עבור לתוכן

למה אין תאריך פג-תוקף על גלידות ?

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע ? זה לא בחוק שחובה על כל מוצר אוכל שיהיה תאריך שכזה ?

פורסם

גם על מים אין פג תוקף..

כל עוד זה טעים תמשיך לאכול חח

פורסם

בטח שיש..

תסתכל טוב

פורסם
  • מחבר

תתפלא, אבל על כל בקבוק מים שנקנה יש תאריך שכזה. לגבי הגלידה, סרקתי את כל הנייר שלה ולא מצאתי. אני אתקשר לשטראוס ואבדוק.

אוקי, מסתבר שעל הגלידות שנמכרות בבודדים אין תאריך, זה רשום בד"כ בחבילה הגדולה שהם מגיעים ונמצאת במכולת שממנה קנית. על גלידות של פחות מ 150 גרם אין חובה לרשום את זה.

פורסם

תתפלא, אבל על כל בקבוק מים שנקנה יש תאריך שכזה. לגבי הגלידה, סרקתי את כל הנייר שלה ולא מצאתי. אני אתקשר לשטראוס ואבדוק.

אוקי, מסתבר שעל הגלידות שנמכרות בבודדים אין תאריך, זה רשום בד"כ בחבילה הגדולה שהם מגיעים ונמצאת במכולת שממנה קנית. על גלידות של פחות מ 150 גרם אין חובה לרשום את זה.

מה זאת אומרת בודדים? קניתי מוצר בקופסא, ומגיע לי לדעת מה התוקף.

לא שזה מעניין אותי אישית, תן לי גלידה, אני אוכל בלי הרבה שאלות. אבל לא הבנתי מה זה בודדים ומה זה חבילה גדולה.

פורסם

נגיד אתה קונה "מגנום" מקיוסק..

הקיוסק קונה אותו מהספק בארגזים של מספר יחידות...

אתה קונה אותו לבד.

כנראה שעל הארגז רשום התאריך..

פורסם

תמיד זה ככה, דברים שקונים ולא נועדו לאיכסון לא כתוב פג תוקף, על הסלט בארומה לא כתוב, על הפוטטו במקדונלדס לא כתוב, על הקרפ של דר' לק לא כתוב, וגם לא על הגלידה של השכונתית של שמעון לא כתוב.

פורסם

על כל מוצר ארוז שתאריך התפוגה שלו עד שנה, חייב להיות פג תוקף בצורה ברורה.

תחפש טוב על האריזה.

פורסם

ראשית תאריך התפוגה של גלידה - ארוך משנה ( אאל"ט ) ( לא בטוח לגבי חוק סימון המוצרים - אבל מבחינת אורך חיי מדף )

אבל ההבדל הוא עצום בין גלידה טריה לבין לא .

פורסם

אתם מדברים על גלידה בגלידריה, או גלידה פלדמן? אם זה ארוז, לדעתי צריך להיות תוקף (אם כמובן זה בגדר התקופה שמוגדרת בחוק), כמו שעל כל גהיע גבינה יש תוקף (בטוח שגבינה מתקלקלת מהר יותר, אבל הבנתם את הרעיון...)

פורסם

על גלידות שקונים באיזות (יענו 1KG, 500G) אז חייב להיות תוקף, אני דיברתי על גלידות שאתה קונה ואוכל ביחידים בקיוסק.

פורסם

כנראה המחוקק לא רצה ליצור מצב בו הגלידריה המקומית לא תאלץ לשים פג תוקף על כל כדור גלידה ויצרניות השלגונים מנצלות את המצב לטובת הקיוסקים.

טוב לדעת, מעולם לא שמתי לב לעניין.

בכל מקרה מדובר במוצר מאד סוכרי הנשמר בתנאי הקפאה ולכן אורך החיים שלו הוא של שנים רבות.

פורסם

אני לא חושב, בגלידות יש חלב, וגם כאשר זה בהקפאה זה יכול להתקלקל.

אל תשכח שלא כל הגלידות נמכרות בעונה המסויימת, ואז לפעמים זה שוכב במקררים של המכולות שנה שלמה עד לקיץ שלאחר מכן

פורסם

נראה לי שרק שלוקים לא מוכרים בחורף

אבל מה זה כבר שלוק, מים סוכר וצבע

נראה לי ששלוק מעקם את חוקי הפיזיקה ותקף לנצח :screwy:

פורסם

הייתי בסופר יום שישי ובדקתי את התאריך אז היו כאלו גלידות עד שנת 2010

שלוקים זה אוכל של חייזרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים