עבור לתוכן

תנחשו את מי ניסו להחזיר בתשובה היום ?

Featured Replies

פורסם

לפני שאני מתחיל בדיון יש כבר דיון על דת באתר ואם יש או אין אלוהים אז בבקשה לא להתווכח על זה פה

אני יושב לי בבוקר ליד המחסן מחכה לאח שלי שיגיע אם הרכב וניסע לעבודה

עובר איזה חרדי ברחוב שואל אותי איכן מתגורר הצדיק

אני אומר לעצמי הוא בטח מתכוון לרב בישיבה שיש ברחוב

ואני לא יודע אם לצדיק מותר לנסוע ברכב יוקרה ולגור בישיבה מפוארת אבל בכל זאת שאל אני ייתן לו תשובה בנימוס

בקיצור אני אומר לו בהמשך יש ישיבה בטח שם

ואז הוא מתחיל

מציע לי לבוא לתפילה קטנה

אני אומר לו שיש לי עבודה ואין לי זמן

מנסה עוד פעם

אני אומר לו שאני לא מאמין

מנסה עוד הפעם

אני אומר לו שכמו שאני מכבד את האמונות שלו שיכבד את שלי

מנסה עוד הפעם

אני אומר לו שעל דרווין שמעתה ? על המפץ הגדול ?

או אומר לי שכן ואת דרווין אשפזו (טוב אם זה נכון זה בגלל שגם הנוצרים שנאו אותו ולא רק החרדים בימנו )

ואז הוא מחרטת לי על יהודים שתמיד יש להם ניצוץ של אמונה ותבינו לי אין טיפת אמונה ואני לא מאמין עוד מלפני הבר מצווה

אז אני אומר לו שאני לא מאמין בגזעים אלה בגנטיקה ובמדע

הקרציה מברך אותי והולך

ורוני אם אתה מקשיב אני לא שונא חרדיים הכרתי חרדיים נחמדים ובסדר גמור

הבעיה שיש בארץ קרציות כאלו מדתות וכתות שדופקים את המוח לאנשים תמימים וחלשים

אני אומר ככה אם מישהו רוצה להאמין ולהתפלל בבקשה אבל קצת דרך ארץ שאלתה ? אמרו לך לא ? תיפרד לשלום ותפסיק להיות

קרציה

דרך אגב במהלך השיחה הוא מילמל משהו על אושר

לא רציתי להגיב לו אבל לא ידעתי שאלוהים הוא בחורה בלונדינית עיניים כחולות עור לבן צח וחלק שתהייה הבת זוג שלי

אפילו לו ידעתי שאם אני התפלל אלוהים יוריד את מחירי הדיור ב99%

ככה שלפני שמשחקים בקלף ה"אושר" צריך לדעת אם מי משחקים

דת לא תעזור לי ולהרבה מאוד אחרים

להיות שפוט של רב או איש דת אחר זה לא נמצא במטרות שאני רוצה להשיג בחיים

פורסם

בלה בלה בלה היום איזה חרדי שאל אותי אם אני רוצה לחזור בתשובה בלה בלה בלה אני חוסך כסף לקניית דירה בתשלום אחד במזומן בלה בלה אני בן 30 ומעולם לא יצאתי עם בחורה בלה בלה בלה מחירי הדירות בתל אביב נוראיות

בלה בלה ואני לא רוצה לגור בשום מקום אחר חוץ מהמרכז בלה בלה בלה המדינה חייבת לעשות משהו בלה בלה בלה Wii שולתתת בלה בלה בלה נינטנדו!!! בלה בלה בלה כל מיני מילים בעברית עם טעויות נוראיות בלה בלה בלה כל מיני "תרגומים" מזעזעים של שמות משחקים לעברית בלה בלה בלה

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם
  • מחבר

מה קרה Milford Cubicle אלוהים שלך אותך להציק לי ?

פורסם

השורה התחתונה היא, קרירין, למה אתה חושב שזה מעניין אותנו שהיום חרדי דיבר איתך ושאל אותך אם אתה רוצה להניח תפילין... :nixweiss:

פורסם

:hizuk:

וזה נקרא להחזיר בתשובה?

אז שבחורה שואלת אותך מה השעה אתה אומר שהיא כופה את עצמה עליך?

פורסם
  • מחבר

השורה התחתונה היא, קרירין, למה אתה חושב שזה מעניין אותנו שהיום חרדי דיבר איתך ושאל אותך אם אתה רוצה להניח תפילין... :nixweiss:

לא אמרתי שזה יעניין אותך

אבל אולי חלק כן רוצים לדבר על קרציות כאלו

ודרך אגב אם כבר הכנסתה את זה אני אף פעם לא אמרתי שאני רוצה דירה בתל אביב

מישהו אחר בכה על זה לא אני

מחירי הדיור מציקים לי אבל אין לי שאיפות או רצון לגור בתל אביב

פורסם

קרירין, זו לא סיבה לפתוח ת'רד, ברצינות. שבוע שעבר איזו קבוצה של 3 חרדים במצווה-טנק הציקו לי ברחוב במשך כמעט רבע שעה, אני מתפלא שלא חטפו אותי פנימה ונסעו לאן שזה לא יהיה, אבל אתה לא רואה אותי פותח ת'רד על זה.

פורסם

בלה בלה בלה היום איזה חרדי שאל אותי אם אני רוצה לחזור בתשובה בלה בלה בלה אני חוסך כסף לקניית דירה בתשלום אחד במזומן בלה בלה אני בן 30 ומעולם לא יצאתי עם בחורה בלה בלה בלה מחירי הדירות בתל אביב נוראיות

בלה בלה ואני לא רוצה לגור בשום מקום אחר חוץ מהמרכז בלה בלה בלה המדינה חייבת לעשות משהו בלה בלה בלה Wii!! שולתתת בלה בלה בלה נינטנדו!!! בלה בלה בלה כל מיני מילים בעברית עם טעויות נוראיות בלה בלה בלה כל מיני "תרגומים" מזעזעים של שמות משחקים לעברית בלה בלה בלה

I Just Made It More Better.

אגב, זה פשוט ענק.

ממש צחקתי, ואני עייף אחרי יום עבודה מעייף(בלה בלה בלה בלה אוטו במוסך בלה בלה בלה לא לרוצה להיות תלוי בהורים בלה בלה בלה בלה דווקא שלשום יצאתי עם בחורה, חבל שהייתה מכוערת בלה בלה בלה בלה Fallout!!! בלה בלה בלה צה"ל מניאק אליי :( בלה בלה בלה)

פורסם

דרך אגב במהלך השיחה הוא מילמל משהו על אושר

לא רציתי להגיב לו אבל לא ידעתי שאלוהים הוא בחורה בלונדינית עיניים כחולות עור לבן צח וחלק שתהייה הבת זוג שלי

אגב די מצחיק כי אני מכיר מישי שקוראים לה אושר שעונה לתיאור הזה :)

פורסם

דבר ראשון, אני לא מבין את ההתנפלות על קרירין בגין פתיחת הדיון הזה. כבר היו פה דיונים הזויים הרבה יותר, ולדעתי מדובר דווקא בנושא רציני מאין כמוהו. אם אין למישהו משהו קונסטרוקטיבי להגיד שישב בשקט, אבל אני בטוח שיש פה לא מעט אנשים שעברו חוויות מפוקפקות שכאלה שלא יתנגדו לחלוק אותן.

פורסם

גאוני.

כרגע מיצית את כל ההודעות של קרירין אי פעם בהודעה אחת.

פורסם
  • מחבר

cjori הוא כבר פתח דיון לרדת על הדיון הזה אולי תלך לשם אם אין לך משהו רציני להוסיף לדיון ?

פורסם

הנושא שקרירין פתח עליו את הדיון הוא נושא חשוב וחבל שחלק מהאנשים מזלזלים בזה

לגבי הצדיק: מי אמר שהוא צדיק? אם יש לו מכונית מפוארת ובית כל כך ענקי אז הוא לא צדיק ולא נעליים הוא סתם שרלטן שאוסף תרומות כדי לבנות עוד קומה

פורסם

קרירין תעבור לשיטה שלי. אני ישר שואל אותו אם הוא רוצה איזה סנדביץ' חזיר עם גבינה צהובה.

יהפוך את החיים שלך לקלים יותר. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים