עבור לתוכן

תכף מסיים קורס ברמנים! מי שמכיר את התחום בבקשה שיכנס

Featured Replies

פורסם

היי לכולם(:

אז ככה, קודם כל רציתי להגיד שזה תחום מאוד מעניין ולא שטחי בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים, לא חייבים להיות אלכוהוליסטים בשביל לאהוב את זה.

ועכשיו עליי,

אני בכלל מגיע מתחום המחשבים (בן 22) ועובד בתחום הזה, להיות ברמן אני רוצה בשעות הערב, יהיה קשה לתת פול משמרות במצב כזה אז רציתי לשאול: מה הסיכויי למצוא מקום שיסכים להעסיק בן אדם שנותן 3 משמרות בשבוע? ואיך חברת ההשמה של זמן אמיתי? (אצלם אני עושה את הקורס) באמת מוצאים עבודה לכל אחד?

ועוד שאלה קצת מצחיקונת: חברה שלי מתנגדת שאני אעבוד בתחום למרות שהוא מעניין אותי, היא מפחדת וטוענת שפול בנות יתחילו איתי שם ותמיד מתחילים עם הברמן. האמת שלא יצא לי לראות כזה דבר, בדר"כ האנשים מדברים ומכירים בינם לבין עצמם, מה הקשר לברמן?

בכל מקרה, איך אני גורם לה לא לדאוג ומשכנע אותה שאין דברים כאלה?

תודה על העזרה(:

פורסם

אם אתה נראה נורמאלי בנות יתחילו איתך, ברמן אמור להיות חברמן

דבר שני איך בגיל 22 אתה עובד במחשבים? לא קצת צעיר?

פורסם

אם היחסים שלך איתה בסדר,אתה אמור לדעת להבהיר לה שזה שיתחילו איתך בנות לא ישפיע על הקשר שלכם.

לגבי השאר,אני יכול לשער שזה שאתה יכול לתת 3 משמרות בשבוע יכול להתאים מאוד למקומות מסויימים.

פורסם

אוקי משהו אחד, תמיד אבל תמיד מתחילים עם הברמן... אז נכון שבנים לא תמיד מתחילים עם ברמניות (למרות שעדיין הרבה פעמים כן) אבל בנות תמיד מתחילות עם הברמן אלא אם כן הוא נוראי ממש.

שמע אחי גם חברה שלך אמורה לסמוך עליך, חברה שלי עכשיו נותנת לי לטוס לחו"ל עם ידידה טובה שלי בגלל שהיא חברה טובה והיא סומכת עלי... תדבר איתה ותסביר לה ויהיה בסדר

אגב בקשר למשמרות, קודם כל 3 בשבוע זה די בעייתי. אבל נגיד אתה מוסיף סופ"שים, כמה קשה יהיה לך להגיע ל5-6 משמרות בשבוע? שזה כאילו כבר בטוח בסדר... אבל שמע, גם יכול להיות שיהיה מקום שסבבה לו עם 3 משמרות, יש מקומות שלא צריכים אנשים שכל הזמן יעבדו אלא רק באמת 2-3 פעמים שבוע לתגבר משמרות עמוסות פה ושם

פורסם

לפותח הת'רד,

אני בדיוק מתעניין בלעשות קורס ויש לי כמה שאלות לגבי הלו"ז שלו..

באיזה שעות אפשרי לעשות את הקורס? (שעות הערב?)

איפה בארץ אפשר לעשות? (יש באיזור נתניה?)

גם אני עובד כרגע המשרה מלאה בתחום המחשבים וחשבתי לעבוד בזה רק בסופ"שים, לפי מה ששמעת מאנשים בתחום, יש מקומות שיקבלו ברמן רק לסופ"שים?

תודה,

שם.

פורסם

מזה יתחילו איתך בנות ?

אין כזה דבר

מדברות שותות אתה אמור להיות נחמד ולמכור כמה שיותר

תיקח טלפונים אבל לא חייב להיתקשר

תראה היתעניינות גבולית תשדר :אני עובד ולא יותר מזה ולא אמורה להיות בעיה ביכלל ביכלל

חוץ מזה מה רע אם תתחיל איתך איזה גרושה בת 29 עם ילדה?

תיקח אותך אליה לבית אחרי שהשקתה אותך חצי בקבוק וודקה ותעשה איתך שמה דברים שלו יעלו על הדעת :lol:

(קרה לי ) ממליץ בחום על גרושות חחחחח , אז אם יזדמן לך על זה :D

פורסם

אני שמח בשבילך אחי... אחרי שכולנו למדנו שנהנת אתה יכול בבקשה להפסיק עם העצות המפגרות האלה? לבנאדם יש חברה ולא שזכותי להכנס להם לקשר אבל אני לא חושב שיש דבר יותר מגעיל מלבגוד בחברה שלך

(סליחה, אני יודע שזה לא קשור לנושא, אבל דברים כאלה ממש מעצבנים אותי)

פורסם

מזה יתחילו איתך בנות ?

אין כזה דבר

מדברות שותות אתה אמור להיות נחמד ולמכור כמה שיותר

תיקח טלפונים אבל לא חייב להיתקשר

תראה היתעניינות גבולית תשדר :אני עובד ולא יותר מזה ולא אמורה להיות בעיה ביכלל ביכלל

חוץ מזה מה רע אם תתחיל איתך איזה גרושה בת 29 עם ילדה?

תיקח אותך אליה לבית אחרי שהשקתה אותך חצי בקבוק וודקה ותעשה איתך שמה דברים שלו יעלו על הדעת :lol:

(קרה לי ) ממליץ בחום על גרושות חחחחח , אז אם יזדמן לך על זה :D

מחזק!!!

אין על גרושות , הן יודעות בדיוק מה הן רוצות בלי משחקים ישר ולעניין

פורסם

יופי צחקנו, עכשיו אפשר להמשיך לדבוק בנושא.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחח חבר'ה קצת רצינות בבקשה!! :(

לפותח הת'רד,

אני בדיוק מתעניין בלעשות קורס ויש לי כמה שאלות לגבי הלו"ז שלו..

באיזה שעות אפשרי לעשות את הקורס? (שעות הערב?)

איפה בארץ אפשר לעשות? (יש באיזור נתניה?)

גם אני עובד כרגע המשרה מלאה בתחום המחשבים וחשבתי לעבוד בזה רק בסופ"שים, לפי מה ששמעת מאנשים בתחום, יש מקומות שיקבלו ברמן רק לסופ"שים?

תודה,

שם.

איפה שאני עושה (בת"א) יש אפשרות לעשות את הקורס בשעות 8-12 בערב לפי מה שהבנתי, פעמיים בשבוע, אני עשיתי בימי שישי היה לי יותר נוח.

אזור נתניה אני לא מכיר.

אין לי מושג אם יש כזה דבר רק בסופ"שים, זה מעניין גם אותי האמת, אשמח אם מישהו יוכל לענות(:

פורסם

תלוי באיזה מקום תעבוד, שמעתי שבפאבים השכונתיים יש סיכוי הכי טוב לצאת עם משהו P:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים