פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר אין לי שום תוכנה כזאתי. משהו דפוק ואני לא יודע מה להגיד לפנדה שיבדקו! ??? ???
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים בגלל הבעיה עם MEMTEST אני מאמין שזה הלוח או הזיכרוןבדקת אז זיכרון אחר או שלא ?
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים הוא אמר שהוא בדק... וזה לא עוזר...אני חושב שתקח מחבר כרטיס מסך אחר ותבדוק אם זה לא זה הבעיה היא 100 אחוז הלוח אם...
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים אתה בטוח שכל המאווררים עובדים כי לי יש 3!והיה לי בעייה דומה מאוד עד שהלכתי וגילו שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד!
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר המאורר של הכרטיס מסך כן עובד, חוץ מזה המחשב נכבה לא רק במשחקים ( בעיקר במשחקים אבל לא רק )
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים כמה עצות (לא קראתי את המה שכתבו פה - אז כבר נכתב פה משהו ממה שאני כותב להתעלם מזה)1. תעשה ניקוי אבק כללי במחשב - כנס עם ספרי אויר לכל חור אפשרי ותנקה כולל הסלוטים של הAGP והזכורונותאו כל כרטיס PCI אחר שיש לך , בדוק אם אין לך משהו מקצר על הכ.מסך או הזכרונות(כמו למשל משחה טרמית , או בורג תקוע).2. אם אתה עושה אוברקלוק - תעביר את המערכת למצב ברירת מחדל ותראה אם הבעיה חוזרת.3. נסה ספק אחר.4 . נסה כ.מסך אחר , נסה זכרונות אחרים.5 . תעדכן DIRECT X6 . תעדכן דריברים לכ.מסך , נסה דריברים שונים.7. תעדכן דריברים לכ.קול8. תעדכן SP9. תעדכן דריברים לצ'יפ סט.10. נסה להפעיל את המחשב ללא כונני CDROM מחוברים.אם שום דבר לא עזר - יש לך לוח אם דפוק
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר כנראה שהלוח דפוק, נסיתי כרטיס מסך אחר וזכרונות אחרים ואותה תופעה חזרה על עצמה. אז כנראה שאני צריך לשלוח אותו לפנדה ( איזה סיוט )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.