עבור לתוכן

רוצה לעבור לתשתית אינטרנט אחרת

Featured Replies

פורסם

די, אני לא יכול יותר. בחודשים האחרונים האינטרנט עובד זוועה. פשוט זוועה. אתרים לא עולים, הורדות מסתיימות פתאום באמצע ואני צריך להתחיל להוריד מחדש, World of Warcraft הפסיק להתחבר, אלוהים יודע למה וגם כשאני מתחבר הפינג אסטרונומי, 500 - 700, לפעמים גם מעל 1000. עשיתי הכל - תמיכה של בזק בינלאומי, תמיכה של בזק, החלפת מודם, החלפת ראוטר, פורמט, החלפת פילטרים בשקעים, פתיחת פורטים ושום דבר לא עוזר. אני יודע שהבעיה לא אצלי ספיצפית במחשב כי יש לי עוד ארבע מחשבים בבית וכולם סובלים מאותה בעיה.

חפרתי לבזק בינלאומי, זרמתי עם כל הבדיקות שלהם, לקחתי חבילת גיימרים, אבל כלום לא עזר. חפרתי לבזק, החלפתי ראוטר פעמיים, החלפתי מודם, אבל כלום לא עוזר. באמת נמאס לי. WinMTR טוען שיש לי 60% lost packets! אתם קולטים?! 60%!

אני מתקשר לבזק בינלאומי, נופל על איזה תומכת ילדה שלא יודעת כלום, שורף שעתיים על דיבורי סרק. לפעמים, אבל רק לפעמים, נופל על איזה תומך שמבין והוא טוען שעושה משהו, אבל כלום לא עוזר. אני מתקשר לבזק, הם עושים בדיקות וטוענים שהבעיה בבזק בינלאומי.

באמת שלא מזיז לי אצל מי הבעיה. אני רוצה פיתרון. מבחינתי אני מוכן להתנתק היום מבזק בינלאומי, לשלם קנס ולעבור לספקית אחרת. השאלה אם שווה לעבור מתשתית של בזק לתשתית של HOT? מה אתם אומרים?

פורסם

בזק היא גם התשתית וגם הספקית שלך?

בכל מקרה לאחרונה גם אצלי נראה שיש בעיה באינטרנט, אתרים עולים לאט יותר והפינג במשחקים הפך בלתי אפשרי (300-900).

פורסם

לפי דעתי בזק+בזק בינלאומי זה הכי טוב...

אבל אם זה באמת בלתי נסבל אז אחריהם הייתי ממליץ על HOT..

פורסם

אני בבזק וWOW רץ יופי עם פינגים נמוכים. ניסית להתקשר לתמיכה ולבקש שיעשו ריסט לשקע שלך ?

פורסם
  • מחבר

עשיתי הכל.

פורסם

בחודשיים האחרונים שמתי לב שבלתי אפשרי לשחק משחקי רשת. גם אני בבזק + בזק בינלאומי. פשוט הפסקתי לשחק.

פורסם
  • מחבר

בימים האחרונים אני לא מבין מה לעזאזל קורה.ב- Ynet לא נפתחות הכתבות. Google לא עולה במחשב הנייד של אמא. WoW הפסיק להתחבר. לחלוטין.

פורסם

מבחינתי אני מוכן להתנתק היום מבזק בינלאומי, לשלם קנס ולעבור לספקית אחרת.

רק רציתי לציין שאין בזה שום היגיון.

ה"קנס" הוא פשוט תשלום מלא כאילו שלא היית עושה כלום - רק שעכשיו אין לך חשבון.

אם אתה במילא "נשבר" ולא מפריע לך לשלם, עדיף לך כבר להשאיר גם את החשבון בבב"ל, שלפחות יהיה לך לגיבוי. במילא תשלם אותו דבר.

פורסם

האמת שגם אני התחלתי לחוש בהאטה משמעותית

בסרטוני youtube בעיקר וגם אני בבזק בינלאומי + בזק.

מה שכן, אני בספק שמדובר בבעיית תשתית, כי אני במרחק של

400 מטר מהמרכזייה ונתוני הקו נהדרים.

פורסם

יאללה אוספים חסכונות מכולם וקונים קו OC192 לספק peering הקרוב.

זה עוד דיון בכי על כמה הספקים חרא? :screwy:

פורסם

למה לא לבכות?

מה עוד נשאר!?

פורסם

להיות מציאותי.

אתה משלם מחיר של מנת פלאפל ורוצה לקבל תקשורת ברמת קו תמסורת עסקי?

המצב בעולם כולו לא שונה ממה שיש בארץ ותמיד יש פתרונות שדורשים יותר כסף אבל עובדים.

פורסם

להיות מציאותי.

המצב בעולם כולו לא שונה ממה שיש בארץ ותמיד יש פתרונות שדורשים יותר כסף אבל עובדים.

מצטער, לא ידעתי שפלאפל עולה 80 ש"ח בחודש, וזה עוד רק הספקית, תוסיף את התשתית

פורסם

להיות מציאותי.

איפה מנה פלאפל?

אני משלם על 5 מגה 100 שקל בחדש

וזה עוד אחרי קומבינות ובזכות היותי עובד נזק לשעבר(מבצע עובדים על תשתית ועל ספק).

אני גם לא מצפה לקו תמסורת עסקי, מאיפה הבאת את זה?

תשים לב שרשמתי, איטיות בסירטוני youtube, זאת לדעתך תעבורת

רשת כבדה מדי ללקוח פרטי?

מה גם שדווקא התעבורה הכבדה שלי(p2p) עובדת אחלה, אני מנצל הקו

עד תומו ללא שום איטיות.

אבל כמו שציינו כאן, דווקא התעבורה שדורש תגובה מהירה(ע"ע פינגים נמוכים)

שם הבעיה.

פורסם
  • מחבר

להיות מציאותי.

מה הקשר? אני מציין שבזמן האחרון האינטרנט זוחל אצלי בצורה בלתי נסבלת לחלוטין ושואל אם יש טעם להחליף תשתית. עם כל הכבוד אני לא רואה שום סיבה היגיונית למה אני צריך לקבל 500 - 700 MS בחבילה 2.5MB ב-WoW, בזמן שאחרים עם חבילות קטנות יותר משחקים על 150 - 200.

אתה מגיע ומתחיל לבלבל במוח על ציפיות בכזאת רמת מחירים. הציפייה שלי שהאינטרנט יעבוד בסדר. אני לא רוצה לעשות refresh שלושים פעם עד שאתר עולה, נמאס לי להוריד קובץ פעמיים כי ההורדה נקטעת באמצע, נמאס לי לא להיות מסוגל לשחק במשחקי רשת. ציפיות ממש לא בשמיים. לא יודע מאיפה הבאת בכלל שאני מצפה לקו תמסורת עסקי ב-50 שקלים בחודש.

אה, כמו ש-Lev0 ציין, אין שום בעיה בהורדות. אני מוריד במהירות מרבית. יש בעיה קשה בפינגים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים