פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים אני רוצה לסיים את החיתוך שלי ואחרי שהשתמשתי בגקסון אני רוצה לשמוע בעצתכם ולהשתמש בדרמל- האם זה המוצר שאני צריך- http://www.homecenter.co.il/142-he-p1891-v1892/HomeCenter.aspx ?מומלץ?(אני מתחיל)
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים תראה כל הכלים של יונדאי וולף וכדומה הם חיקווים של החברה "דרמל" - עכשיו לפי דעתי מספיק לך מה שהראת , אם אתה הולך לעשות איתו שימוש חד פעמי בשביל מודינג אז הוא מספיק .. אבל אם אתה רוצה להשתמש בדרמל במשך הרבה זמן אז כדאי להשקיע ולקנות את הדרמל המקורי...
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר שמע, מצד אחד זה לא הולך להיות חד פעמי.. אני לא הולך להיות מקצועי.. אבל מידי פעם פרוייקטים וכאלה.השאלה היא אם הוא יעמוד בכמה הפרויקטים האלה.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים שמע, מצד אחד זה לא הולך להיות חד פעמי.. אני לא הולך להיות מקצועי.. אבל מידי פעם פרוייקטים וכאלה.השאלה היא אם הוא יעמוד בכמה הפרויקטים האלה.ברור .. למה שהוא לא ?
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר לא יודע.. בוא נגיד ככה.. שנתיים מעכשיו- הוא מחזיק?ולגבי הדיסקיות- הן טובות? או שצריך עוד להשקיע בזה?
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים לגבי הדיסקיות זה תלוי- אם אתה יודע לחתוך והם לא ישברו לך אתה יכול לחתוך מארז ב15 דיסקיות , אבל לפי דעתי ישאר לך בטו לחלון אחד
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים הן שבירות אבל לא ממש נישברות מהר בעת חיתוך נכון הדרמל הזה וכול סוד של מולטיטול ביכלל צריכים מנוחה שעובדים עם הציר גמישמעבר לזה זהואני מאמין שילך לך בתור התחלה 5-6 דסקיות להשלמת החיתוך..מה שהצעת יספיק ויחזיק גם יותר משניים אם תתנהג אליו יפה ותשמור עליותעבוד לאט אל תמהראל תהייה עם הגוף/פנים בזוית החיתוךואל תשכח תמונותבהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.