פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים שמתי שתי אצבעות על התמונה הראשונה כמו הפסים האפורים שבתמונה השניה, וזה עדיין צבע אחר. :-\
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים הסתרתי לחלוטין את כל המשבצות הכהות מסביב לB. בתמונה הראשונה, אני רואה את A כהה ואת B בהיר. בתמונה השנייה, אני רואה את שניהם בצבע של הפסים.
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים כנראה שהמוח שלך באמת משהו מיוחד. ;Dבפעם הראושנה שהסתרתי עם היד והסתכלתי גם אני לא הבחנתי בהבדל, אבל תמשיך לבהות בשתי המשבצות למשך כ-10 שניות ותשים לב שהעין מסתגלת ומזהה ששתיהן באותו צבע.
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים יש מדריך לעשות מכל תמונה שרוצים את מה שעשו עם האשלייה של ישו. עשיתי את זה עם תמונה של ג. יפית.. זה הרבה יותר מפחיד
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים מההההההההההההההההההההה?זה לא ישו ביכלללללללללללללללללללללאני ראיתי את הפנים של בוב מארלייייייייי!
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים הסתרתי לחלוטין את כל המשבצות הכהות מסביב לB. בתמונה הראשונה, אני רואה את A כהה ואת B בהיר. בתמונה השנייה, אני רואה את שניהם בצבע של הפסים.אה! אם יש לך מסך LCD אז A נמצא יותר למעלה ולכן הוא נראה כהה יותר. תנסה להביא את התמונה כמה שיותר למרכז המסך.
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים אכן לא בטוחים בזה? תכסו את כל התמונה ככה שתראו כל פעם טור בודד וכך תעברו אחד אחד.
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים או שהמוח שלי נפגם קשות או שאין בכלל דולפינים ואני אוכל קש כבר חצי שעה...
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים משהו ממש מגניב:עדיף לפתוח עם IE.הוראות הפעלה: תבהו בנק' השחורה כל הזמו. מה קורה כשהתמונה מתחלפת?התמונה הרביעית סתם פרדוקסלית...תהנו ;D[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים או שהמוח שלי נפגם קשות או שאין בכלל דולפינים ואני אוכל קש כבר חצי שעה...גם אני לא הצלחתי למצוא אף אחד(בזבזתי רק דקה אבל בכל זאת...)
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים איזה סרטים לעזאזל ראיתם כילדים?! את גירסת הפורנו של פינוקיו? הנה: ועכשיו תסתכלו שוב בעצמכם:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.