עבור לתוכן

מישהו מוכן להסביר לי מה אור ירוק לחיים רוצים ממני?

Featured Replies

פורסם

א. מי נותן להם כסף?

ב. מי צריך אותם בכלל?

פורסם

כן!

אתה צריך אותם!

אני צריך אותם!

כולנו צריכים אותם!

שלח לי על הערבוב

אבל שהמשפחה שלך על הכביש

הייתי בטוח שתרצה שיהיו נהגים טובים על הכביש

ולא צעירים מזדיינם שעושים חראקות ותאונות

פורסם

א. אבי נאור שהיה בעבר מנכ"ל אמדוקס ששכל את בנו (אבל לא בכביש דווקא, אלא בהתהפכות ג'יפ בחולות).

ב. שאלה טובה. למעשה, אף אחד מאיתנו לא צריך אותם. מדובר בחבורה של שרלטנים שכמו המשטרה מתמקדים בדבר הכי קל- מהירות. לדעתם מהירות הורגת.

הרי הכי קל להציב שוטר עם אקדח לייזר בכביש דו מסלולי, חד סטרי, איכותי ומואר ולדפוק דו"חות על ימין ושמאל.

בסיבות האמיתיות לתאונות הם לא מתמקדים- תשתיות גרועות שדורשות שיפור.

אבל רוב העם עבר על ידם שטיפת מוח והם כבר אבודים, הם בטוחים שמהירות היא הגורם העיקרי לתאונות למרות שעובדתית זה לא נכון- רוב התאונות בישראל לא נגרמות בגללה, אלא מסיבות אחרות לגמרי.

מהי מהירות מופרזת? האם נסיעה של 130-140 קמ"ש על כביש דו מסלולי, חד סטרי, איכותי ומואר יותר מסוכנת מנסיעה על 40 קמ"ש ליד גן ילדים? או מנסיעה של 70 קמ"ש בערפל כבד?

אתם תחליטו.

יש דברים מאוד בסיסיים שיכולים למנוע תאונה.

1) קורס נהיגה מתקדמת- הכר את רכבך, הכל את הגבולות שלו, דע איך לצאת ממצבי חירום.

2) בדיקת לחץ אוויר לצמיגים- חשוב מאוד מאוד.

3) תהיה עירני לסביבה שלך, תמיד תראה קדימה, תבין את הסביבה שלך, דע את התגובות ההולכות לבוא.

פורסם

איזה בולשיט

כל הכבוד להם, הם באו אלי הביתה נתנו חפירה חצי שעה ועשו וכל הכבוד להם!

צריך יותר אנשים כאלה שמנסים לעזור במצב הכבישים, הם גם מתנגדים לקיצונים בתחזוקה וכאלה!

כל הכבוד להם, אני מוריד את הכובע מבפניהם.

פורסם
  • מחבר

מתקשרים אלי בצהריים מאגודת "אור ירוק". שאלתי את הנציגה מאיפה היא יודעת שאני לומד נהיגה והיא אמרה שהם מקבלים את הנתונים ממשרד הרישוי. אחר כך היא אומרת שמגיע לי תיק, שלט נהג חדש חוברת הדרכה וביקור חינם של נציג אגודה "אור ירוק". בנוסף, היא רוצה לתאם פגישה עם איזה מדריך של האגודה. את המדריך שלחתי, בנימוס, לעזאזל. אין לי כוח לחכות בבית לאיזה "מדריך". את הזבל הסיני אמרתי שישמרו לעצמם.

לא אכפת לי מהשיחה. כל עוד מדובר בכסף פרטי שיבזבזו אותו על מה שבא להם. אני רוצה לדעת מי, לעזאזל, מרשה למשרד הרישוי למסור את הפרטים האישיים שלי ושל תלמידים אחרים לאיזה אגודה?! WTF?!

פורסם

זה לא,

לא במקרה שלי לפחות...

חבר אחד הולך לפגישה איתם ונותן להם את המספרים של כל החברים שלומדים...

וככה זה ממשיך

פורסם

הם לא מקבלים שום דבר ממשרד הרישוי, יש להם עמדה שם ואתה רשאי לחתום על זה שאתה מעוניין שידברו איתך בעתיד.... הרבה אנשים שם חותמים.

חוץ מזה בעיקרון חברים שלך דפקו אותך ונתנו להם את המספר שלך

שמע אני עשיתי את המפגש הזה ודווקא לא זוכר מה היה כי זה היה מזמן יחסית אבל זה לא היה נורא חופר. התיק שווה ויעיל והשלט תמיד טוב שיש אז מה אכפת לך?

פורסם

כנראה אתה חי יותר מדי טוב,

שאלה הצרות שלך. :silly:

פורסם

אל תשאלו כמה פעמים הם צילצלו אלי ונדנדו לי אם עברתי טסט....

לפני שבוע נציגה צלצלה ואמרתי שעברתי כבר לפני יותר מחודש....

ב-16 אמור לבוא אלי נציג...[חחחח אני רק רוצה את התיק :lol:].

הם לוקחים כסף על זה?

פורסם

אור ירוק היא יוזמה מבורכת, אבל מנהלים אותה אנשים צרי אופקים.

הם מתמקדים בעניין המהירות המופרזת, והם טועים. בגרמניה למשל יש אוטובאנים שאין בהם הגבלת מהירות, ומי שהיה שם נסע על 160 לפחות. וכמה הרוגים יש בגרמניה? לא יודע אבל לא נראה לי שיותר מאצלנו ביחס לאכלוסיה, אחרת הם היו מגבילים מהירות. ד"א היום רוב הכבישים מוגבלים במהירות עקב צריכת דלק מופרזת במהירות גבוהה.

הסיבות האמיתיות לתאונות הם:

1. חינוך. אנשים עם רמת משכל 3 וחצי IQ נוסעים בכביש עוקפים אותך מימין ומשמאל באמצע פקק. ולא מבינים שאחרי שהפקק משתחרר אתה נמצא סה"כ 100 מטר לפני שהיית אמור להיות אם לא היית עוקף.

2. עניין התחרות, אתה נוסע ופתאום איזה מישהו עושה לך פוזה על פיאט אונו שנת 92. אתה מתחיל לסוע והוא סוחט את האוטו עוד שניה עף לו הפגוש, מנסה לעקוף, עוקף אחרי שהאוטו שלו שתה 3 ליטר דלק בחצי קילומטר וחש עצמו גבר. :bash:

או אם מישהו עוקף ,אז חייבים לעקוף בחזרה , למה מי יעקוף אותי?

1.2 העדר חוק מרוצים, כדי שאנשים כמו בסעיף 2 יהיה להם איפה לחוש גברים.

3. כבישים יותר טובים אפשר למצוא בקזחסטן מאשר בארץ.

4.שר תחבורה שלא יודע איך נראה תמרור עצור.

5. משטרה מפגרת, אפילו אין לי כוח להסביר למה.

6.נשים. כן נשים לא יודעות לנהוג. להיות תקועה על 50 בשמאלי באמצע כביש מהיר כשכולם מנסים לעקוף מימין, צועקים ומקללים. והאישה בשוק לא מבינה למה כולם עצבנים ולמה קרתה תאונה כשמישהו חתך נהג אחר בזמן שניסה לעקוף מימין.

פורסם

חבר'ה,

זה לא הרייסרים,

זה לא הכבישים,

זה לא שר התחבורה,

זה לא המכוניות,

זה הרשות המחוקקת והמבצעת.

מבחינתי?

בנאדם שנהג תחת השפעת אלכוהול צריך לשבת בכלא לכל חייו,

למה אם בנאדם ירוץ ברחוב עם נשק טעון וינפנף אותו באוויר ישלח לבית משוגעים או לא יודע מה,

ובנאדם שנהג תחת השפעת אלכוהול יקבל 9 נקודות וקנס?

זה שנהג עם אלכוהול מסוכן הרבה יותר מההוא עם האקדח הטעון.

וכל ערס פרענק בן של זונה, שכל עולמו מסתכם בהוא עצמו, חושב שיש לו יכולת לנהוג למרות שהוא שתה,

עזבו את העובדה שהוא בכלל לא יודע לשתות ושילב 7 סוגי אלכוהול ומשקאות אנרגיה,

וכשהוא נתפס ע"י שוטר, ומסתבר שהשוטר הוא שכן של דודה של סבתא של חמותו, אז הוא השוטר משחרר אותו,

ואני לא מדבר רק על אלכוהול,

בכל דבר

במדינה המסריחה הזו

בארהב אפשר להכנס לפאקינג מאסר עולם על כל פשע שלישי לא משנה מה הוא היה.

העיקר אור ירוק עושים את העבודה שלהם.

עברייני תנועה יותר מסוכנים מכל עבריינים אחרים, והם יכולים לפגוע בכל אחד בכל זמן.

סעמקקקקקקקקקקק

שונא את המדינה הזו

שונאאאאאאאאא

פורסם

אור ירוק היא יוזמה מבורכת, אבל מנהלים אותה אנשים צרי אופקים.

הם מתמקדים בעניין המהירות המופרזת, והם טועים. בגרמניה למשל יש אוטובאנים שאין בהם הגבלת מהירות, ומי שהיה שם נסע על 160 לפחות. וכמה הרוגים יש בגרמניה? לא יודע אבל לא נראה לי שיותר מאצלנו ביחס לאכלוסיה, אחרת הם היו מגבילים מהירות. ד"א היום רוב הכבישים מוגבלים במהירות עקב צריכת דלק מופרזת במהירות גבוהה.

הסיבות האמיתיות לתאונות הם:

1. חינוך. אנשים עם רמת משכל 3 וחצי IQ נוסעים בכביש עוקפים אותך מימין ומשמאל באמצע פקק. ולא מבינים שאחרי שהפקק משתחרר אתה נמצא סה"כ 100 מטר לפני שהיית אמור להיות אם לא היית עוקף.

2. עניין התחרות, אתה נוסע ופתאום איזה מישהו עושה לך פוזה על פיאט אונו שנת 92. אתה מתחיל לסוע והוא סוחט את האוטו עוד שניה עף לו הפגוש, מנסה לעקוף, עוקף אחרי שהאוטו שלו שתה 3 ליטר דלק בחצי קילומטר וחש עצמו גבר. :bash:

או אם מישהו עוקף ,אז חייבים לעקוף בחזרה , למה מי יעקוף אותי?

1.2 העדר חוק מרוצים, כדי שאנשים כמו בסעיף 2 יהיה להם איפה לחוש גברים.

3. כבישים יותר טובים אפשר למצוא בקזחסטן מאשר בארץ.

4.שר תחבורה שלא יודע איך נראה תמרור עצור.

5. משטרה מפגרת, אפילו אין לי כוח להסביר למה.

6.נשים. כן נשים לא יודעות לנהוג. להיות תקועה על 50 בשמאלי באמצע כביש מהיר כשכולם מנסים לעקוף מימין, צועקים ומקללים. והאישה בשוק לא מבינה למה כולם עצבנים ולמה קרתה תאונה כשמישהו חתך נהג אחר בזמן שניסה לעקוף מימין.

מספר ההרוגים בגרמניה לכל מיליון ק"מ נסועה קרוב מאוד לזה שבישראל (ואצלם המכוניות הרבה יותר בטוחות!). תתפלא, אבל גם בארץ יודעים טוב מאוד שרוב התאונות לא נגרמות עקב מהירות של 130-140 בכביש תלת-נתיבי. בהתחשב במצב כלי הרכב בארץ, אני חושב שהגבלת מהירות של 100-120 קמ"ש היא בהחלט סבירה (זאת גם ארץ מאוד קטנה, גם אם תסע כמו מטורף כמה זמן זה כבר יחסוך לך?)

לגבי מהירות יש לזכור שמהירות מופרזת ביחס לתנאי הדרך כן הורגת ובנוסף מהירות גבוהה מעצימה את תוצאות התאונה באם זאת כבר מתרחשת.

ברשותך אגיב על מספר נקודות שהעלת

3. הכבישים הציבוריים בארץ לא מבריקים, אבל לא חסרות מדינות שמפגרות אחרינו בסעיף זה. ארה"ב לדוגמא. בסעיף הזה, חשוב לציין, הושקעו סכומי עתק במהלך שני העשורים האחרונים.

4. מסכים. צריך שר תחבורה מקצועי. אני מחכה לראש הממשלה הבא (אבל בלי יותר מדי תקווה).

5. ממשלות ישראל דואגות לפגוע במשטרה כבר שנים. איך אתה מצפה שהמשטרה תהיה ברמה עם תנאי ההעסקה הנוראיים שלהם? למה שמישהו מוכשר ילך להיות שוטר?

6. נשים לא נוהגות פחות טוב מגברים. נשים אולי גורמות לתאונות קלות יותר מגברים (גם זה בספק), אבל כל הפסיכים שבשבועות האחרונים רמסו הולכי רגל בעודם אפופי אדי וודקה היו גברים.

פורסם

הם רוצים לחטוף אותך! הם רוצים לקחת ממך איברים לשוק השחור ולזרוק אותך באמבטיית קרח במלון דרכים זול באמצע שומקום, אל תאמין לאפאחד אל תענה לטלפונים יותר, תסתגר במרתף תאטום תחלונות והדלת ואל תפתח לאפאחד!

באמת, זה מה שקרה לחבר שלי

פורסם

הם רוצים לחטוף אותך! הם רוצים לקחת ממך איברים לשוק השחור ולזרוק אותך באמבטיית קרח במלון דרכים זול באמצע שומקום, אל תאמין לאפאחד אל תענה לטלפונים יותר, תסתגר במרתף תאטום תחלונות והדלת ואל תפתח לאפאחד!

באמת, זה מה שקרה לחבר שלי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה שטויות אתם מדבריםם

אנשים חושבים לקחת הגה ללחוץ קלאץ ולהכניס ראשון אז הם מיכאל שומכאר

צאו מזה

אור ירוק בין היתר זה אגודה שבאה להתריע לעזור להזהיר מהמסוכנות של הכביש היום

כול אחד שם מדבקוות על הפיאט אונו שלו או שהוא לוקח את הוולוו מההורים וחושב שהוא איזה נהג שודים

צאו מזה ותקשיבו למה שהם אומרים

אם זה לא עוזר

זה בטח לא מזיק!

וסלחו לי כול יפי הנפש שאין להם זמן בישבילהם..

אתם מדברים בתחת! אף פה לא מנהל בורסה

אז תקדישו קצת זמן

אחרי הכול אף אחד פה לא רוצה שאמא שלו תעלה על הכביש יהיו חולים שינהגו איתה בכביש ולכו תדעו גם מה יהיה

לומדים הרבה מלהקשיב@

שלא נדבר שחצי מהנהגים היום לא יודעים מזה קרבורטור שלא נדבר על גוז'ונים ואיך ביכלל להחליף גלגל

חצי שעה שעה להקשיב

לא קורה כלוםם מנסיון אני אומר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים