פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים האמת שגם לאח שלי יש מקרר כזה בחדר והוא עושה רעש .. בערך כמו מחשב לא שקט במיוחד - אז הוא התייאש וניתק את המקרר לגמרי כי זה ממש מפריע לישון
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים אני לא מבין אותכם האנשים שלא יכולים לישון עם רעש אני יכול לישון ליד רכבת ולא לקום אבא שלי עבד לידי בחדר עם מקדה הוא קדח בבטון ולא התעוררתי אז מחשב קטן מפריע לכם
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים אני לא מבין אותכם האנשים שלא יכולים לישון עם רעש אני יכול לישון ליד רכבת ולא לקום אבא שלי עבד לידי בחדר עם מקדה הוא קדח בבטון ולא התעוררתי אז מחשב קטן מפריע לכם לי קשה להירדם עם רעש אבל כשאני יישן - אף אחד לא יכול להעיר אותי -
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים בחיי יש אנשים שממש משעמם להם. להשתיק מקרר? שמע, תגיד לחבר שלך שאם המקרר שלו דומה למקרר שנתת בקישור, אז זה מקרר העובד על קירור תרמואלקטרי. שזה אומר שאין מדחס ואין גז. בסך הכל שיחליף את המאוורר לאחד שקט יותר.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים לי קשה להירדם עם רעש אבל כשאני יישן - אף אחד לא יכול להעיר אותי - אני נרדם בכל מצב שאני עייף הגוף שלי מרדים את עצמו אני יכול להרדם באור חושך במים באויר לא משנה לי העיקר לישון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.