עבור לתוכן

אני צריך עזרה בערכת פיתוח EVK1100 - למי שמבין פה (אם יש כאלה)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בשביל פרוייקט הנדסאים אני משתמש בערכת פיתוח החדשה של ATMEL ה EVK1100 שמבוססת על 32 ביט.

התוכנה לכתיבה בC\C++ היא AVR32STUDIO. אני מנסה לתכנת את הערכה בעזרת הBootloader בUSB ולא בעזרת ה JTAGICE שהוא אימולטור.

הבעיה היא שהתוכנה פשוט לא מאפשר לי לתכנת. קודם כל אני אשמח לדעת אם יש פה מישהו שבכלל מבין משהו ממה שכתבתי. ואני אשמח יותר אם יש מישהו שגם פגש את הערכה הנ"ל (היא יצאה לשוק בסמפטמבר אז אין הרבה שמבינים בה).

אם יקרה הנס ויש מישהו שיכול או לפחות יכול לנסות לעזור לי אז הבעיה היא הפקודה שאני אמור להוסיף לתוכנית שלי כדי שהיא תועבר דרך הBootloader לשאר הזכרון? (כי על פי הברירת מחדל הדבר מבוצע דרך האימולטור שעולה כ400 דולר)

האם יש למישהו פה ניסיון על תכנות בעזרת Bootloader?

דף הערכה:

http://www.atmel.com/dyn/products/tools_card.asp?tool_id=4114

דף שמסביר על הBootloader:

http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc7745.pdf

תודה מראש למושיע. :xyxthumbs:

פורסם

אין לי ניסיון בערכה הזו

עם צרבתה לא נכון את ה BOOTLODER אתה חייב לצרוב דרך ה JTAG את ה BOOT מחדש כי דרך הרגילה לא תעבוד לך.

איזה כתובת אתה צורב ? האם אתה צורב לסוג הזיכרון הנכון?

האם ידוע לך נושא הפויזים בערכה ...?שהם קובעים את הקינפפיגורציה התחלתית של ה BOOT START UP ?

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לעלות על הBootloader עם הBootloader . אפשר רק עם הJTAG.

בקשר לפיוזים - לפי הדף נתונים הערכה מגיעה בהגדרה של FC07FFFFh שבעצם מאפשרת מראש את הBootloader. אז ככה שאני מניח מראש שאני לא אמור להתעסק איתם. בכל מקרה אני אבדוק עוד רגע מה מצבם דרך הcmd.

בקשר לכתובת, בעצם זה מה ששאלתי - מה אני אמור להוסיף לתוכנית כדי שהISP יפעל. בכל מקרה הארת את עיני ומצאתי את ה"טרמפולינה" מהדף - מה ש"מקפיץ" את התכנית. בקיצור, אני מנסה ומנסה - עדכון בהמשך. תודה לבנתיים!

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ייש עידכון בנושא ?

פורסם

ייש עידכון בנושא ?

למה יש לך תמונה של opemsuse כשאתה משתמש בויסטה? ???

תכף תגיד לי שאתה גם משתמש ברשת CDMA... :lol:

נ.ב אתה בטח כמוני, משתמש במס' מערכות במקביל (מערכות וירטואליות או שפשוט על דואל (או טריפל במקרה שלי) בוט).

פורסם

Y \

=:)-+--+

/ /

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים