פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים שלום לכולם אני כנראה בשעה טובה מתחיל ללמוד מנהל רשתות ואבטחת מידע MCSA בגון ברייס ורציתי חוות דעת של מומחים לגבי הנושא אם זה שווה אם יש ביקוש בתום ובקשר למכללה אם היא טובה.תודה מראש.
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים MCSA לא יהפוך אותך למנהל רשת, ובוודאי שאיזה קורס עבודה עם GUI של צ'קפויינט במקרה הטוב או ISA במקרה הרע יהפכו אותך לאיש אבטחת מידע.
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים מנסיון עם A+ וccna שהן בערך מגבילות לתעודות שאתה רוצה ללמוד.וותר,אתה לומד שם רק בסיס וכמות דיי אפסי של חומר שיעזור לך בעולם האמיתי,כמות האנשים שמקבלים תתעודות האלה עצומה והן לא מי יודע מה נחשבות.
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים תשמע הקורס יקנה לך את הבסיס משם והאלה יש לך לאן להתפתח.אבל אל תצפה לצאת לשוק העבודה בתור מנהל רשת אפילו עם MCSE , המון אנשים מוצאים את ההסמכות ועצם העבודה שיש לך את ההסמכה לא אומרת שיש לך ידע טוב בתחום (אפשר לעבור את המבחן ההסמכה בלי ללמוד אפילו את החומר אלא פשוט ללמוד את השאלות והתשובות מה שנקרא Brain Dump).בקטע של ניהול רשתות הניסיון מדבר , אף חברה לא תתן לבוגר שרק הוציא הסמכה לנהל לה את השרת.בעיקרון אחרי ההסמכה אתה יכול לחפש עבודה בתור איש Help Desk ומשם להתקדם.בהצלחה.
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מחבר מזה אומר help desk כמה אני יקבל משכורת בערך ואם בכלל כדאי לי להתחיל ללמוד את זה
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים תעשה טובה וחפש על זה בפורום לפני ...ותמיד טוב לקרוא את זה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=188173.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.