עבור לתוכן

כדאי לקנות עכשיו ממחשב או לחכות עוד כמה חודשים לטכנולוגיה שתבוא ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת אם כדאי עכשיו אבל אני ממש מת לחידושים שיבואו בעתיד ואם אני אקנה מחשב עכשיו אז הוא יהיה לשנתיים בערך .

פורסם

תקנה אכשיו.... גם ככה כל יום יוצאת איזושהי טכנולוגיה חדשה!!

וגם עם תיקנה בעתיד תמיד תיהיה איזושהיא טכנולוגיה שתבוא ותבוא ותבוא.... ואתה תחכה לה...

פורסם

זו טעות לחשוב ככה בגלל שבמחשבים דברים כל דבר מתחדשים, אם פעם דור של כרטיסי מסך היה שנה הרי שהיום

הוא כמה ?! חצי שנה ?! דברים הולכים ומתחדשים במהירות גדולה מאוד.

אם אתה שואל אותי זה ככה - במחשבים קונים כשצריכים !

אלה אם כן אתה באמת יודע שהולך עוד שבוע להגיע לארץ כרטיס שאתה ממש רוצה אותו ומשתלם יותר לקנות אותו מאחר,או מעבד וכו'...

אבל לחכות לטכנולוגיה חדשה, זה כבר ממש לא כדאי...

פורסם

איזה מחשב יש לך עכשיו?

פורסם

אני חושב שכל מה שציפו לו כבר יצא והתייצב (מבחינת אינטל לפחות)

עכשיו נשאר רק ddr2 ו64bit cpu לחכות, לפי דעתי יקח הרבה זמן, יש לך סבלנות כל כך ארוכה?

פורסם
  • מחבר

מה זה דידיאר 2?

האת'לון 64 יצא בספטמבר יחד עם ה NFORCE כנראה

ויש לי מחשבזוועתי דיורון 1300 128 SDR ג'יפה 2 mx

פורסם

אם אתה לא רוצה בינתיים להשקיע אלפים תקנה עוד 512 ראם בשביל המשחקים

פורסם

אני רוצה לדעת אם כדאי עכשיו אבל אני ממש מת לחידושים שיבואו בעתיד ואם אני אקנה מחשב עכשיו אז הוא יהיה לשנתיים בערך .

לא מומלץ לחכות לטכנולוגיה החדשה, מכיוון שכאשר יוצא מוצר חדש היחס של המחיר לביצועים שלו מאוד נמוך. לכן, לפי השקפתי, הכי פרקטי זה להשתמש במחשב ממוצע-/+ - ולשדרג פעם בשנתיים.

בהצלחה!

פורסם

מחשבה לא נכונה , אל תחכה לשום דבר אלא אם הוא יצא בשבועות הקרובים ( תוסיף את הימים שבהם הוא צריך להגיע לארץ ) .

אתה צריך לדעת מה הצרכים שלך , והדבר הכי יקר היום לא יהיה הכי יקר וטוב בעוד שנה ( אני בזמנו קניתי את הgf4 ti ב1700 , הוא עולה היום קצת פחות , אבל עדיין עמד בכל מה שנתנתי לו ) , אבל אם תקנה מוצר טוב הוא ישרת אותך לפחות שנתיים , ומעבדים , דור חדש יוצא פעם בשנה-שנתיים , אז תשקיע יותר בו מאשר בכ.מסך שכל חצי שנה יוצא דור חדש .

פורסם

זה תלוי מה הדרישות שלך מהמחשב עצמו

אם אתה גיימר אז תשקיע יותר בזיכרון ובכרטיס מסך טוב (אין צורך בR9800 או FX5900 כי הם לא משתלמים ביחס למחיר) וקצת פחות במעבד.

מבחינת המעבדים של אינטל אין מה לחכות, עד סוף השנה לפחות לא ניראה עוד שום דבר ששוה לחכות לו, כנ"ל AMD

בקשר לכרטיס מסך, את ההכי חזקים אין צורך לקנות אלא אם כן אתה משחק ברזולוציה של 2048X1600 (אני לא יודע אם יש כזאת אבל זה רק דוגמא). אתה בכיף יכול להסתדר עם R9700NP למשך עוד שנתיים. זה שכל חצי שנה מגיעה טכנולוגיה חדשה של כרטיסי מסך, זה לא אומר שהמשחקים מתקדמים באותו קצב, אומנם המשחקים צריכים כוח אבל פחות ממה שהכרטיסים יכולים לתת. דוגמא:

הGF4TI4600 יצא לפני יותר משנה וחצי והוא עדיין נחשב לכרטיס חזק מאוד שיכול להריץ כל משחק שיוצא היום ברזולוציה גבוהה ובFPS מספקים מאוד.

פורסם

יש כמה טכנולוגיות שכדאי שיהיה בלוח החדש, כמו PCI-X שרק בשביל זה שווה לחכות לטעמי.

לnforce3 ולATHLON64 זה כבר בחירה שלך, אבל לדעתי שווה לחכות לPCI-X חוץ מזה המחשב שלך לא כל כך גרוע.

תחליף בינתיים כרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים