פורסם 2003 ביוני 2422 שנים משהו מגניב שראיתי היום באינטרנט.זה כמו מין פרסומות כאלה שמעבירות מסר רע ואם מסתכלים עליהם מזווית אחרת אז יוצא מסר טוב.בסוף גם יש איזה שיר רוק שמעביר מסרים על מוות, סמים וכו', אבל מישהו הפך את השיר וקצת עיוות אותו ויצא תפילה נוצרית בדיוק של כמעט 100%...משהו מדהים! מומלץ!http://starterupsteve.com/swf/subliminal.html(ד"א - סאבלימינל זה כינוי לתופעה מוזרה\אירונית)
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים אהההההההמה זהכמעט עשית לי התקף לבאני בשקט מנסה להבין מה קורה עם התמונות והשיר פתאום בוםיואווווווווו (הרמקולים היו על עוצמה חזקה)אחד מהדברים היותר מפחידים שראיתי באינטרנט
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים לא הבנתי את הראשון... :-\בשני חמוד...השלישי צפוי כמו לא יודע מה (השיר) אבל למה?! למה את קירדל?!
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים מחבר חחחח אני לא הבנתי אף-אחד מהם, אבל השיר יצר אווירה מפחידה ואז פתאום... NICE, הא? :
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים בשני כתוב שם laid by the best (ואני לא בטח שמותר לי לתרגם את זה פה ) ואז אחרי שזה עושה ת'זמום הזה...מראים תמונה של...אההה..אמממ...רגליים? (תחושב סטוה...)
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים אחחח כמעט בכיתי מרוב בהלה.. אבל אני מכיר את הדברים האלה אז אם לא היתי מכיר בטח הייתי מקבל התקפת לב..
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים אני היחיד שלא נבהל?בתמונה הראשונה אגב רואים באנג נחמד.אההההה...עכשיו הכול מובן! שמישהו יסביר לי בשפה של טיפשים בכול מה שקשור לגועל הזה?
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים אההההה...עכשיו הכול מובן! שמישהו יסביר לי בשפה של טיפשים בכול מה שקשור לגועל הזה?מה לא מובן? אתה לא יודע מה זה באנג?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.