עבור לתוכן

כמה משלמים לטכנאי PC ב ivory?

Featured Replies

פורסם

להבא - כשאתם מדברים על חברה כלשהי, אנא תגידו על איזה סניף מדובר, רק מעטים עושים זאת.

זה יעזור לי ולחבר'ה האחרים יותר.

למשל בסניף ב"ש, השירות מעולה (לפחות בשבילי), הלכתי להחליף לוח אם תקול למחשב השני, אומנם המלאי הוא לא מקופסאות חדשות אבל הלוח הוחלף ללא כל בעיה.

כמו בחיים - אם אתם יודעים לדבר עם אנשים ו/או להתחבר איתם - זה יעזור לכם לא מעט. כך אני למדתי על בשרי לא פעם ולא פעמיים.

• תגובות 35
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לקוח שהולך לתקן מחשב לא אמור לדעת לדבר עם אף אחד אני חולק עליך

פורסם

הם מוכרים מחשבי זבל, לוחות MSI זבל, ספקי כח של EZCOOL 300W בכל מחשב ולפעמים גם 250W, הרכבה זבל ובקיצור..זבל.

אח של חבר שלי הביא לי היום מחשב לתיקון בבית כי הוא לא מצליח לזהות את הכונן הקשיח שהוא קנה מהם בביוס...

חחח...מה מסתבר? גבו ממנו תשלום על הרכבת הכונן קשיח 60 שקלים!!! ולא בדקו שהוא מזוהה בביוס!!! WTF??? על מה גביתם כסף?? על חיבור ארבעה ברגים ושני פלגים??? ראבק..בדיקה מינימלית אחרי ההפעלה זה שהכונן בביוס!! לא יאומן!!

בכל אופן, מחשב חדש..מסתבר שהלוח אם לא תקין..חחחח

MOTHERBOARD SHIT INSTALLASION =MSI

פורסם

אף אחד לא שם לב למשהו מוזר בדיון הזה? הוא התחיל בזה שהבחור שאל שאלה תמימה כמה טכנאי מחשבים מרוויח באייבורי. אח"כ הוא אמר שהוא עשה איזה קורס, וכנראה התקבל לעבודה. ומאז שהוא התקבל לעבודה כל הדיון הזה השתנה באופן דרסטי והפך להסתה פרועה נגד אייבורי (בהשתתפות פותח הדיון). מה קרה?

פורסם

פוטר\יפוטר ברגע שמישהו מאייבורי יראה את הדיון הזה, כמה אליאורים כבר יש שמה?

:smile1:

פורסם

בהמשך למה שNyromith אמר,

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים