עבור לתוכן

המלצה למסך 19" לאופיס ואינטרנט להורים [תקציב 1000 ש"ח]

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

להורים של אשתי נשרף המסך .

אני מחפש להם מסך 19" נחמד ולא יקר שיתאים לצרכים כפי שרשמתי בכותרת. חשוב שלא יהיה רחב כי זה משגע להם את העיניים.

מחיפושים בפורום עלו :

LG1953TR

LGL197WH

Samsung 943B

על מה הייתם ממליצים?

כמו כן הם קיבלו הצעה מחבר למסך BENQ 19 במחיר של 1100 ש"ח? האם זו נחשבת לחברה טובה? לי זה נראה קצת יקר ללא סיבה.

תודה לכל העוזרים.

פורסם
  • מחבר

תודה Doscape אבל התקציב הוא 1000 ש"ח.

I think I can do better than Grundig...

אבל אולי אני טועה.

מעניין אותי לשמוע דעה על המסכים שציינתי וכמו כן על ההצעה של ה- BENQ.

פורסם

כל מסכי ה TN האלה נראים לי אותו הדבר, למשל ראיתי מסך מאג 19" באופיס דיפו וראו בו מצויין.. אני לא חושב שיש כזה הבדל בין ה MAG לGRUNDIG.

(כן מאג זה זבל אבל גם כל השאר זה זבל כל עוד זה פאנל TN)

פורסם
  • מחבר

תשמע. אני לא מאמין שאין הבדל בין מסך ב- 600 ש"ח לבין מסך ב- 1100 ש"ח. אפילו ששניהם TN.

אז למה ממליצים על כל הסמסונגים וה- LG וה- DELL ?

פורסם

תראה, אנשים ממליצים על מה שהם מכירים, הGRUDNIG זה מותג מדבקה (כמו GRAETZ) אבל לנו זה לא משנה כי אותו המפעל מייצר את כל המסכים הפושטיים האלה, מה נראה לך ש LG או SAMSUNG באמת מייצרים את המסכים הזולים שלהם??? תראה המצב כזה: מסכי TN זה זבל מיועד לMASS MARKET, למכור ולשכוח, מבין?

אתה רוצה מסך איכותי אז תסתכל על ה LG L2000CP, אני בהתלבטות קשה, או לקנות את הGRUNDIG הזול או את ה LG(כי הוא עם פאנל S-IPS).

אפשר לקנות 3 מסכי GRUNDIG במחיר של ה LG. אם כבר להשקיע אלף שקל, אז במשהו טוב, הבעיה שאין משהו טוב במחיר הזה.

מה הסרט, קפוץ לשקם אלקטריק או לביג בוקס ותסתכל על המסך במו עיניך ותשווה בינו לאחרים, אל תסתכל על הצורה החיצונית רק ועל ה"עיצוב", תראה תכל"ס איך המסך מציג והניגודיות ואיך סרטים עובדים עליו, למשל ראיתי שהרבה מסכי WIDE מציגים וידאו באיכות ממש גרועה בצבעים לא טבעיים, לעומתם מסכים לא רחבים מציגים מצויין.

פורסם

אני נמנע ממותגי מדבקה ומותג זבל בגל האיכות הנמוכה והסיכוי לתקלות.

מבין המסכים שצוינו הייתי בוחר ב943B בגלל האפשרויות הארגונומיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים