עבור לתוכן

מחשב למשחקים ושימוש גרפי (ללא מסך) , 4,700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש לי בעיקר למשחקים ואני אשמח לחוות דעת מכם על המפרט. (אני אכתוב את הרכיבים העיקריים)

האם כדאי לשנות משהו?

מעבד:

Intel® Core2 Quad Processor Q9550

מחיר: 1540 ש"ח

לוח אם:

Asus P5QC

מחיר: 695 ש"ח

זכרונות:

‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel‎ 1066 Mhz

מחיר: 580 ש"ח

כרטיס מסך:

Asus HD4870 512MB

מחיר: 1340

ספק כח:

‏VX 550W Active PFC 12cm Fan - Corsair‎

מחיר: 409 ש"ח

מארז:

אין לי מושג איזה לקנות, אשמח אם תציעו לי מארז שהכרטיס מסך יכנס בו ובסביבות 150 ש"ח

סה"כ: 4,714 ש"ח

פורסם

למשחקים עדיף לך מעבד E8400 . הלוח שלקחת מיותר, הזיכרונות יקרים ולא מוסיפים כלום, הכרטיס טיפה יקר, והספק מצויין אבל חזק מדי.

כמו כן הייתי ממליץ לך מאוד להשקיע יותר מ- 150 ש"ח במארז כי זה משפיע על שאר הרכיבים במערכת.

הנה ההצעה שלי בהנחה שיש לך מסך 22" ומעלה (אחרת אין ממש טעם לקחת HD4870):

מעבד:

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤843

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro

כמות: 1 - מחיר: ¤109

לוח אם:

Gigabyte GA-EP43-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ¤498

מארז:

Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included

כמות: 1 - מחיר: ¤313

קירור למארז:

Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm

כמות: 1 - מחיר: ¤33

ספק כוח:

SeaSonic M12 II 430W A.PFC 30A @ 12V

כמות: 1 - מחיר: ¤319

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5

כמות: 1 - מחיר: ¤287

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 500Gb 16MB AAKS

כמות: 1 - מחיר: ¤320

כרטיס מסך:

Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤1290

כונן אופטי:

LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤129

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

סה"כ: ¤4146

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤4064

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/61ntsxl7

פורסם
  • מחבר

למשחקים עדיף לך מעבד E8400 . הלוח שלקחת מיותר, הזיכרונות יקרים ולא מוסיפים כלום, הכרטיס טיפה יקר, והספק מצויין אבל חזק מדי.

כמו כן הייתי ממליץ לך מאוד להשקיע יותר מ- 150 ש"ח במארז כי זה משפיע על שאר הרכיבים במערכת.

הנה ההצעה שלי בהנחה שיש לך מסך 22" ומעלה (אחרת אין ממש טעם לקחת HD4870):

יש לי LG 22" LCD W2284F ולכן חשוב לי שזה יהיה הכרטיס הזה, בחרתי ASUS משום שהבנתי שאני מרוויח כמה פריימים בכל משחק.

מוזר לי שאתה אומר שה E8400 יותר טוב למשחקים, שמעתי שהמשחקים החדשים כבר מנצלים ליבה מרובעת ויש שיפור של 30% בביצועים.

בקשר ללוח חשוב לי שאני אוכל לשדרג בעתיד ל DDR3 ולכן בחרתי את הלוח הזה.

*בנוגע למארז, האמת היא שאני הולך להשאיר את המארז פתוח כל הזמן משום שיש לי בעיית אבק קשה בבית ולכן רק חשוב לי שהמארז יהיה גדול מספיק בשביל הכרטיס מסך.

פורסם

קודם כל ההפרש במחיר בין הכרטיסים קטן. אני לא שמעתי שה ASUS חזק יותר במיוחד אבל אם זה נראה לך אז לך עליו. ברזולוציה שאתה תשחק כל כרטיס 4870 יעשה עבודה מצויינת אז אין לך מה לדאוג.

בקשר למעבד אני לא שמעתי עדיין על השיפור בביצועים שאתה מתאר. גם משחקים חדשים שיצאו עכשיו, fallout 3, COD5 , crysis warhead , עדיין מסתמכים על מנועים ישנים שמשתמשים (אולי) ב - 2 ליבות.

אין לך כל כך מה לקנות עכשיו לוח תומך DDR3 לשדרוג עתידי. כנראה שבשדרוג הבא כל מי שקנה עכשיו מחשב יחליף לוח. להזכירך מעבדי אינטל מחליפים סוקט - מה שאומר לוח חדש שממילא יתמוך ב- DDR3. עם המערכת שאתה קונה כיום, התוספת שתקבל מ- DDR3 היא זעומה.

בקשר למארז הפתוח, זה דווקא יעזור לקירור אבל אם הבעייה היא אבק אז לא הייתי ממליץ. דווקא הפילטרים של ה- Antec 300 יעזרו לך הרבה יותר בתחום הזה.

פורסם
  • מחבר

בקשר למעבד אני לא שמעתי עדיין על השיפור בביצועים שאתה מתאר. גם משחקים חדשים שיצאו עכשיו, fallout 3, COD5 , crysis warhead , עדיין מסתמכים על מנועים ישנים שמשתמשים (אולי) ב - 2 ליבות.

Far Cry 2 כבר עובד על 4 ליבות, תקרא על זה.

בכל מקרה תודה רבה על העצות, אני אחשוב על כך.

פורסם

לדעתי, לא שווה להשקיע אקסטרא כסף במעבד מרובע ליבות בשביל משחק אחד (שאולי) תומך בו..

ובכלל, "מחשב לעתיד" לא משתלם כי עד שיגיע ה"עתיד" המחשב שלך כבר יהיה נחלת העבר.. איו סוף לדברים האלה..

צריך לקנות מחשב לפי צרכים..

פורסם

יש לי LG 22" LCD W2284F ולכן חשוב לי שזה יהיה הכרטיס הזה, בחרתי ASUS משום שהבנתי שאני מרוויח כמה פריימים בכל משחק.

מוזר לי שאתה אומר שה E8400 יותר טוב למשחקים, שמעתי שהמשחקים החדשים כבר מנצלים ליבה מרובעת ויש שיפור של 30% בביצועים.

בקשר ללוח חשוב לי שאני אוכל לשדרג בעתיד ל DDR3 ולכן בחרתי את הלוח הזה.

*בנוגע למארז, האמת היא שאני הולך להשאיר את המארז פתוח כל הזמן משום שיש לי בעיית אבק קשה בבית ולכן רק חשוב לי שהמארז יהיה גדול מספיק בשביל הכרטיס מסך.

לי יש מארז SOPRANOS THERMALTAKE

יש לו מסננן על המאוור הקדמי כמו למזגנים כך שהאבק נשאר בחוץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים