עבור לתוכן

המלצה ל-125 סמ"ק

Featured Replies

פורסם

יש כאן רוכבי אופנועים/קטנועים?

הוצאתי רישיון ואני מת כבר לקנות לי אופנוע. אני מתלבט בין כמה דגמים ואני צריך חוות דעת והמלצות:

הונדה CBR125, היוסאנג GT125R והקימקו קוואנון 125.

תודה לממליצים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עשיתי נסיעות מבחן על הקימקו וה-CBR. אני עדיין צריך המלצות אבל מבחינת חווית נסיעה ה-CBR לוקח.

העניין הוא המחיר הגבוה שלו, זה הרבה מעבר לתקציב שלי.. :kopfpatsch:

פורסם

עשיתי נסיעות מבחן על הקימקו וה-CBR. אני עדיין צריך המלצות אבל מבחינת חווית נסיעה ה-CBR לוקח.

העניין הוא המחיר הגבוה שלו, זה הרבה מעבר לתקציב שלי.. :kopfpatsch:

אז למה אתה מעוניין בהם אם זה מעבר לתקציב שלך? :-\

אתה מוזמן בינתיים לקרוא, אח"כ עושים נסיעת מבחן על שלושתם ומחליטים.

http://www.fullgaz.co.il/tests/2007/fg_b12_125.php

http://www.fullgaz.co.il/tests/2008/fg-kym-quan-jkpx-125-12.php

פורסם
  • מחבר

זה מעבר לתקציב אבל בכל זאת אני מעוניין.. זה לא נוגד אחד את השני :lol:

על היוסאנג וויתרתי, קראתי ביקורות לא מחמיאות ברשת. זה נשאר בין ה-CBR לקימקו. הייתי רוצה ללכת על ה-CBR אבל בסופו של דבר It all comes down to money.. על איכות משלמים כנראה.

אני אלך על הקימקו.

פורסם

אני הייתי הולך על גילרה רנאר בכלל..

כנראה שאני קונה אותו עוד חודש..

אבל אם הייתי בוחר מבין השלוש זה CBR או R125 !

פורסם

זה מעבר לתקציב אבל בכל זאת אני מעוניין.. זה לא נוגד אחד את השני :lol:

על היוסאנג וויתרתי, קראתי ביקורות לא מחמיאות ברשת. זה נשאר בין ה-CBR לקימקו. הייתי רוצה ללכת על ה-CBR אבל בסופו של דבר It all comes down to money.. על איכות משלמים כנראה.

אני אלך על הקימקו.

קימקו זה בחירה נפלאה - די אמינים

לגבי יוסאנג - יש לי 250 - אל תתקרב (ואני אומר את זה מתוך כאב רב - נפלתי בעניין הזה)

אל תשכח להשאיר קצת כסף בצד לאמצעי מיגון (לכל הפחות קסדה וכפפות טובים)

כל טוב - ורכיבה בטוחה ומהנה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

אבל אם הייתי בוחר מבין השלוש זה CBR או R125 !

אתה חושב שה-CBR שווה את ההשקעה? הוא אחד היקרים בשוק (למרות שאפשר לעשות עליו טרייד אין ולהוריד קצת במחיר אבל עדיין..)

פורסם

אתה חושב שה-CBR שווה את ההשקעה? הוא אחד היקרים בשוק (למרות שאפשר לעשות עליו טרייד אין ולהוריד קצת במחיר אבל עדיין..)

אם אתה לחוץ בתקציב, אני חושב שתהנה מהקוואנון ומהCBR בערך באותה המידה.

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=37970

פורסם
  • מחבר

מבחינת איכות וחווית נסיעה אין אפס, ה-CBR לוקח בגדול. עשיתי נסיעת מבחן כאמור..

השאלה אם שווה לי ללחוץ ולהוציא עוד כמה אלפים, זו ההתלבטות שלי. השאלה אם אני אוכל לעשות טרייד אין. אם כן זה יוזיל לי בקצת את המחיר ואז זה יכול לבוא כאופציה.

כמו המחשב שלי, מסתבר שעל איכות משלמים הא :cool2:

פורסם

מה אתה מתכוון בטרייד אין? אם אתה מתכוון בלמכור אופנוע לחברה ולקבל CBR חדש, אז נדיר שעושים את זה. אני יודע שלפעמים יש אופציה של חלוקה נוחה של תשלומים, או שמביאים הרבה מתנות. אבל טרייד אין על אופנוע חדש עוד לא שמעתי.

פורסם

הסתכלתי באתר מטרו במקרה וראיתי את ה-Yamaha XCity 125 ב-20 אלף שקל!!! (הורידו עכשיו אותו ב-5 אלף שקל).

זו לדעתי הצעה מעולה, אני בעליו של ימאהה אקסיטי 250 וזה קטנוע מעולה ברמות!

המלצה שלי, תשקול גם אותו ותעשה עליו נסיעת מבחן.

http://www.metro.co.il/site.aspx

פורסם

מה אתה מתכוון בטרייד אין? אם אתה מתכוון בלמכור אופנוע לחברה ולקבל CBR חדש, אז נדיר שעושים את זה. אני יודע שלפעמים יש אופציה של חלוקה נוחה של תשלומים, או שמביאים הרבה מתנות. אבל טרייד אין על אופנוע חדש עוד לא שמעתי.

אני חושב שהונדה דווקא כן עושים טרייד אין של קנייה ומכירה. צריך לבדוק את זה כמובן אבל לדעתי זה אפשרי.[br]פורסם בתאריך: 25.11.2008 בשעה 14:55:10

הסתכלתי באתר מטרו במקרה וראיתי את ה-Yamaha XCity 125 ב-20 אלף שקל!!!

לא עדיף לו כבר להוסיף 5K ולקחת את ה-CBR 125? חיפשתי מבחני השוואה בין השניים לא מצאתי, אבל לעניות דעתי ההונדה עדיף גם במחיר מעט יותר גבוה..

פורסם

אני חושב שהונדה דווקא כן עושים טרייד אין של קנייה ומכירה. צריך לבדוק את זה כמובן אבל לדעתי זה אפשרי.[br]פורסם בתאריך: 25.11.2008 בשעה 14:55:10

לא עדיף לו כבר להוסיף 5K ולקחת את ה-CBR 125? חיפשתי מבחני השוואה בין השניים לא מצאתי, אבל לעניות דעתי ההונדה עדיף גם במחיר מעט יותר גבוה..

אתה גם לא בדיוק תמצא שניהם כלים לגמרי שונים ולמטרות שונות.

האחד הוא קטנוע והשני אופנוע. אם לא הייתי מחכה לדגמי 2009 הייתי קונה את ה X-CITY בלי להסס אבל זה בגלל שאני רוצה קטנוע.

מבחינת אופנוע תעשה נסיעת מבחן על ה R125 אהבתי אותו יותר מאת ה CBR125 אבל שניהם אופנועים מעולים (לדעתי המחיר מוגזם ל 125 סמ"ק)

פורסם

אתה גם לא בדיוק תמצא שניהם כלים לגמרי שונים ולמטרות שונות.

האחד הוא קטנוע והשני אופנוע. אם לא הייתי מחכה לדגמי 2009 הייתי קונה את ה X-CITY בלי להסס אבל זה בגלל שאני רוצה קטנוע.

מבחינת אופנוע תעשה נסיעת מבחן על ה R125 אהבתי אותו יותר מאת ה CBR125 אבל שניהם אופנועים מעולים (לדעתי המחיר מוגזם ל 125 סמ"ק)

ה-R125 חזק כמו קטנוע 250, באמת יש לו פוטניצאל חזק והוא ניצח במבחני חו"ל את ה-CBR125.

הוא כלי נהדר אין ספק, אבל בינתיים יש לו חוסר במלאי זה מה ששמעתי לאחרונה, כדאי לתטלפן למטרו ותשאל שם.

פורסם
  • מחבר

ה-R125 הוא כלי חזק אבל לפי מה שהבנתי עדיין חסר אותו. בכל מקרה בינו לבין ה-CBR הייתי הולך על האחרון, עוד לא ראיתי מבחנים פה שבהם ה-R125 מנצח. בעקרון אני מעדיף אופנוע השאלה שנותרת היא שאלת התקציב. קטנועים יותר מסתדרים לי מבחינת המחיר אבל אני לא להוט על קטנוע. אני בשיקולים לגבי ה-CBR..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים