עבור לתוכן

כמה טעויות... כמה !

Featured Replies

פורסם

מעוד נחון! ;D

פורסם
  • מחבר

אני בכלל לא קורא ספרים, חוץ מספריי לימוד כמו היסטוריה וספרות... (רק שצריך) וגם זה בקושי כי זה לא יוצא הרבה ואני לא מהחנונים ובגדול אני חושב שאני כותב עם מעט מאוד שגיאות כתיב, אין הרבה קשר לספרים, ספרים מגדילים יותר את אוצר המילים, לדעת איך לדבר ולכתוב... זה כבר בכיתה א'.

פורסם

יש קשר ישיר לספרים , בכתה א לא מלמדים אותך את כל האוצר מילים.

אתה רואה את המילה ואתה יודע איך כותבים, כלל שתחשף יותר לעיתונים , ספרים מדיה ובלגאן תדע יותר

פורסם

זה בגלל שאנשים מעדיפים להבריז מבית ספר ולעשן סמים.

אמממממ........ תשמע, למרות שאני אחד שרושם בלי שגיאות כתיב, אני חושב שצריך להגן פה על כמה אנשים. יש אנשים שנולדים עם כל מיני בעיות ודיסלקציות ולמרות שהם ממש מנסים ללמוד איך רושמים נכון ואיך הוגים נכון לפעמים לא מצליחים, ולא בגלל שהם מבריזים אלא בגלל שהם נולדו עם בעייה מסויימת וזאת לא אשמתם. אז לפני שאתה אומר משהו שעלול לפגוע, תחשוב פעמיים בפעם הבאה. :biggthumpup:

פורסם
  • מחבר

בעיקרון כל דבר, כל חתיכת נייר שאתה קורא ויש עליה עברית נכונה אתה לומד ממנה את השפה, כל שלט שאתה רואה ברחוב או כל מילה שאתה קרוא על דפי הספר או על המסך במחשב/טלוויזיה, כל זה מלמד.

פורסם

מה אתה אומר...לי,לאחותי ולאחי הקטן יש דיסלקציה, שלי הכי קשה. במקום לוותר שלושתנו השקענו, ישבנו על התחת ולמדנו כמו שצריך וכמונו יש עוד הרבה דיסלקטים. אנשים מסויימים משתמשים בדיסלקציה בשביל לברוח ממחויבות וממאמץ.

פורסם

טיפל'ה אוף טופיק:

בחדשות, כותרת - "הגלרייה גודלת..."

אם אפשר לתקן ל"גדלה".

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר...לי,לאחותי ולאחי הקטן יש דיסלקציה, שלי הכי קשה. במקום לוותר שלושתנו השקענו, ישבנו על התחת ולמדנו כמו שצריך וכמונו יש עוד הרבה דיסלקטים. אנשים מסויימים משתמשים בדיסלקציה בשביל לברוח ממחויבות וממאמץ.

אני גם מכיר אחד כזה, אבל זה לא קשור לדיסלקציה... יש פה הרבה אנשים שפשוט לא יודעים איך לכתוב נכון, ולא שגיאת כתיב פה ושם כי את זה לכל אחד יש, אני מדבר על טעות בשפה ובהבנה... אם אתה תמיד אומר נגיד "אני ידבר איתו עוד מעט" אז אתה פשוט טועה כל פעם מחדש שאתה מדבר וזה חבל, וזה לא איזה טעות קטנה כמו לטעות כשאתה אומר שלש או שלשה פה ושם וטועה, זה טעות רצינית לפי דעתי.

נ.ב

ברור שיש דיסלקציות לאנשים אין מה לעשות, הם טועים ולא יודעים את זה, אבל זה לא הנושא פה וברור שלא כל הפורום הזה דיסלקטים, רק חלק ועליהם אני יודע (רובם לפחות).

פורסם

אם כבר לתקן שגיאות בחיים שלי לא שמעתי על חברת קרוסאייר

פורסם

באמת, אולי כדאי שיהיה איזה כלל עם חברות ומילים באנגלית ;). אי אפשר שבכתבה אחת כתוב "nForce" ואילו בכתבה אחרת כתוב :o"נפורס" :o, לא רק שזה לא נשמע הגיוני, אלא זה גם מעצבן! >:(

יום טוב. :cwm12:

פורסם

אני גם מכיר אחד כזה, אבל זה לא קשור לדיסלקציה... יש פה הרבה אנשים שפשוט לא יודעים איך לכתוב נכון, ולא שגיאת כתיב פה ושם כי את זה לכל אחד יש, אני מדבר על טעות בשפה ובהבנה... אם אתה תמיד אומר נגיד "אני ידבר איתו עוד מעט" אז אתה פשוט טועה כל פעם מחדש שאתה מדבר וזה חבל, וזה לא איזה טעות קטנה כמו לטעות כשאתה אומר שלש או שלשה פה ושם וטועה, זה טעות רצינית לפי דעתי.

נ.ב

ברור שיש דיסלקציות לאנשים אין מה לעשות, הם טועים ולא יודעים את זה, אבל זה לא הנושא פה וברור שלא כל הפורום הזה דיסלקטים, רק חלק ועליהם אני יודע (רובם לפחות).

מדובר כאן על עצלנות, לא על טעות בשפה ולא טעות בהבנה.

אני אזמין אותך לאיזה טיול במרכז המסחרי הישן של כרמיאל, תבין יותר טוב למה בדיוק אני מתכוון...

פורסם

אישית התכוונתי שהשם של החברה הוא Corsair ולא Crossair קורסאייר ולא קרוסאייר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים