פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אני צרריך לקבל מילוח מארה"ב, ואני צריך לבחור באיזה מביניהם(באותו מחיר).מה דעתכם?יש בכלל FEDEX בארץ?(UPS אני יודע שיש).תוודה רבה!
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים Fedexלדעתי הרבה יותר טוב גם יש להם שירות עד הבית (אם אתה מזמין סוג שרות שכזה)
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים Fedexלדעתי הרבה יותר טוב גם יש להם שירות עד הבית (אם אתה מזמין סוג שרות שכזה)גם לUPS. אני לא מבין גדול אבל בדוגרי נראה לי זהים.
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים שניהם באותה הרמה שניהם שולחים לך עד הבית עם שליח ומאחר ואתה אומר שהמחירים של שניהם זהים אז תבחר מי שבא לך.מניסיוני אין הבדל ביניהם.
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מנסיון FEDEX זה משהו פצצהלך עליהםהשליחים שלהם מתחילים להריץ לך דחקות בבית וזה.. לך על פדקס
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים לא משלמים בשביל דחקות עם השליח משלמים בשביל המהירות האמינות והמחיר.תמיד יכול לצאת שליח אחד נחמד והכל, זאת חברה ענקית, אני בטוח שיש גם שליחים חרא, כמו ברוב המקומות, אני אישית יודע שUPS דיי חדשים בארץ או לפחות יותר מFEDEX, מה שבטוח זה שFEDEX הם אחלה, אני עבדתי איתם והם מהירים ואמינים - אבל אולי UPS יותר, מי יודע ? אחרי הכל הם היו ספונסר של האולימיפדה והם עוסקים הרבה גם בפרסום, לא נראה לי הם עושים את זה סתם אולי הם באמת טובים.תעשה אנדנדינו וספר איך היה ;D
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים אני קניתי דרך UPS כשהייתי בכיתה ד'-ה' שזה לפני... 5-6 שנים, ככה ש"חדש" זה או לא או שהכל יחסי.באמת שנראה לי שניהם אותו דבר, למרות שהמדים של פדקס מגניבים יותר (UPS, אלא אם כן חידשו, זה ירוק צבאי בעיצוב מעפן).
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים מנסיון פדקס לא משהו, אריזות של משחקי מחשב שהזמנתי הגיעו מקומטות חבל על הזמן, אחת אפילו על סף ההרס.
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מנסיון FEDEX זה משהו פצצהלך עליהםהשליחים שלהם מתחילים להריץ לך דחקות בבית וזה.. לך על פדקסאה...היה אצלי שליח של FEDEXוהוא לא הריץ איתי דחקות!!!בושה, אני אתלונן!
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים כמעט אותו הדבר, השירות רציני בשתי החברות ואין עיכובים מיותרים כמו בחברות מקומיות (קרי, "קו-אחר", "אביב" ושרות הדואר)
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אביב מביאים לי חבילות מפתח תקווה לרמת הגולן תוך 24 שעות כמו שעון ב 9 בבוקר.השאר באמת לא מי יודע אמינות, במיוחד במקומות מרוחקים כמו רמת הגולן שהם עושים טובה שהם מגיעים לפה פעם בשבוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.