פורסם 2003 ביוני 2422 שנים כ"כ גרוע מילא הייתי מכיר אותך במציאות ויכולת לעשות לי פאדיחות עם זה אבל...
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים מחבר נכון שאני לא מכיר אבל אולי יש אנשים בפורום שימלאו ואז אני יפרסם את תהוצאות שנשלחו אלי וחברים שלהם שגם בפורום יראו...ויש כאלה שלא מכירים... אבל בגלל שאתם לא יכולים להתאפק לא ימלאו את זה יותר...
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים כאילו, אנחנו לא יודעים שזה יגיע אליך.ד"א, מיליתי.עושה את עצמו כאילו ידע מראש ;D
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים רביד, אם SpiritKnight אמר שהוא ידע מראש ובכל זאת מילא את הטופס המטומטם הזה, זה אומר שהוא מילא שלא ברצינות...! קצת שכל לפעמים לא יזיק :cistinebiggrinA:
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים כשאתה בודק את שלי אל תיבהל.. אני לא באמת דלוק עלייך LOL בדיוק מה שעשיתי... פלאשי :-*
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר WIZY ו EWINGUM: מזל... לרגע נבהלתי ;D ולזה שדלוק על אמא וסבתא שלי, בהצלחה, למרות שאני לא חושב שיש לך ממש סיכוי OFF TOPIC EWINGUM, קניתי מצלמה - CANON A70 /OFFTOPIC
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים שאני יבין, אתם מתביישים בגודל האיבר? חחחחחח..... אני הייתי מפרסם את שלי אבל אני מפחד לקבל באן, אתם יודעים מנהלים קנאים זה לא דבר שטוב להתעסק איתו ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.