פורסם 2008 בנובמבר 1616 שנים ואשכרה אנשים חושבים שיש להם קול לשיר, הוא באמת לא שמע את הזיופים האימים שלו??!?!?!?!?! איך הוא לא התבייש לשים את זה בYOUTUBE???? :anim-jjd: ENJOY! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :jump1: :alcoholic:
פורסם 2008 בנובמבר 1616 שנים לא היתה לי סבלנות לשמוע את כל השיר אבל הפרצוף שלו נראה כאילו דחפו לו עכבר לתחת ומכריחים אותו לשיר...
פורסם 2008 בנובמבר 1616 שנים נראה לי שאם יעל הייתה שומעת אותו, עם כל הרוגע שלה הייתה דופקת לו מכות על עוגמת נפש, ורצח שיר.
פורסם 2008 בנובמבר 1616 שנים זה אפילו אפילו לא מתקרב לקרסוליים של וויליאם הנג - הזמר הגרוע בכל הזמניםhttp://www.youtube.com/watch?v=4ApZbtYPhy4&feature=related
פורסם 2008 בנובמבר 1616 שנים די זה לא יפה אבל אני לא מצליח להסתכל על הפרצוף שלו יותר מ5 שניות כי הוא גורם לי לצחוק!
פורסם 2008 בנובמבר 1616 שנים זה לא מצחיק, זה עצוב שהוא חושב שהשירה שלו יפהכנראה ההורים שלו לא רוצים לבאס אותו.
פורסם 2008 בנובמבר 1616 שנים אחי הוא אדיר.נראה כאילו הרגע מישהו צייר ודובב אותו בסאות'פארק ואז פשוט בכוח קסם הוציאו אותו לעולם האמיתי.
פורסם 2008 בנובמבר 1616 שנים לראות את הדובון הזה שר עושה לי חשק לחשוב על כל חוט בסביבת המחשב כמתאים לפוטנציאל תלייה!(לתלות את עצמי , לא אותו!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.