עבור לתוכן

למה אנשים פה קוטלים את ג'ון ברייס בטירוף?

Featured Replies

פורסם

מניין לך לדעת שזה מה שצריך על מנת לעבוד שם? אם אני אגיד לך שאני מכיר אנשים שעובדים שם כבר כמה שנים טובות, ויש להם 5 יח"ל מדעי המחשב ולחלקם אפילו תואר ראשון במקצועות הטכנולוגיים, אתה תאמין לי?

גם למוכר בשוק תלפיות יש נסיון במכירות, אז מה? לא נראה לי שאפשר להתקבל לשם בלי ידע על חומרה ומשחקי מחשב, זה חנות מחשבים ולא חנות נעליים. החבר'ה בבאג הם לא מוכרים בדוכנים בעיר התחתית בחיפה.

אפשר להתקבל לשם בלי ידע, אם המראיין קולט שאתה יודע למכור ולשכנע(לתחמן זו גם מילה טובה) לקוח על מוצר מסוים אתה מתאים, אתה לא צריך הרבה ידע ולא תעודות ולא נעליים(אחרת כבר הייתי שם מנכ"ל בכיר עם התעודות שלי), מה שצריך זה ידע בסיסי בתפעול מחשב והרבה יכולת לאלתר ולשחק אותה יודע.

חבל יהיה לי לעזוב את ג'ון ברייס- אני אוהב אותם והם אוהבים אותי, ואני כן רוצה להתקדם שם ולעשות קורס MCSA/MCSE של servers 2008 ואח"כ להמשיך שם לקורסים נוספים. אתם רוצים להגיד לי שלא משנה כמה חומר אני אקרא ב- hwzone, כל עוד אשאר בג'ון ברייס אוכל להגיע אך ורק לתמיכה טכנית?

בשביל מה לעשות עוד קורסים מעבר לניהול רשתות(אם זה התחום שאתה מעוניין בו)? לא חבל על הכסף והזמן? אתה צריך להחליט על כיוון שאתה מעוניין בו וללכת עליו.

תמיכה טכנית זו רק ההתחלה בשבילך ורק מהווה צעד ראשון בתחום הרשתות והמיחשוב. זה לא שום דבר מעבר לזה(כמו גם מכירות בבאג, זה אחלה עבודה לצעיר בתחילת דרכו וייראה טוב יותר בקורות חיים ממשרות אחרות שמתאימות לצעירים משוחררים).

תלוי איזה קורס עשית ולאן אתה רוצה להתקדם, אתה יכול להגיע להרבה מעבר לתמיכה טכנית וכל מיני משרות כאלה

אני לא אומר שבאג חייבים לי משהו- כי הם לא- אבל אני לא רוצה לחשוב שכל מה שניתן לעשות עם כל הקורסים בג'ון ברייס זה רק תמיכה טכנית בנטוויז'ן.

זה נכון, כל הקורסים בגון ברייס הם לא בשביל תמיכה טכנית ובטח לא בשביל מכירות בבאג, הכיוונים שונים לגמרי ואתה חייב לפתוח את העיניים ולהבין מה אתה רוצה.

ועוד הערה קטנה, אם באמת השאיפה שלך זה לעבוד בבאג, אתה ממש לא צריך לעשות קורסים בשביל זה וסתם בזבזת זמן וכסף על זה.

• תגובות 40
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה עצוב ביותר...

אני בחודש השלישי שלי באורנג' סגרתי 8800 בערך, רק חבל שירד לי בסביבות 1600 שקל על מיסים וכו', מתישהו נעשה תיאום מס, ונקבל את הכסף בחזרה...

יש עבודות הרבה יותר קשות באותה משכורת. באג לפחות שכונה. אין עומס, אין כאב ראש, כולם צעירים, משמרות גמישות, אווירה טובה, מזגן, מוזיקה. קח לדוגמא שירות לקוחות. בשביל אותה משכורת, אולי מספר שקלים יותר, הם נאלצים לעבור גיהינום. אני מנהל ויכוח עם לקוח אידיוט פעם בחודש, הם מתווכחים עם לקוחות כל המשמרת, כל יום. שאר העבודות כמו תחנת דלק, מחסנים, מפעלים זה בכלל גיהינום. נסה לשלב לימודים עם כזה דבר. אחרי העבודה רק רוצים להתקלח, לאכול ולישון. באג זה הרע במיעוטו.

פורסם

בגלל זה הולכים למוקד הDATA ולא למוקדים האחרים :)

באג זה הרע במיעוטו, וחצי משכורת, אז לא ממש משתלם...

ובשירות לקוחות אתה תמיד יכול לרדת משרות, כלומר לרדת באחוזי משרה, ומה שנציג (לדוגמא במוקד שהייתי בו) עושה ב50% משרה, אתה עושה במשרה מלאה...

דרך אגב, במוקד הזה גם יש מזגן, אוירה טובה ואנשים צעירים, עומס לפעמים יש ולפעמים לא, משמרות גמישות גם יש, ורק אסור לשמוע מוזיקה, למרות שלפעמים שומעים מהצד של הלקוחות :) (בהנחה שזה לא מנכ"ל של איזושהי חברה, ולא מבינים איך הוא הגיע לשם אם הוא צריך אותנו בכלל חחח)

עוד משהו שכדאי לציין, מוקדים אחרים (חוץ מטלמרקטינג) מרוויחים הרבה פחות, אז מי שרוצה להכנס לתחום הזה, שידאג להגיע לאן שצריך

פורסם

בסדר. יש ברמנים בגילי שמרוויחים 10K ומזיינים כל ערב, יש מאבטחים בנמל אשדוד שמרוויחים 50-60 שקלים לשעה ויש צעירים אחרי הצבא שמתרוצצים כמו שדים בתחנת דלק בשביל שכר מינימום או סוחבים ארגזים במחסן. באג זה הרע במיעוטו, העבודה הכי סבירה שהצלחתי להשיג ובינתיים העבודה עונה על צרכי. (לעתיד המאד קרוב)

פורסם

תראה אני לא יודע כמה חיפשת עבודה, או שפשוט הסתדר לך גם קרוב וגם סבבה...

אבל יש המון עבודות טובות יותר (גם מאורנג') השאלה היא מה פותח התר'ד באמת עשה בשביל לחפש עבודה כזאת...

אני באופן עקרוני שחיפשתי עבודה לא חיפשתי עבודה בבאג, כי חיפשתי כמה שיותר כסף, ולמזלי מצאתי

לעשות משהו בסביבות 30K+ ב5 חודשים, התאים לי לפני הלימודים

פורסם

אני גר באשדוד, לא בתל אביב. האפשרויות שלי הרבה יותר מוגבלות. באג מתאים לי מהרבה סיבות. נכון, השכר לא משהו, בכלל, אבל שוב, זה הרע במיעוטו. לאכול תסביך בגלל כל אחד שמרוויח יותר כסף ממני זה מפגר.

פורסם

אני עובד בהרצליה ויש לנו בחברה עובדים מאשדוד, כשעבדתי בבזק

בדרום ת"א גם שם היו.

ואני בכלל גר באיזור חדרה, אף אחד לא מת משעה ברכבת.

וזה גם לא עניין של כסף, גם אם אתה לא סטודנט, עדיף למען

העתיד לעשות עבודה שתתרום לך לידע והניסיון, שאלה בד"כ

עבודות שגם במהלך הזמן מתגמלות יותר מבחינה כספית.

פורסם

מה זה מוקד DATA? אף פעם לא שמעתי על כזה דבר.

פורסם

נו באמת.

כל עבודה מכבדת את בעליה.

יש אנשים שאפילו את באג אין להם.

אם למישהו טוב לעבוד בבאג אז שיעבוד בבאג, לא הרבה מתחילים במשכורת גבוהה, הכל מתחיל בצעד קטן.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהחבר'ה בבאג נוסעים לכל מיני אירועים שקשורים להייטק. תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני ראיתי תמונה של החבר'ה שאני מכיר משם באירוע של סימנטק וראיתי את chymes מספר באיזה ת'רד שהוא פתח שיש לו כרטיסים לאירוע של HP.

שוב, לא כולם שם סטיב באלמר, וגם אני לא סטיב באלמר והייתי רוצה לדעת מה הרקע הטכני של chymes. משכורת של 4000 ש"ח בחודש זה נחמד בשבילי לעכשיו, כי זה כמו משכורת של צבא קבע.

פורסם

לא זכור לי שהתראד הזה הוא "באג". ובכל מקרה, הוא לא מתקדם לשום מקום.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים