פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים כבר כמה ימים מתקשרים אלי ממספר חסוי וכשאני עונה, יש צלצול כאילו שאני מתקשר למשהו. כמובן שאני מנתק אחרי הצלצול הראשון, כי אני לא באמת יודע מה זה גורם. משהו נתקל בבעיה כזאת או שמכיר סוג כזה של הונאה?
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים אני אישית לא מכיר משהו בסגנון. אתה יכול לחפש בגוגל, בטוח כתוב משהו. בכל אופן, זה נשמע ממש מפחיד! :alien: >
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים אני חושב שעושים לך "עקוב אחרי".אם אני לא טועה,זה מתקשר אלייך ומשם נותן למישהו לדבר דרכך או משהו כזה..
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים חחח זאת כתבה טובה לכולבוטק או לשומר מסך "מישהו מנסה לפרוץ לסלולרי שלכם" :lol:
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים יכול להיות שיושב מישהנו במשרד, מתקשר אליךמעביר את השיחה למישהו אחראז אתה מרים ושומע צלצול המתנה שאולי נשמע כמו צלצול כאילו אתה מחייג למישהומרוב המשרדים זה עושה חסום אוטומטיתממה שאני יודע אפשר לפרוץ לפלאפון בכמה דרכים:או על ידי השתלת תוכנהאו משהו שהממשלה מסוגלת לעשות זה ברגע שיש להם את המספר שלך הם יודעים להאזין לו, בן אדם פרטי לא יכול לעשות את זהמה שאתה מדבר עליו ככל הידוע לי אתה צריך לחייג מספר מסויים בשביל שיתקייםתעדכן מה קורה איתך..נ.במה שרשמתי מידע כללי שלי בלבד ומחיפושים ברשת, אז כך בערבון מוגבלהחבר הסלולארית שלי שקרנים, אני מציא דבר עם כמה בלשים פרטייםאולי יתנו לך מידע בלי לסחוט ממך כסף
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים חחח זאת כתבה טובה לכולבוטק או לשומר מסך "מישהו מנסה לפרוץ לסלולרי שלכם" :lol: ק--ו--ל--י--פ--ו--ר--מ--י--ם
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מחבר אז עדכון: זו הייתה סה"כ פקידה מבנק "לאומי" שניסתה כל הזמן להתקשר ולהציק לי עם מבצע סטודנטים שלהם . מסתבר שככה המחשב שלהם מתקשר למי שצריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.