עבור לתוכן

מבקש המלצה על מחשב נייד. תקציב 5000-6000

Featured Replies

פורסם

אוקי, הגיע הזמן לקנות לעצמי מחשב נייד והבעיה שאני בכלל בכלל לא מעודכן בכל מה שקורה בשוק.

הייתי רוצה שהוא יוכל להריץ בצורה חלקה משחקים כמו Fallout 3, Red Alert 3, Gears of War (אני מתכנן לקנות לו שלט של Xbox 360 ולשחק איתו).

יהיה נחמד שיהיה לו מסך גדול יחסית (15") אבל גם יציאת HDMI כדי שאני אוכל לחבר אותו לסמסונג 40" שלי (כמו שאמרתי, הייתי רוצה לשחק איתו עם השלט של ה-360).

אני מניח שכל מחשב שיכול להריץ משחקים כאלו יוכל גם להריץ Office 2007 ו Visual Studio 2008 אז אני אפילו לא טורח לציין את זה.

אשמח לשמוע מה אתם חושבים[br]פורסם בתאריך: 13.11.2008 בשעה 21:34:38

אה, שכחתי לציין.

כמו שאמרתי יציאת HDMI תהיה נחמדה, אבל גם כניסה לקאבל אודיו אופטי (אם יש מחשב שתומך בכזה דבר בכלל...)

פורסם

מבחינת כ.מסך אתה צריך משהו בסגנון 9600GT.

האייסר 5930G נותן תמורה מעולה יחסית למחיר ואמור להיות בגבול התחתון של התקציב שלך.

אפשרות נוספת היא אחד הדגמים החדשים של DV5 שמצויידים בכ.מסך הנ"ל,אבל מדובר כבר בחריגה קלה מהתקציב.

פורסם
  • מחבר

כרטיס המסך לא בא Built-in עם המחשב?

אמרו לי להתרחק מכל מה שלא Dell.

Acer נשמע לי קצת מפוקפק :)

פורסם

אם ב-Built-In אתה מתכוון שלא ניתן לקנות את כרטיס המסך בנפרד אז התשובה היא כן ברוב הגדול של המקרים.

אמרו לי להתרחק מכל מה שלא Dell.

זו אמירה טפשית.

פורסם

במשחקים ה-Acer יהיה טוב בצורה משמעותית.

ל-Dell אין מחשב שאידיאלי לקריטריונים שציינת.

פורסם

אני כרגע נהנה מכל רגע עם האייסר שלי ואת המשחקים שציינת אני מאמין שיפעיל על הגדרות סבירות + כי את far cry 2 אני משחק

בנתיים על הכי גבוהות.

אופציה נוספת שלדעתי יותר מומלצת היא הMSI GX620, המחשב בעל כרטיס מסך זהה לזה של האייסר עם מעבד חזק יותר, אחריות לשנתיים

ועם הארד דיסק עם שטח אחסון גדול יותר (320).

פורסם
  • מחבר

ה-MSI רק 400 שקל מעל ה Acer.

אין לי בעיה להוסיף עוד 400 שקל בשבילו

השאלה מה באמת ייתן לי את התוצאה הכי טוב

זה Laptop היחיד שאני הולך לקנות לשלוש שנים הקרובות לפחות

פורסם

אני אישית הייתי הולך על הMSI בעיקר בגלל המעבד שחזק יותר, שנתיים אחריות עם אופציה ל3 , נפח הארדיסק גדול יותר...

השקול היחיד שלך פה לדעתי הוא אם אתה תסתדר בלי הבלו ריי שיש באייסר שתאכלס אני לא רואה בו יתרון משמעותי.

פורסם
  • מחבר

יש לי Playstation 3 ואני לא רואה מצב שאני דווקא ארצה לראות סרט Blu-Ray על הנייד...

בשביל מה קניתי 40" הביתה :)?

הבנתי אבל שה MSI מתחממים נורא מהר ויכולים לההרס בגלל זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים