עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אחרי הקנייה.......

Featured Replies

פורסם

הי לכולם וערב טוב

קניתי מחשב נייד לנובו דגם SL300 מסך 13.3 שוקל 2.1 קג בסוף קיבלתי החלטה.....

שבוע הבא אני מקבלת אותו.

אשמח לכמה הבהרות למי שיודע:

1 .בבית יש לי ראוטר שכרגע לו מחובר כי עד עכשו היה לנו מחשב אחד. ספק תשתית שלי זה הוט וספק אינטרנט זה קוי זהב. האם כשאני מגיעה עם המחשב הביתה אני צריכה לדבר עם הוט ? עם קוי זהב? או פשוט לחבר הראוטר וזהו ? כי בעבר היה לי ניד והכל היה בסדר.

ומה קורה שאני יוצאת אם הנייד החוצה או לחול איך אני גולשת ?איך אני מתחברת? לא מדברת נניח על בתי קפה שם בדרכ יש אפשרות להתחבר .

נקודה נוספת האם אני יכולה לשים את הניד על הברכים ולגלוש ? כתבו פה משהו בעבר על פתחי איוורור שיש כרית מיוחדת שרצוי לשים עליה את הנייד בגלל פתחי איוורורו-במה מדובר בדיוק והאם זה רלוונטי גם לדגם זה?

ואחרון חביב אשמח להמלצה על תיק איכותי ויפה למחשב הזה-משהו יפה שמתאים לאישה שרוצה לשים בתיק הזה עוד כמה דברים. שיראה נשי מעוצב לא שחור בנאלי... . אגב מה החשיבות של לשים את הנייד בתיק למחשב נייד ? אי אפשר לשים אותו בתיק רגיל כלומר שלא מיועד מלכתחילה למחשב נייד ?

אשמח לשמוע .....

תודה מראש לכל מי שיעזור

ערב מקסים

פורסם

קודם כל תתחדשי (ברגע שיגיע)

1. את לא צריכה לדבר עם אף אחד חברי את הראוטר וקדימה גלשי.

בעניין השני אז כמו שאמרת ברוב בתי הקפה תחנות דלק וכאלה יש "נקודות חמות" שאפשר להתחבר דרכן ללא בעייה והדרך השנייה בארץ לגלוש בכל מקום היא באמצעות מודם סלולארי שאיתו תוכלי לגלוש כמעט בכל מקום (לפרט מקומות בודדים) בקשר לחו"ל אז אותו הדבר -נקודות חמות ככה סתם לשבת בכל מקום ולהתחבר לא הולך.

ברמת העקרון את יכולה לשים את המחשב על הברכיים ולגלוש יש עם זה כמה משתנים יש משהוא שאמרו פעם שבכללי עדיך לנתק מגע של המחשב עם הגוף אבל אין ביסוס מוחשי, מה כן שתקבלי את המחשב תראי שבתחתית שלו יש פתחי אוורור ופתח אחד בולט יותר שבו יש מאוורר ששואב אוויר ולרוב מוציא אותו מהדופן הצדדי של המחשב יש עוד פתחים שמאווררים ומכניסים אוויר נוסף למחשב אבל העיקרי הוא ההוא עם המאורר והוא יהיה בולט וצריך לשמור עליו פתוח תמיד אם לא את תראי תוצאה של טמפ' גבוהה מיד, ברמת העקרון התנאים האופטימליים הם על שולחן כדי שכל הפתחים יהיו מאווררים אבל אפשר קצת לעגל פינות ולעקוב אחרי טמפ' המחשב, כרית וכאלה ישש באיקאה כל מיני דברים אם את רוצה לעבוד על המיטה וכאלה תציצי: http://www.ikea.co.il/?catid={68CEB616-C162-4AF0-ADB1-B04156795785}&details_type=1&itemid={9409761C-B54F-49F0-B11E-5973E6B397AB}

עכשיו בקשר לתיק, תראי את יכולה לדחוף אותו בכל תיק אין שום דבר מיוחד בתיק למחשב נייד אין בו חומר מיוחד שמגן אבל כן יש בו כיס מיוחד למחשב שמרופד היטב (תלוי מה איכותו של התיק) ואם קנית מחשב בכמה אלפי שקלים אז שווה לשמור עליו כמו שצריך, הצעה לי אלייך לכי לבאג יש להם תיקים צבעוניים וחמודים ולא רק שחורים ומשעממים אז תציצי שם, אם יש לך עוד שאלות אז בכיףף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.