עבור לתוכן

צמיגים "חסיני כדורים"

Featured Replies

• תגובות 40
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ואו, אדיר. אם הם מגיעים למחירי דומה לצמיג רגיל זה יתפוס את כל השוק בסערה, לא רק את הצבאי

פורסם

הוא לא נראה לי יהיה נוח לנסיעה בכבישי ישראל (עם כל המהמורות)...

פורסם

הם טוענים לנוחות נסיעה דומה. בכל מקרה המתלים משפיעים הרבה יותר על איכות הנסיעה מאשר הצמיגים

פורסם

אני זוכר שקראתי על זה לפני שנה + אם אני לא טועה.

מרשים אבל לא יותר מדי.

פורסם

יש פיתרון ביניים (בין הצמיגים הרגילים לבין המפלצת שבקישור) והם נקרים "צמיגי אל תקר", שתיאורתית מאפשרים נסיעה של כ-100 ק"מ עם פנצ'ר.

פורסם

צמיגי אל תקר זה לא אותםפ צמיגים שמשמשים היום את הצבא ?

פורסם

הם טובים אם נכנס מסמר בגלגל וכו, כלומר עדיין יש לחץ אויר בגלגל. אם יש חור רציני בגלגל הם לא עוזרים

פורסם

לא נראה לי (לפחות לא ביחידת המילואים שלי...).

מתי לאחרונה היה לך "חור רציני" בגלגל?

פורסם

לשימוש אזרחי הם מספיקים. לשימוש צבאי פחות. אם למשל משהו מתפוצץ ליד הגלגל ועשרות רסיסים חודרים אליו. בגלגל הזה לא רק שהרוב פשוט יעברו בלי לעשות כלום, גם אלא שיתקעו יעשו נזק שולי בלבד.

פורסם

בשימוש האזרחי הם יהיו קשים מידיי ויעניקו נסיעה הרבה פחות מנעימה ( או שידרש שידרוג רציני למערכת הקפיצים של הרכב ) כמו כן אני בספק באשר ליכולת האחיזה של הצמיג בכביש

פורסם
  • מחבר

שמעתי שמשפחת אלפרון הזמינה כבר סט שכזה לכל רכב שלהם :lol:

פורסם

מה הקשר ליכולת האחיזה? פני הצמיג זהים. אתם ממהרים להחליט שנסיעה בהם תרגיש "קשה" או "רכה" עם אפס ידע מקדים.

פורסם

מוזר שאנשים ניחנים בחוש נבואי בתרדים של טכנולוגיה

שטח הפנים של הצמיג מתאים את עצמו לפני השטח , אחד המשתנים הוא הלחץ הפנימי של הצמיג על הדפנות .

ולא צריך שום ידע מספיק היגיון ( או שגם את זה אסור לאנשים )

פורסם

ההגיון של רוב האנשים חסרי הידע הוא לקוי. אנשים שבויים בקונספציות "הגיוניות" שבגללן הם לא מקבלים את המידע החדש

תסתכל על צורת הכוורת, היא מייצרת לחץ שמחליף את הלחץ הפנימי של הצמיג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים