עבור לתוכן

Logitech MX5500 - אי אפשר לדעת מה הווליום של המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום, אני חדש בפורום אבל אני מקווה שאולי תוכלו לעזור לי עם הבעיה.

קניתי את הקומבו מקלדת + עכבר לוג'יטק MX5500 בארה"ב לפני כחדשיים. הכל עובד סבבה ואני מאוד מרוצה מהקניה (אני לא גיימר אז אני יכול לערוב רק לשימוש יומיומי של לימודים וסדרות וכו').

אבל דבר אחד לא מסתדר לי מהיום הראשון: המקלדת כמובן שולטת בווליום המרכזי של המחשב, אבל אי אפשר לדעת מהי רמת הווליום!!

אני אסביר:

לפני זה הייתה לי מקלדת של מיקרוסופט וכשהייתי משנה את הווליום היה מופיע לי על המסך פס ירוק שמיידע אותי לגבי הווליום.

כעת הMX5500 מגיעה עם מסך LCD שאמור לתת לי את המידע הזה. הבעיה היא שהמידע שמוצג על הLCD לא קשור לווליום של המחשב. תמיד כשאני מעלה ווליום אז הLCD מראה כאילו אני מתחיל מהמינימום, וכשאני מוריד ווליום הוא תמיד מראה לי שאני מתחיל מהמקסימום.

(אני עובד על windpws XP sp3, עם SetPoint 4.60)

מישהו נתקל בבעיה?

אני קראתי איפשהו שבגלל שהמקלדת עובדת על בלוטות' (בניגוד לRF) אז יש בעיה למחשב לשדר לה אינפורמציה. אבל אני יכול להביא דוגמא נגדית לזה: כאשר אני מנגן שיר, על מסך הLCD מופיע כל המידע על השיר וכמה זמן הוא מתנגן וכמה עוד יש לו להתנגן.

בתמיכה של החברה, הבחור (שיושב בהודו בכלל) רוצה שאני אנסה במערכת הפעלה אחרת.... מאיפה לי?

תודה מראש,

גדי.

פורסם

תבדוק בהגדרות בסט פוינט, בטולס יש להגדיר שיופיע על המסך את מה שהכפתורים לוחצים.

פורסם
  • מחבר

כן זה מוגדר ככה.

אבל אני לא חושב שצריך להופיע משהו על המסך אלא גרף העמודות שמופיע בLCD צריך להיות תואם למצב הווליום במחשב.

אני אסתפק באחד מהם. בסך הכל אני מאוד מרוצה מהמקלדת (וגם מהעכבר) היא מאוד נוחה, פשוט לא נראה לי הגיוני שזה המצב,

חייבת להיות איפשהו טעות אצלי.

פורסם

בכל המקלדות של לוג'יטק מופיע משהו על המסך.

אולי תסיר את הדרייבר ותתקין מחדש.

פורסם
  • מחבר

הדרייבר מגיע עם התוכנה SetPoint.

אותה הסרתי והתקנתי את הגרסא האחרונה שיש באתר.

ניתקתי את המקלדת וחיברתי בחזרה, עדיין לא עובד.

יש מישהו שיש לו את הסט הזה והוא לא סובל מהבעיה הזו?

פורסם

גם לי יש את הסט ואני סובל מאותה ה"בעיה".

אני חושב שמדובר נטו בתוכנה - פשוט משהו שלוג'יטק לא עשו, כמו הרבה דברים שהפיצ'רים של המקלדת לא ממש עובדים... המייל לדוגמא? שעובד רק עם outlook ולא עם שום מייל אחר אפילו שאפשר להגדיר לו מיילים אחרים... וגם את המדיה - אתה לא יכול להציג זמן שעבר או זמן שנותר, רק מה שעבר... מדובר סתם בתוכנה שאני מניח שעם עדכונים בקושחה של המקלדת ישתפרו...

ובכל מקרה - אני חושב שהקטע של הווליום הוא פשוט בגלל שהסקלה שיש על המקלדת לא מסוגלת להציג את כל הסקלה שיש על המחשב, ולכן משום מה הוא מתחיל כל פעם מאפס או ממקסימום, תלוי בכיוון שאתה מזיז (מנמיך או מעלה)...

סביר להניח - עניין של זמן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים