עבור לתוכן

Asus VW222u מול Dell 2408WFP לשימוש מעורב של משחקים ותכנות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

במסגרת קניה של מחשב שלם אני מעוניין לרכוש מסך 22"/24" לשימושים הבאים:

1) משחקי תלת-מימד.

2) אינטרנט ואופיס.

3) עבודה תכנותית.

4) עריכה גרפית בסיסית של תמונות (Picasa, מעט Photoshop) - בעיקר תיקון של תמונות ממצלמה דיגיטלית.

חשוב לי שהמסך יעבוד טוב במשחקים (ללא מריחות או תופעות בולטות אחרות) ובנוסף אני מעוניין שהתצוגה תהיה נקייה ושטקסט יהיה קריא. אפשרות להנמיך ולהגביה את המסך (העמוד שלו) היא בהחלט רצויה אך לצערי ברוב מסכי ה-22" היא לא קיימת.

עקב שיקולי תקציב החלטתי ללכת על ה-Asus VW222u (העולה כ-1100-1200 ש"ח) שמציג איכות תמונה יחסית טובה וגם ראיתי אותו בפעולה אצל חבר שלי.

מצד שני, שמעתי ביקורות טובות מאוד על ה-Dell 2408WFP (כולל ממישהו שיש לו את המסך הזה) ואני מתלבט מאוד האם שווה להוסיף עוד כ-2000 ש"ח נוספים בשביל לקנות את המסך הזה?

האם ה-Input Lag שלו מהווה באמת בעיה במשחקי תלת-מימד?

בהנחה שאני יכול "לגייס" את הכסף הנוסף, עד כמה זה באמת כדאי? איפה אני ארגיש את ההבדל?

אציין רק שאיכות התצוגה היא תכונה שדי חשובה לי, וכיום יש לי Viewsonic VP171b שככל שידוע לי הוא אחד ממסכי ה-17" הטובים שיש. לא הייתי רוצה לרדת באיכות התצוגה לאחר החלפת המסך...

תודה!

פורסם

אם היית מרוצה מה-VW222u, נראה לי שכדאי שתלך עליו. בסה"כ הוא וה-VP171 מבוססים על אותו סוג פאנל (TN), ואם לא חשת בחסרונות שלו עד היום, כנראה שהם לא יפריעו לך גם בעתיד.

פורסם
  • מחבר

זה גם מה שאני נוטה אליו...

תודה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים