פורסם 2008 בנובמבר 1716 שנים מחבר תתפלא, אבל על כל בקבוק מים שנקנה יש תאריך שכזה. לגבי הגלידה, סרקתי את כל הנייר שלה ולא מצאתי. אני אתקשר לשטראוס ואבדוק.אוקי, מסתבר שעל הגלידות שנמכרות בבודדים אין תאריך, זה רשום בד"כ בחבילה הגדולה שהם מגיעים ונמצאת במכולת שממנה קנית. על גלידות של פחות מ 150 גרם אין חובה לרשום את זה.
פורסם 2008 בנובמבר 1816 שנים תתפלא, אבל על כל בקבוק מים שנקנה יש תאריך שכזה. לגבי הגלידה, סרקתי את כל הנייר שלה ולא מצאתי. אני אתקשר לשטראוס ואבדוק.אוקי, מסתבר שעל הגלידות שנמכרות בבודדים אין תאריך, זה רשום בד"כ בחבילה הגדולה שהם מגיעים ונמצאת במכולת שממנה קנית. על גלידות של פחות מ 150 גרם אין חובה לרשום את זה.מה זאת אומרת בודדים? קניתי מוצר בקופסא, ומגיע לי לדעת מה התוקף.לא שזה מעניין אותי אישית, תן לי גלידה, אני אוכל בלי הרבה שאלות. אבל לא הבנתי מה זה בודדים ומה זה חבילה גדולה.
פורסם 2008 בנובמבר 1816 שנים נגיד אתה קונה "מגנום" מקיוסק..הקיוסק קונה אותו מהספק בארגזים של מספר יחידות...אתה קונה אותו לבד.כנראה שעל הארגז רשום התאריך..
פורסם 2008 בנובמבר 1816 שנים תמיד זה ככה, דברים שקונים ולא נועדו לאיכסון לא כתוב פג תוקף, על הסלט בארומה לא כתוב, על הפוטטו במקדונלדס לא כתוב, על הקרפ של דר' לק לא כתוב, וגם לא על הגלידה של השכונתית של שמעון לא כתוב.
פורסם 2008 בנובמבר 1816 שנים על כל מוצר ארוז שתאריך התפוגה שלו עד שנה, חייב להיות פג תוקף בצורה ברורה.תחפש טוב על האריזה.
פורסם 2008 בנובמבר 1816 שנים ראשית תאריך התפוגה של גלידה - ארוך משנה ( אאל"ט ) ( לא בטוח לגבי חוק סימון המוצרים - אבל מבחינת אורך חיי מדף ) אבל ההבדל הוא עצום בין גלידה טריה לבין לא .
פורסם 2008 בנובמבר 1916 שנים אתם מדברים על גלידה בגלידריה, או גלידה פלדמן? אם זה ארוז, לדעתי צריך להיות תוקף (אם כמובן זה בגדר התקופה שמוגדרת בחוק), כמו שעל כל גהיע גבינה יש תוקף (בטוח שגבינה מתקלקלת מהר יותר, אבל הבנתם את הרעיון...)
פורסם 2008 בנובמבר 1916 שנים על גלידות שקונים באיזות (יענו 1KG, 500G) אז חייב להיות תוקף, אני דיברתי על גלידות שאתה קונה ואוכל ביחידים בקיוסק.
פורסם 2008 בנובמבר 1916 שנים כנראה המחוקק לא רצה ליצור מצב בו הגלידריה המקומית לא תאלץ לשים פג תוקף על כל כדור גלידה ויצרניות השלגונים מנצלות את המצב לטובת הקיוסקים.טוב לדעת, מעולם לא שמתי לב לעניין.בכל מקרה מדובר במוצר מאד סוכרי הנשמר בתנאי הקפאה ולכן אורך החיים שלו הוא של שנים רבות.
פורסם 2008 בנובמבר 1916 שנים אני לא חושב, בגלידות יש חלב, וגם כאשר זה בהקפאה זה יכול להתקלקל.אל תשכח שלא כל הגלידות נמכרות בעונה המסויימת, ואז לפעמים זה שוכב במקררים של המכולות שנה שלמה עד לקיץ שלאחר מכן
פורסם 2008 בנובמבר 2216 שנים נראה לי שרק שלוקים לא מוכרים בחורף אבל מה זה כבר שלוק, מים סוכר וצבע נראה לי ששלוק מעקם את חוקי הפיזיקה ותקף לנצח
פורסם 2008 בנובמבר 2216 שנים הייתי בסופר יום שישי ובדקתי את התאריך אז היו כאלו גלידות עד שנת 2010שלוקים זה אוכל של חייזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.