עבור לתוכן

UD - איזה עבדות חישוביות הדבר הזה כבר עושה שלוקח לו כל כך הרבה זמן???

Featured Replies

פורסם

הרי פנטיום ארבע הוא פצצת חישוב וחישובים מספרים הוא עושה בשיא המהירות?

אפילו 3 מחשבי פנטיום 1 מאה שישים ושש יכולים לשלוט (שלטו) על מערכת טיסה לחלל כולל למדוד זוויות טמפרטורה וכל שאר הדברים המסובכים האלה!

אז מחשב אחד מתוך מאות אלפים שעובדים על אותו דבר??? מה הם כבר עושים למען השם??

פורסם

סינון בעיקר ולא כל המחשבים עובדים על אותו הדבר, כל אחד מקבל מידע שונה. לפחות ככה זה עם הSETI.

פורסם
  • מחבר

כן ברור לי שהם לא עשים אותו דבר...כל אחד עושה חלק ובגלל זה שאלתי את השאלה

מה זאת אומרת סינון?

פורסם
  • מחבר

באתר ההסברים באנגלית...לא מתאים לי

פורסם

הפרויקט עוזר לקדם את המחקר למציאת תרופות לסרטן. יש להם (למעבדות מחקר) כמה פרוטאינים

והם מחפשים מולקולות שאר יתקשרו לפרוטאינים האלו בסרטן ויעצרו את ההתפתחות שלו, הבעיה היא שיש כמה מיליונים של מולקולות אפשריות...

המטרה של הפרויקט הזה הוא לסנן את המולקולות שאין להן סיכוי ולתת ציונים למולקולות שיש להן סיכוי.

אחרי זה במעבדות הם בודקים איך המולקולות עם הציונים הגבוהים ביותר מגיבים עם הפרוטאינים.

במחקר משתתפים:

(The National Foundation for Cancer Research (NFCR

ו

Department of Chemistry at the University of Oxford

נראים לי גופים די מכובדים...

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה!

פורסם

אל תחשוב ש P4 הוא פצצת חישובים, כי הוא רחוק מזה. אפילו את 3DMARK2003 הוא לא מסוגל להציג בצורה סבירה ;) .

פורסם

בלי קשר ליכולותיו של הP4 כימיה חישובית היא דבר שמאתר\גר גם את מחשבי העל החזקים ביותר

פורסם
  • מחבר

אל תחשוב ש P4 הוא פצצת חישובים, כי הוא רחוק מזה. אפילו את 3DMARK2003 הוא לא מסוגל להציג בצורה סבירה ;) .

חחחח אין בכלל קשר למה שאתה מדבר! אנחנו מדברים על חישובים והפעלת פקודות,לא על גרפיקה!

מחשב פנטיום 4 הוא פצצת חישוב....וכבר הדגמתי מה אחד כמהו יכול לנהל!

שאתה מדבר על 3DMARK2003 זה יותר ויותר מתחשבן על הכרטיס מסך ועל הזיכרונות.... גרפיקה זה דבר מאוד מתקדם ומאוד מסורבל במיוחד הגרפיקה מהסוג 3DMARK2003....

לעומת זאת ברמה החישובית, מהירות החישוב ודיוקם שום דבר לא יכול עליהם...מחשב פנטיום שלוש עושה פעולה אחת כל פעם ומספר הפעולות בשניה שווה להרצים שלו...

פנטיום 4 יכול לעשות 4+ פעולות באותו רגע!!! ולפי ההרצים שלו פעולות בשניה....זה המון!!!!!

פורסם

מה זה קשור ? וAMD עושה 9 פעולות בכל מחשור שעון אחד.

אז מה? ::)

פורסם
  • מחבר

מה זה קשור ? וAMD עושה 9 פעולות בכל מחשור שעון אחד.

אז מה? ::)

אז גם מעבד כזה הוא פצצת חישוב! ואם הייתה קורא מה התחלה היית מבין מה קשור

פורסם

ROI אני לא מצליח לשלוח לך הודעה בפרטי...

זה מקריס לי את האקספלורר...

השלב השני הוא כמעט כמו השלב הראשון רק שעכשיו

שיפרו את בתוכנה שרצה אצל אנשים בבית... אבל היא עושה את אותו הדבר

ברוך הבא לקבוצה :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי ותודה רבה

פורסם

ברוך הבא

spam... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים