עבור לתוכן

קניית פלאפון מEBAY -מכס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות פלאפון מאיביי וכבר קראתי והפנמתי מה צריך לבדוק בפלאפון וכל הדברים האלה כדי שיתאים לארץ

אבל יש לי עדיין בעיה עם דבר אחד חשוב ומרכזי - המכס :bash:

חפרתי בהרבה פורומים ומצאתי מס' טיפים שחלקם עובדים חלקם לא עובדים.. אני בעצמי מבולבל בגלל שחסר מקור מידע אחד מרכזי עם כל הטיפים

ובכלל מקורות המידע בנושא הזה דלים מאוד, אז אלה הרעיונות ששמעתי מאנשים:

1.המכס לא יכול לגעת בכם אם המכשיר פתוח ונעשה בו שימוש

2.לפתוח את האריזה ושהיא תיהיה פתוחה(מה ששמעתי שלא בדיוק עובד למרות שזה הצליח למישהו אבל לי אין ניסיון ככה ש ..)

3.מישהו כתב :

למשל אפשר לארוז איי פון בתוך פצפץ ולארוז אותו בתוך קסטת וידאו תמימה

ולארוז את הקסטה בתוך קופסת עטיפה של כושר ודיאטה והתעמלות ולכתוב שזה עלה 23$ ו99 סנט.

וככה עוברים את נבלות המכס..!!

(מה שלפי דעתי לא יעזור כי השיקוף רואה את הכל, ולכן מעניין אותי לדעת האם המשקף חודר מתכות? כי אם לא אפשר לשים את זה במוצר מתכתי כלשהו)

4. השיטה הישנה והטובה של להצהיר על מתחת ל 50$ (מה שעבד לי עם אוזניות שקניתי ב 70$,למרות שאני יצאתי מנק' הנחה שכל מוצר עובר שיקוף וגם אם הם ראו אוזניות הם לא תיארו לעצמם שהם יותר יקרות מזה , מה שקשה לי להגיד שיכול לקרות עם פלאפון)

5. יש גם תרעיון לשלוח פלאפון בחלקים ששווים פחות מ 50$ תחת ההכרזה"חלקי חילוף לפלאפון" מה שיכול לעבוד בכלל לא רע ולחסוך הרבה כאב ראש

אם רק הייתי יודע אם זה אפשרי לפרק פלאפון לכאלה חלקים בלי לגרום לו נזק(לא להוריד תסוללה וזהו :) )

6. לקנות מאיביי ולשלוח לקרוב משפחה באמריקה שם הוא ישים שירים ירשום מספרי טלפון ואולי אפילו ישרוט קצת תפאלפון ושאר כאלה שטויות כדי שהם יחשבו שהוא משומש וישלך לי . אבל לפי מה ששמעתי חלק אומרים שזה עובד וחלק אומרים שגם מכשירים משומשים עוברים מכס ככה שגם פה אין לי מושג :)

וזהו לכרגע. אני בטוח ששכחתי כמה דברים אבל אני לא מצליח להיזכר :kopfpatsch:

אז אם יש לכם טיפים ורעיונות או עובדות מסוימות אתם יודעים איך להביא פלאפון לארץ (במשלוח!) אני ישמח למידע!

תודה רבה וערב טוב לכולם :xyxthumbs:

פורסם

אם מחיר המוצר מעל 50$ דולר, אתה תצטרך לשלם מע"מ (15.5%) בכל מקרה (וזה שתכתוב "מתנה"\"מתחת ל50 דולר" כבר לא משכנע אף אחד היום).

אין לי שמץ של מושג מה המכס על מכשירים סלולארים אם יש בכלל.

פורסם

מנסיון... אתה תשלם מכס ומע"מ הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לצרף קבלה על המכשיר אבל בערך נמוך מהמקור...

היום המכס משוכלל לא כמו פעם אם לא נראה להם המחיר שמוצהר על החבילה הם נכנסים לאינטנרט ומקישים בגוגל את הדגם של המכשיר...

והראשון שעולה להם הם קובעים את המחיר לפי זה...

אז אל תנסה להתחכם ... ואני אומר שוב פעם מנסיון אישי על טלפון סלולרי...

מה גם שצריך אישור משרד התקשרות על מכשירים שלא קיימים בישראל... כנס לאתר משרד התקשורת יש שם את כל ההסברים.

יבוא מוצלח שיהיה לך

פורסם

עד 200$ ניתן ליבא באופן דיי חופשי לארץ

הבאתי בזמנו אוזניות ב120$ שעברו בלי בעיה.[הוצהר עליהן שהן מתנה]

פורסם

אם הצהירו עליהן שהן במתנה אז השווי שלהם בעיני המכס הוא 0 דולר ולא 120 דולר מן הסתם... מבחינת המכס, עד 50 דולר ניתן לייבא הכל לארץ ללא תשלום מכס ובנוסף לכך הם לא אידיוטים - אם תקבל XBOX 360 מחו"ל אתה תשלם עליו מכס+מע"מ ב-99 אחוז מהמקרים, גם אם מדובר במכשיר משומש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים