פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים הייאני לא לגמרי מבין בתחום (מבין ממש קצת, לא התעניינתי בעבר).אבל מחפש מחשב סטייל הEEE וכל אלו.צריך בעיקר עבור גלישה ברשתקריאת מיילומצגות (שימוש בPOWER POINT וPDF וחיבור למקרן חיצוני בכיתה)מחפש משהו שגם יהיה קל - לא יודע, כמו כל האלו הקטנים, כלומר קילו או קצת יותר או קצת פחותבגודל קטן, נניח 8.9 אינץ או 9 או 10 או משהו כזהורצוי כמה שיותר חזק.מבחינת מחיר, אמרתי בערך 3.5 אלף, אבל ברור לי שיש כאלו מעולים גם ב2.5 או משהו כזה.כלומר המחיר פחות עקרוני.אבל שיהיה מעולה, גם יציב, גם אמין וגם מהיר (יחסית לגודל והמעבד)
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים שמעתי חבר'ה מאייבורי מהללים את הMSI Wind גם מאחורי הקלעים, ואחד אפילו קנה לעצמו. אז הוא צריך להיות לא רע.הם גם נמכרו כמו לחמניות חמות כמה חודשים.
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים מחבר זהו שיש מלא עכשויש של ACERויש של MSIויש של ASUS(ואולי עוד שאני לא מכיר)הם כולם נראים די דומה, ואני רוצה המלצות מאנשים שמכירים את כולם.כולם גם אותו טווח מחירים בערך - מ2500 ועד 3500
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים מנסיון עם כולם, זה שהכי אהבתי זה ה Aspire one של ACER.עיצוב יפה, איכות בניה מעולה, הוא די מושלם- חוץ מהטאצ'פאד שלו שמרגיש קצת כמו גומי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.