עבור לתוכן

הצבא החזק בעולם!

Featured Replies

פורסם

ארצות הברית לא ניצחה את מלחמת העולם השנייה!!!! :screwy: היא כימעט ולא נלחמה!!! רק כשהרוסים זיינו את הגרמנים ופירקו אותם ורק כשהגרמנים כבר היו חלשים ארצות הברית נכנסה למחלמה!!

כן אני יודע שהיא לא נצחה לחלוטין!! ושזאת לא הייתה מלחמה שרק היא נלחמה.

אבל בכל זאת!

ואני מאוד מקווה שאובמה יוציא אותה מהמשבר הזה, כי מאוד כדאי לנו שארה"ב תיהיה חזקה(לא שעכשיו היא חלשה, אבל היא לא במצב טוב)

ובקשר למה שאמרת שרוסיה עולה.

אתה זוכר מה היה עם אפולו 11 וכל מה שהיה "המירוץ לחלל" ארצות הברית החליטה ולא היה מי שיעצור אותה, אפילו הרוסים נפלו ולא עמדו בזה, הכלכלה שלהם קרסה, פשוט לא היו מספיק חזקים כמו ארה"ב וארה"ב חזקה גם היום תוך שנה שנתיים לא יהיה מי שיעצור אותה

• תגובות 44
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכי טובים זה GLA ואחריהם NOD....!!

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שהיא לא נצחה לחלוטין!! ושזאת לא הייתה מלחמה שרק היא נלחמה.

אבל בכל זאת!

ואני מאוד מקווה שאובמה יוציא אותה מהמשבר הזה, כי מאוד כדאי לנו שארה"ב תיהיה חזקה(לא שעכשיו היא חלשה, אבל היא לא במצב טוב)

ובקשר למה שאמרת שרוסיה עולה.

אתה זוכר מה היה עם אפולו 11 וכל מה שהיה "המירוץ לחלל" ארצות הברית החליטה ולא היה מי שיעצור אותה, אפילו הרוסים נפלו ולא עמדו בזה, הכלכלה שלהם קרסה, פשוט לא היו מספיק חזקים כמו ארה"ב וארה"ב חזקה גם היום תוך שנה שנתיים לא יהיה מי שיעצור אותה

איפה רוסיה נפלה מול ארצות הברית בידיוק? ורק שתדע שרוסיה היא הרשאונה בחלל ורק שתדע שבמלחמה הקרה האמריקאים פחדו עד מוות

פורסם

הרוסים נטבחו בהמוניהם במלחמת העולם השנייה, מי שניצחה את המלחמה הייתה בריטניה וצ'רצ'יל

החוב הלאומי של ארה"ב הוא כ 72 אחוז מהתל"ג, אפשר לצאת מזה והם יצאו מזה

(החוב הלאומי של ישראל היה 180 אחוז מהתלג ב 87, הצטמטם וכיום הוא 80 אחוז)

מנהלים: בבקשה תנעלו את הת'רד המיותר הזה, שמושך אליו ילדים שחושבים את עצמם למומחים לצבא/ היסטוריה/ כלכלה ולא מסוגלים לסיים משפט עם סימן קריאה אחד.

פורסם

איפה רוסיה נפלה מול ארצות הברית בידיוק? ורק שתדע שרוסיה היא הרשאונה בחלל ורק שתדע שבמלחמה הקרה האמריקאים פחדו עד מוות

הראשונה בחלל, ארה"ב הראשונה בירח!

תקרא את פה את הפסקה: " ארגון, מימון והשפעה כלכלית" (לקראת הסוף)

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A5_%D7%9C%D7%97%D7%9C%D7%9C

פורסם
  • מחבר

הרוסים נטבחו בהמוניהם במלחמת העולם השנייה

אחד.

זה לא מסביר לך מהשו? בוא אני יסביר לך למה כי הרוסים נלחמו הכי הרבה

פורסם

זה לא מסביר לך מהשו? בוא אני יסביר לך למה כי הרוסים נלחמו הכי הרבה

אני מבין שאתה אוהב את רוסיה, אז אתה צודק, רוסיה שולטת

באמת אפשר לנעול את הדיון הזה

פורסם

צר לי לאכזב אתכם אבל צבא ארה"ב הוא בהחלט לא הכי חזק

יש לו את הכלים מהמתקדמים בעולם אבל סה"כ מדובר בצבא שהוא לא הכי מאומן

לגבי סין אין ספק שיש להם צבא גדול מאד כ-2.8 חיילים אולם האמצעים הטכנולוגים שלהם לא מהמתקדמים ,משהו כמו 4000 מטוסים משנות ה-60 וה-70

כ-8500 טנקים אבל טנקים מיושנים יש קצת איום אבל לא ממש גדול למרות שהם מתחילים למצמצם פערים

לגבי הרוסים אני לא כל-כך בטוח אבל מה שכן יש להם ציוד שלא נופל מהציוד של האמריקאיים

צ' קוריאה גם אין לי מושג

וזה מה שמביא אותי לצבא שהוא בין החזקים בעולם וזה הצבא הבריטי.

כן כן לא אחר מצבא הוד מלכותה החיילים הכי מיומנים, הכי מקצועיים והכי מאומנים

צבאות שלמים מגיעים ללמוד אצל הבריטים

500 שנה ואין להם הפסדים במערכות ראשיות

ועוד, פשוט אני חייב לזוז :)

בכל אופן השילוב של צבא ארה"ב בריטניה ואוסטרליה הם השילוב המנצח

קחו בחשבון גם את ההודים והפינים

פורסם
  • מחבר

אני מבין שאתה אוהב את רוסיה, אז אתה צודק, רוסיה שולטת

באמת אפשר לנעול את הדיון הזה

ואתה לא אוהב את ארצות הברית?:S בטח מה תגידו ארצות הברית מגנה על ישראל אז ביגלל זה ארצוץ הברית מכניסה לכם לראש שהיא הכי טובה:S זה בולשיט!!!

ראיתם פעם את צבא רוסיה או צבא סין?L: הרוסים אף פעם לא הפסידו בשום מלחמה!! נגד המונגולים נגד הטטרים נגד הצ'יצ'נים נגד הקרוזים נגד הגרמנים היא אף פעם לא הפסידה! לעומת ארצות הברית שברוב המלחמות שלה נחשלה !! זה הכול התקשורת הכניסה לכם לראש מה לגבי המלחמה הקרה?? מי חירבן מפחד הרוסים או האמריקאים? אני רוצה שתגידו לי במה ארצות הברית טובה מרוסיה

פורסם

אתם מסתכלים על זה מנקודות מבט נורא ילדותיות.

לבחור שאמר שארה"ב משקיעה 60 אחוז מהתקציב שלה בצבא...אני לא יודע מאיפה הבאת את הנתון הזה ,אבל נניח שהוא נכון לצורך העניין. ארה"ב זו מדינה שמשקיעה בחינוך,באנשים שלה, ובעוד אלף דברים אחרים. לעומת שתי המדינות -אחת קומוניסטית ושניה שמתיימרת להיות דמוקרטית אבל נשארה כוחנית מימי הקומוניזם שלה- מה גורם לך לחשוב שהם משקיעות פחות בצבא שלהן? כשרווחת הפרט היא לא בראש מעייניהן כמו בארה"ב? כשפחות תקציבים צריכים ללכת לעניים ויותר לצבא כי העניים מעניינים לשלטון את התחת?

בנוסף, יש הרבה גורמים מעבר ל"למי יש הכי גדול" . קרב לא מוכרע בהכרח מגודל צבא, ולחילופין לא בהכרח מאיכות טכנולוגית של הצבא. בסופו של יום קרבות הוכרעו בידי גורמי האנוש-המוטיבציה שלהם וההברקות של המפקדים באותו הקרב.

לגבי זה שארה"ב כמעט ולא נלחמה במלחמת העולם השניה -זה שטויות. נכון היא נכנסה אחרונה למלחמה ... אבל עדיין נלחמה תקופת זמן שאם תחבר את כל מלחמות ישראל ביחד לא נגיע לתקופה הזו. גם אם תחבר את כל חללי מלחמות ישראל ביחד לא תגיע לכמות חללים אמריקאים במלחמה ההיא שבה היא כביכול "לא השתתפה" . ועם כל הכבוד רוסיה קרסה תחת המתקפה הגרמנית (כי הנשיא הגאון שלה דאג לחסל את כל הצמרת הפיקודית בגלל סיבות פראנויה מפגרות) כך שכשרוסיה נכנסה למלחמה (וגם היא אגב לא נכנסה אלא "הוכנסה" בעל כורחה בדיוק כמו ארה"ב) היא הייתה בנסיגה. למעשה אפילו לא בבלימה אלא בקריסה מוחלטת עד קווי סטלינגרד (או לנינגרד אני כבר לא זוכר) ... שזה עמוק עמוק עמוק בתוך השטח הרוסי.ואז הגיע החורף. בעיר המדוברת נבלמו הכוחות ובמשך חודשים שלמים נלחמו שם מבית לבית והאזור הזה ידוע בתור אזור הקרבות הכי לא אנושיים שידעה האנושות. החיילים משני הצדדים היו פשוט בשר תותחים,ולרוסים היה עוד ועוד ועוד חיילים לשלוח להמחק שם.הצבא הגרמני נתקע בגלל החורף הקשה.למעשה לא הרוסים ניצחו את הגזרה במזרח אירופה אלא החורף... זה מה שבלם את הגרמנים. ואת העובדה שהרוסים כמו מפגרים פשוט שלחו עוד ועוד ועוד חיילים קדימה,לפגזים ומכונות היריה הנאציות(שלא לדבר על מכונות היריה הרוסיות שדאגו למחוק את מי שחלילה יסתובב וינסה לסגת). זה צבא חזק? כן-רק מבחינה כמותית. לא היה שם שום דבר טקטי שיש להתגאות בו. <---את כל זה אני אומר בתור רוסי. תקרא קצת היסטוריה .

לגבי המצב הכלכלי- שאומרים שארה"ב עכשיו במצב בקנטים. אז כנגזרת מזה שארה"ב בקנטים כל העולם נשבר כלכלית (תפתח חדשות). כולל רוסיה המהוללת כביכול, מאיפה אתה מביא את העובודת שמצבה רק עולה?? וכולל סין שרוב הכסף שלה בנוי על השקעות זרות (ושוב עם העולם במשבר,אז גם ההשקעות הללו בצמצום).

ואם כבר- יש שיגידו שהמשבר הגדול בשנות השלושים נפתר סופית דווקא בזכות מחלמת העולם השניה. כשיש מלחמה יש עבודה (מפעלים,תיקון תשתיות, בנית תשתיות, וכו וכו וכו). כשיש עבודה האבטלה יורדת.כשהאבטלה יורדת הקופה גדלה (מיסים...) ...(בהנחנה שאנחנו מדברים על מלחמה באמת בהיקף של מלחמת עולם,שאגב מבחינה כלכלית תגרום לקריסה של הרבה מדינות אחרות הרבה לפני ארה"ב,מדינות שרוסיה המהוללת תושפע מהן הרבה יותר מארה"ב) תעשה את ההשלכות לבד.

בסה"כ 3 המדינות הללו (רוסיה,ארה"ב וסין) אם ילחמו אחת בשניה לא יגיעו להכרעה חד משמעית לדעתי. האמריקאים עליונים טכנולוגית אבל חיילים "חושבים" כמו של ישראל (חייל "חושב" הוא חייל פחות יעיל אגב.),בנוסף הם מתיימרים להיות צבא הומניטרי,כך שהם לא ירוצו להשתמש בכלים שרוסיה וסין לא יהססו להשתמש בהם . רוסיה בעלת צבא ענקי אבל ראש וטקטיקה של קבניסט. בוא נבנה הרבה-ונשלח הכל קדימה, מתישהו האויב יישבר. התוצאה? גם בניצחון שלה על גרמניה רוסיה הייתה המדינה שאיבדה הכי הרבה חיילים מכל המדינות בכל העולם (כולל זו של גרמניה) , אם נוסיף לזה את העובדה שהראש של השליטים שם הוא דפוק לגמרי, אז תוסיף לזה שהחיילים שכן ישארו בחיים בטח יואשמו בבגידה וישלחו למחנות ריכוז.

לגבי סין, ובכן קשה לדעת, בניגוד לארה"ב ורוסיה שכן ראינו איך הן נלחמות , סין לא השתתפה בקונפליקט בקנה מידה עולמי או בין יבשתי או לא יודע איך תקראו לזה. לכן קשה לדעת מה רמת האסטרטגיה של הצבא. מבחינת ציוד טכנולוגי היא לא ברמה נחותה מזו של רוסיה. לגבי נחישות-נראה לי שחייל סיני ישמח הרבה יותר למות למען המולדת מאשר ג'ק מבוסטון. גם סאשה מרוסיה ימות למען המולדת-אבל רק בגלל שהוא יודע שאם לא למען זה אז הוא ימות באשמת "בגידה" -זוהי מוטיבציה של פחד ולא מוטיבציה אמיתית. המוטיבציה השקרית הזאת התנפצה לרוסים בפנים בשנים הראשונות של מלחמת צ'צ'ניה... יחס מחורבן מהפיקוד כלפי החיילים גרם לכך שהתוצאות האופרטיביות של הצבא היו מגוחכות וצ'צ'ניה שכל הכוח הצבאי שלה בנוי על טרור הייתה כמו עצם בגרון לרוסיה, שבסופו של דבר פשוט התחילה להפגיז ולהשטיח את כל האזור שם (שוב, טקטיקה גאונית אני לא רואה פה. רק דוב גדול וטיפש).

בסופו של דבר , הכל עניין של מוטיבציה. מי כמו המדינה הקטנה שלנו אמורים לדעת את זה. ניצחנו מלחמות שמבחינת סד"כ היה די ברור שאנחנו הולכים להמחק מהמפה. בזכות המוטיבציה והטקטיקה והצבא ה"חושב" ניצחנו כוחות גדולים בהרבה משלנו.

בכל מקרה- בוא נקווה שהשאלה התאורטית הזו תישאר בגדר תאורטית, היות ואם אכן שלושת המעצמות האלו ילחמו - תאמין לי שכל העולם יסבול.מאוד.

אגב* חייב לציין את הבחור ששיבח את הצבא הבריטי- אז אכן יש משהו בדבריך. זו המדינה שהכי הרבה זמן הייתה כמעצמה צבאית (ברמות שרוסיה וארה"ב היו רק חולמות עליהן בזמנים עברו). בנוגע למחמת העול םהשניה-= זו בעצם המדינה היחידה שנלחמה בגרמנים מתחילת המלחמה עד סופה, מבלי להשבר. זו אומה שעשויה ברזל-בסופו של יום הם לא אומה מוכנעת. ולגבי הפן הטכנולוגי,אז כן הם לא ברמה נחותה מארה"ב. אגב הם היחידים שנכנסו מיוזמתם להלחם בגרמנים (לא רוסיה המהוללת שבכלל חייתה בסרט של "בוא נחתום הסכם רק אל תתקפו אותנו" ולא ארה"ב שהייתה בסרט ההתנתקות שלה מהעולם "מה שקורה שם לא מעניין אותנו" ... עד שבאו היפנים ודחפו להם את האמת לפרצוף-פרל הרבור).

פורסם

ובכנות, בעולם של לוחמה לא-קונבנציונלית, כשרק לארה"ב יש מספיק כח גרעיני בשביל להעיף את כל הפלנטה לעזאזל. למי באמת אכפת למייותר גדול? ואיך לעזאזל מכניסים נשק גרעיני לחישוב...

פורסם

אני חייב להדגיש את מה שכתבתי מקודם

מי שיוצא נגד ארה"ב חייב או לטפל בנושאות המטוסים או לנסות לוחמת גרילה

כי ברגע שארה"ב משיגה עליונות אווירית כל צבא סדיר (כולל הסינים) יתפרק מול הפצצות אין סופיות מהאוויר

פורסם
  • מחבר

ובכנות, בעולם של לוחמה לא-קונבנציונלית, כשרק לארה"ב יש מספיק כח גרעיני בשביל להעיף את כל הפלנטה לעזאזל. למי באמת אכפת למייותר גדול? ואיך לעזאזל מכניסים נשק גרעיני לחישוב...

לארצות הברית?????????? אין יותר כח גרעיני מרוסיה

פורסם

מצד שני אין לה שום מערכת הגנה מטילים

פורסם

לארצות הברית?????????? אין יותר כח גרעיני מרוסיה

על סמך מה אתה אומר את זה?

והוא לא אמר שיש לה יותר כח גרעיני:

הוא אמר "כשרק" זה אומר שהיא יכולה, אבל זה לא אומר שרוסיה לא יכולה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים