זה פיצוי ,פשוט שיחזירו אותי ל4

כי סה"כ גם גלשתי כמה שעות על 2 מגה

גיליתי את הבעיה מהר

פורסם

כמה שעות, ממש ויתרת על פיצוי שמן.

פורסם

מה הקשר? אני מציין שבזמן האחרון האינטרנט זוחל אצלי בצורה בלתי נסבלת לחלוטין ושואל אם יש טעם להחליף תשתית. עם כל הכבוד אני לא רואה שום סיבה היגיונית למה אני צריך לקבל 500 - 700 MS בחבילה 2.5MB ב-WoW, בזמן שאחרים עם חבילות קטנות יותר משחקים על 150 - 200.

אתה מגיע ומתחיל לבלבל במוח על ציפיות בכזאת רמת מחירים. הציפייה שלי שהאינטרנט יעבוד בסדר. אני לא רוצה לעשות refresh שלושים פעם עד שאתר עולה, נמאס לי להוריד קובץ פעמיים כי ההורדה נקטעת באמצע, נמאס לי לא להיות מסוגל לשחק במשחקי רשת. ציפיות ממש לא בשמיים. לא יודע מאיפה הבאת בכלל שאני מצפה לקו תמסורת עסקי ב-50 שקלים בחודש.

אה, כמו ש-Lev0 ציין, אין שום בעיה בהורדות. אני מוריד במהירות מרבית. יש בעיה קשה בפינגים.

היתה לי בעיה דומה מאוד לשלך, אבל הנסיבות היו אחרות לגמרי:

אני מתחבר מאינטרנט זהב (אני יודע, אני יודע, אין צורך בקריאות הנרגשות להחליף ספקית, זה יקרה בהקדם האפשרי), וכנראה מאז האיחוד של 012 עם 015 התחלפו כתובות ה DNS שלהם (ראשי ומשני). אז כתובות ה DNS שהוזנו אצלי בנתב היו שגויות וזה היה הגורם לבעיות פינג ולגלישה בלתי אפשרית (כשלעומת זאת בדיקות של מהירות הורדה היו בסדר), הבעיות שלי היו זהות לחלוטין לתיאור שלך.

אז זה אולי סתם shot in the dark, אבל תבדוק את כתובות ה DNS שמוזנות אצלך ואם הן עדכניות.

פורסם

לכל הFANBOYS של הספקיות , תסתכלו בבקשה על ארצות אחרות בעולם , אצלם המחירים הרבה יותר נמוכים , אם זה לא היה ככה לא הייתי מתעצבן אבל בגלל שבכמעט בכל הארצות האחרות המחירים הרבה יותר נמוכים אז למה אני צריך להיות שמח ומרוצה מכך שעושקים אותנו על אינטרנט איטי במיוחד?

אה ואתה בטח תגיד לי תגיד תודה שיש לך יותר מ56K...

פורסם

כמה שעות, ממש ויתרת על פיצוי שמן.

תתפלא אבל על כמה שעות שבהן הייתי מנותק מהאינטרנט בגלל תקלה שלהם

קיבלתי 200 דקות שיחה מתנה משהו כזה

פורסם
  • מחבר

היתה לי בעיה דומה מאוד לשלך, אבל הנסיבות היו אחרות לגמרי:

אני מתחבר מאינטרנט זהב (אני יודע, אני יודע, אין צורך בקריאות הנרגשות להחליף ספקית, זה יקרה בהקדם האפשרי), וכנראה מאז האיחוד של 012 עם 015 התחלפו כתובות ה DNS שלהם (ראשי ומשני). אז כתובות ה DNS שהוזנו אצלי בנתב היו שגויות וזה היה הגורם לבעיות פינג ולגלישה בלתי אפשרית (כשלעומת זאת בדיקות של מהירות הורדה היו בסדר), הבעיות שלי היו זהות לחלוטין לתיאור שלך.

אז זה אולי סתם shot in the dark, אבל תבדוק את כתובות ה DNS שמוזנות אצלך ואם הן עדכניות.

איך אני בודק?

פורסם

יש בעייה של איטיות, ומספיק לעשות חיפוש בערך של בזק בינלאומי או איטיות בגלישה כדי להבין את גודל הבעייה.

אני לא חושב שזה משנה אם אתם מחוברים דרך הוט או בזק, יש בעייה ספציפית בבזק בינאלומי, ויש רולטת ניחושים לגבי הסיבות, חלק אומרים שזה בגלל עבודות שידרוג, חלק אומרים שזה נובע עקב עומס משתמשים ותעבורה, וחלק אחר לא מבין מה הבעייה.

אבל ברור שיש בעייה, והיא נמשכת משהו כמו 3-4 חודשים (לפחות אצלי כן?), ביינתים זה לא נפתר, ואין עם מי לדבר, הוט טוענים שהם בסדר, גם בזק בינלאומי, ככה שאנחנו נמשיך לשלם ולסבול.

פורסם

איך אני בודק?

תרים טלפון לספקית, תבקש כתובות DNS ראשי ומשני ותשווה עם אלו שמוגדרים אצלך ב Lan Settings של הנתב, זה אמור להיראות משהו דומה לזה (צריך להיות דומה בכל הנתבים):

stzr7.jpg

הכתובות הללו צריכות להופיע גם במאפיינים של החיבור-רשת לראוטר בכל אחד מהמחשבים, תחת TCP-IP:

st2hq2.jpg

אל תסתמך על כתובות DNS שמפורסמות באינטרנט, זה יכול להיות מיושן. זאת הסיבה שלקח לי כ"כ הרבה זמן לעלות על הנושא - הספקית שלי פרסמה (ונראה לי שעדיין מפרסמת) באינטרנט נתוני DNS מיושנים ושגויים, ובהתחלה הייתי בטוח שהם נכונים.

פורסם

Chymes באיזה שרתים אתה משחק ב WOW, אירופאים או אמריאקים ?

פורסם

מישהו משתמש פה בOpenDNS בPS3? שאני מכוון את הPS3 לOpenDNS אני לא מצליח להתחבר למשחקי אונליין :S

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים