עבור לתוכן

ויסטה לא עולה לאחר ההתקנה

Featured Replies

פורסם

היתקנתי ויסטה SP1 ולאחר הריסטרט שבסיום ההתקנה הווינדוס לא מגיב בכלל ואין שום הודעה

לא יודע אם זה חשוב אבל התקנתי על VIRTUAL PC

מה זה יכול להיות?

פורסם

עולה, עולה, רק תצטרך לחכות 10,000 שנה. רוב המחשבים בקושי סוחבים ויסטה אחת, אז אתה רוצה להריץ ויסטה בתוך ויסטה? תנסה להגדיר כמה שיותר זיכרון במחשב הווירטואלי ולצמצם כמה שיותר משאבים במערכת האמיתית. עדיין, הסיכוי שהוא ירים דבר כזה הוא קלוש.

פורסם

...רוב המחשבים בקושי סוחבים ויסטה אחת, אז אתה רוצה להריץ ויסטה בתוך ויסטה?....

עולה גם עולה ואין שום בעיה

אישית לי רצים בתור מכונות וירטואליות גם ויסטה גם XP וגם 2003 (לצורך נסיונות)

זה נכון שיש לי 8 ג"ב זיכרון ולכל מכונה אני מקדיש לפחות 512 (ל2003 אני מקדיש 1 ג"ב)

רץ נהדר

גבריאל

פורסם
  • מחבר

חברה מבחינת משאבים יש מספיק בשביל שבויסטה נתתי לו 1 ג'יגה.

יש פה איזה תקלה, לא בעיית משאבים.

וחוץ מזה ויסטה היא לא כמו שהייתה בהתחלה יש בה המון כלים טובים וחשובים שלא היו ב XP אז חברה חלאס קצת להשמיץ אותה.

כל מי שיש לו קצת זכרון הוא יכול להרחיב קצת היום זכרונות, לא עולות הרבה ככה שאין כבר בעיה עם זה.

ואני יכול להבטיח לאנשים שעם 3 ג'יגה זכרון (מה שיש לי בנייד) ויסטה רצה כמו פנתר. (עם האירו)

בכל מקרה אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות אני ישמח אם יהיה לי תושבה.

אגב מדובר פה על ULTIMATE SP1 ערכתי אותה ב VLITE והוספתי לה קובץ תשובות ועשיתי אותו ISO דרך ה VLITE

ול Nyromith לא היגעתי אפילו למצב שאני יכול להגדיר שום דבר מערכת ההפעלה אפילו לא עלתה בפעם הראשונה במחשב.

פורסם

1. אני לא השמצתי אותה, דיברתי על ביצועים באופן אובייקטיבי בלי התייחסות לכלים כאלה או אחרים שיש בה. כולם יודעים שהיא צורכת המון משאבים, ובשביל רוב המחשבים של היום זה לא ריאלי להריץ ויסטה בתוך ויסטה. מהי כמות הזיכרון שיש לך במחשב, ומהו המעבד?

2. אם הנתונים של סעיף 1 מקובלים, כנראה הבעיה היא ב-Vlite. אינספור פעמים ניסיתי לבנות מערכת באמצעות התוכנה הזאת, ובכולן כשלתי כך או אחרת. נסה להתקין ויסטה RTM ולראות אם היא עולה.

פורסם
  • מחבר

מה זה ויסטה RTM?

פורסם

מה זה ויסטה RTM?

Release To Manufacture - זאת גרסת הויסטה המקורית שיצאה מבית מיקרוסופט שנצרבת על הדיסקים עם ההולוגרמה בקופסה שקונים בחנות. תבדוק שהויסטה שעליה אתה עשית Vlite היא ממקור אמין, ותתקין אותה בלי השנויים. אתה צריך לאשר/לשלול בעיה ב-Vlite. מה לגבי החומרה שלך?

פורסם
  • מחבר

החומרה בסדר

יש לי מעבד ליבה כפולה 1.86 T2390 זכרון L2 1024 KB

זכרון RAM 3GB על המחשב 1 GB הוגדר במכונה הווירטואלית

כרטיס מסך O.B

צ'יפ סט GM965

פורסם

ממבט ראשון זה נראה בסדר, לפחות להרצת ויסטה אחת. שמישהו אחר יגיד אם זה מתאים גם ל-VPC. ההמלצה שלי נשארה לבדוק את גרסת הויסטה לפני שעברה Vlite.

פורסם
  • מחבר

כן אני בטוח ש VLITE דפק את העסק או דיסק המקור פגום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים