עבור לתוכן

איך אפשר לתבוע בעלות על דומיין נקי ברשת?.

Featured Replies

פורסם

יש כתובת מסויימת שאני מעוניין לתבוע בעלות בתשלום עלייה או אם זה אפשרי אפילו בחינם השאלה איך עושים את זה?, תודה.

פורסם

אתה יכול לרכוש זכויות בשם דומיין, בתנאי שאינו תפוס.

בדומיין רגיל הרכישה לרוב תקפה לשנתיים. כל שנתיים עליך לחדש הרישום ולשלם.

אלא אם זה מוסד אקדמי או גוף ממשלתי או אירגון הפטור מהליך החידוש, ובתנאי שחלה פעילות באתר במשך התקופה.

לתבוע אתה יכול אם יש דומיין קיים שלדעתך יש לך הזכויות עליו ומישהו ניצל רגע של חוסר תשומת לב ורשם אותו על שמו. כך למשל מישהו לפני כמה שנים ניצל רגע כזה ורשם על שמו את הדומיין microsoft בסיומת של אירלנד. הסתבר שמישהו במיקרוסופט שכח לחדש רישום או שמהו מינהלי שכזה. האידיוט ניסה לסחוט את מיקרוסופט שישלמו לו כדי שיוותר על השם, אז הם תבעו אותו והראו לו מה קורה בחיים האמיתיים.

פורסם
  • מחבר

לאיזה גוף אני צריך לפנות כדי לתבוע בעלות על דומיין?.

פורסם

מה זה דומיין נקי?

אם הדומיין כבר בבעלות מישהו ? (ניתן לבדוק http://who.is)

אם הדומיין בלי בעלים, אז תביא את הסיומת ואפשר להגיד לך היכן לקנות.

אם הוא כן עם בעלים, אז "לתבוע" זה בבית משפט ושוב לפי הסיומת ניתן להגיד לך איזה בית משפט.

פורסם

אתה יכול לרכוש זכויות בשם דומיין, בתנאי שאינו תפוס.

בדומיין רגיל הרכישה לרוב תקפה לשנתיים. כל שנתיים עליך לחדש הרישום ולשלם.

אלא אם זה מוסד אקדמי או גוף ממשלתי או אירגון הפטור מהליך החידוש, ובתנאי שחלה פעילות באתר במשך התקופה.

לתבוע אתה יכול אם יש דומיין קיים שלדעתך יש לך הזכויות עליו ומישהו ניצל רגע של חוסר תשומת לב ורשם אותו על שמו. כך למשל מישהו לפני כמה שנים ניצל רגע כזה ורשם על שמו את הדומיין microsoft בסיומת של אירלנד. הסתבר שמישהו במיקרוסופט שכח לחדש רישום או שמהו מינהלי שכזה. האידיוט ניסה לסחוט את מיקרוסופט שישלמו לו כדי שיוותר על השם, אז הם תבעו אותו והראו לו מה קורה בחיים האמיתיים.

באותו זמן מיקרוסופט תבעו את כל מי שלדעתם לקח דומיין שלהם בלי רשות כולל למשל שגיאות כתיב (mikrosoft וכו) רק שמישהו שם התלהב יותר מידי והם תבעו מישהו בשם mike rowe שהייתה לו חברה/אתר בשם mikerowesoft. הוא זכה בכמות נכבדת של כסף ושטויות מMS ובנוסף הוא מכר את התמליל של המשפט בכמה אלפים טובים נוספים באיביי

פורסם

יפה. מגיע שפעם מיקרוסופט ישלמו.

[br]פורסם בתאריך: 17.11.2008 בשעה 09:33:53

לאיזה גוף אני צריך לפנות כדי לתבוע בעלות על דומיין?.

Scorn נתן לך לינק. תשתמש בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים