עבור לתוכן

צריך עזרה במציאת מחשב נייד עם כרטיס גרפי טוב!בסגנון GX600/620 רק עם בטרייה חזקה.

Featured Replies

פורסם

המחשבים הללו הם מחשבים חזקים במחירים סבירים

5500-6500 אחד מהם עם 8600 GT והשני עם 9600GT

לא מצאתי מחשבים אחרים עם יחס כזה טוב של ביצוע מול מחיר

הבעייייה היא שהם לא עוזרים לי בגרוש

כי לפי כל הבדיקות שעשיתי הזמן בטרייה שלהם ללא חשמל ממש חלש! מדובר על שעתיים שעתיים וחצי ללא חשמל

וזה ממש לא עוזר לי בתור סטודנט

אני מחפש מחשב נייד עם כרטיס גרפי (מחשב נייד שיחליף את הנייח גם בנושא משחקים) אבל שאני אוכל לעבוד איתו בהרצאות באוניברסיטה (שזה מחייב זמן בטרייה של 3-3.5 שעות!)

בבקשה עזרררה

אני באמת לא יודע איפה אני יכול למצוא משהו כזה :s05:

פורסם

כרטיס גרפי ברמה כזו וחיי סוללה טובים הן שתי תכונות מנוגדות.

כן יש מחשבים עם מערכת גרפית היברידית שמאפשרת לך להחליף בין שימוש בכרטיס מסך מובנה לנפרד וכך מאפשרת לחסוך הרבה מאד חיי סוללה.

עדיין אין הרבה מחשבים כאלו (ובמיוחד בארץ) ובכל מקרה לא תמצא מחשב עם כרטיס מסך היברידי ברמה דומה למה שציינת שזמין בעלות כזו.

בתור סטודנט כדאי שתשקול את החיוניות של כרטיס מסך ברמה כזו בלפטופ שכן זה בא על חשבון של ניידות, שימושיות באוניברסיטה וחיי סוללה. רוב הסטודנטים שאני מכירה מצטערים שלא בחרו במחשב קטן יותר ואישית לא ברור לי איך אנשים מסתדרים עם מחשבי 15.4" על השולחנות המיניאטוריים של חלק מחדרי ההרצאות.

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שאני רוצה מחשב שיחליף לי את המחשב הנייח

אז מסך קטן יותר זה בעיה

וכרטיס גרפי כמעט תמיד לא בא עם מסכים קטנים יותר

מה העלות של בטרייה 9 תאים? והאם היא יכולה להתחבר לכל המחשבים?

פורסם

לא, בטריות זה דבר שמותאם בנפרד לכל דגם. יש דגמים שיש להם סוללת 9 תאים ויש כאלו שלא (ל-GX620 יש). העלות משתנה בהתאם למחשב, תצטרך לברר מול אייבורי האם זה זמין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים