עבור לתוכן

מישהו מוכן להסביר לי מה אור ירוק לחיים רוצים ממני?

Featured Replies

פורסם

מספר ההרוגים בגרמניה לכל מיליון ק"מ נסועה קרוב מאוד לזה שבישראל (ואצלם המכוניות הרבה יותר בטוחות!). תתפלא, אבל גם בארץ יודעים טוב מאוד שרוב התאונות לא נגרמות עקב מהירות של 130-140 בכביש תלת-נתיבי. בהתחשב במצב כלי הרכב בארץ, אני חושב שהגבלת מהירות של 100-120 קמ"ש היא בהחלט סבירה (זאת גם ארץ מאוד קטנה, גם אם תסע כמו מטורף כמה זמן זה כבר יחסוך לך?)

לגבי מהירות יש לזכור שמהירות מופרזת ביחס לתנאי הדרך כן הורגת ובנוסף מהירות גבוהה מעצימה את תוצאות התאונה באם זאת כבר מתרחשת.

ברשותך אגיב על מספר נקודות שהעלת

3. הכבישים הציבוריים בארץ לא מבריקים, אבל לא חסרות מדינות שמפגרות אחרינו בסעיף זה. ארה"ב לדוגמא. בסעיף הזה, חשוב לציין, הושקעו סכומי עתק במהלך שני העשורים האחרונים.

4. מסכים. צריך שר תחבורה מקצועי. אני מחכה לראש הממשלה הבא (אבל בלי יותר מדי תקווה).

5. ממשלות ישראל דואגות לפגוע במשטרה כבר שנים. איך אתה מצפה שהמשטרה תהיה ברמה עם תנאי ההעסקה הנוראיים שלהם? למה שמישהו מוכשר ילך להיות שוטר?

6. נשים לא נוהגות פחות טוב מגברים. נשים אולי גורמות לתאונות קלות יותר מגברים (גם זה בספק), אבל כל הפסיכים שבשבועות האחרונים רמסו הולכי רגל בעודם אפופי אדי וודקה היו גברים.

בד"כ אני לא נכנס לדיונים כאלו

אבל חחחח הפעם זה ממש דורש

אני הכי לא שובניסט בארץ ההפך

אבל דבר אחד תמידדדדדד מדהים אותי

כל מי שאני נוסע איתו, ברגע שרכב בסביבה עושה משהו מטומטם וכמעט גורם או גורם לתאונה

מבלי לראות את הנהג תמיד אומרים "סתומה" "מטומטמת" "טיפשה"

והפלא ופלא, זאת אישה

חחחחחחחחחחח ממש חוק

שלא תבינו לא נכון, אני לא נגד נשים

פורסם
  • מחבר

כי נשים מרוכזות ברכב, לא בסביבה.

פורסם

למה החלטתם שאור ירוק מתמקדת במהירות בכלל? הנציג שהיה אצלי ואצל אחותי ואצל אחי אפילו אמר במפורש שיש לנהוג במהירות המתאימה לתנאי הדרך שהיא לא בהכרח המהירות המותרת (כשהוא התכוון שאפשר לעבור אותה ולא ליסוע לאט יותר). הם מתמקדים בעיקר בשמירת מרחק והתנהגות כבישה "לא מפתיעה" כלומר לאותת, להאט אם מזהים מצב מסוכן וכו

פורסם

הם רוצים לחטוף אותך! הם רוצים לקחת ממך איברים לשוק השחור ולזרוק אותך באמבטיית קרח במלון דרכים זול באמצע שומקום, אל תאמין לאפאחד אל תענה לטלפונים יותר, תסתגר במרתף תאטום תחלונות והדלת ואל תפתח לאפאחד!

באמת, זה מה שקרה לחבר שלי

גדול גדול גדול :yelclap:

הרגת אותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים