עבור לתוכן

HTC TOUCH HD, הגיע לארץ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב, נסעתי היום בבוקר לאומגה פון, וקניתי את המכשיר

אני לא מפסיק להתלהב ממנו :jump::silly:

עוד מעט אני אפרסם עליו קצת שטויות..ברגע שאלמד איך משתמשים איתו בהכל

• תגובות 39
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

איך הוא בתור נגן מוסיקה?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה :)

טרם ניסיתי, אבל יש לו חיבור לכל אוזניה 3.5 מ"מ :)

הצלצול שלו חזק ושומעים אותו, כמו כן הרטט ממש מורגש.

אגב השירות של הח'ברה שם ממש נחמד, אבל היה ממש עמוס,

והבחור לא שכח לצ'פר אותי בכמה שטויות כמו מטענים נרתיקים וכו'...אפילו עברית הוא התקין לי ;D

עוד מעט אני אוסיף לו שירים ונראה איך זה עם אוזניות (יש גם זוג אוזניות שקיבלתי עם הקופסה).

אני עוד מסנכרן אותו וטוען כי הסוללה היתה פחות מחצי.

:)

פורסם

תתחדש, מכשיר באמת מדהים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

אגב, לאחר שמיעה של מוזיקה, בהתחלה זה נשמע רע אבל יש אקולייזר טוב שאפשר לשחק הרבה עם הסאונדים של המכשיר, בסופו של דבר סידרתי את זה ששומעים ממש טוב :silly:

לדעתי הוא הולך להיות אחלה בתור נגן.

פורסם

^^^

תתחדש חבוב.

עושה רושם של אחלה מכשיר, וקיבלת עליו מחיר פשוט מעולה.

אשמח לשחק איתו קצת בביקורך הבא בב"ש ;D

פורסם

תתחדש! :xyxthumbs:

4100 עלה כולל עברית?

והאם עברית 100% או רק בתפריטים הרגילים של WM ?

ואיך התרשמותך ממהירות המכשיר בכללי?

פורסם
  • מחבר

:silly:

4000 לבסוף לאחר מזומן + כמו שאמרתי מטען לרכב מתנה איזושהי מדבקה נחמדה למסך (מה שבא עם הפלאפון שמיש רק לכמה ימים לדעתי) וגם את העברית שהוא הוסיף לי.

העברית היא בתפריטים הרגילים לא על כל המכשיר, יש עברית כזו על כל המכשיר?? ממה שאני יודע העברית שהוא שם לי עולה לא מעט...

העברית מגיעה בהודעות טקסט וכו' כמובן כדי שלא יהיה סתם עברית לראווה, יש בה שימוש טוב.

מהירות המכשיר באמת שמדהימה, הוא מגיב בכיף לכל דבר, רץ, הרבה יותר טוב מהדיאמונד המזוויע.

לגבי אייפון לא התנסתי בהפעלת תוכנות וכו' ככה שאני לא יכול להשוות, אבל כן הרצתי 2 דברים ביחד כמו חיבור והתקנה של המערכת שהגיעה עם הדיסק ודיפדוף בין תמונות והמכשיר באמת מגיב מהר.

גם כן המגע של המקשים קליל ולא דורש מחיצה של המסך למרות שהמסך רסיסטיבי! אהבתי את זה.

השליטה עם העט שמגיע איתו קלילה ומגיבה מעולה.

אני מאוד שמח מהמכשיר, מאוד.

עכשיו ניתן לו להטען עד 100 אחוז (התלהבתי ישירות לקחתי אותו לסיבוב בצ'כונה וזה :smile1: )

Black Rain אתה בארשבעי?? נחמד לדעת אני מבקר שם המון (דימונאי :) ) אני אעבור אליך בכיף רק דבר. ;)

חח זה מצחיק היה שם אחד הבחורים (מבוגר בן איזה 50!) שקנה את המכשיר חודש לפניי, והוא רק עושה לי "תגיד לו שידחוף לך מתנות!!" כל שניה הוא עושה לבחור "תביא לו מטען לרכב אל תשכח, תביא לו כיסוי! ועוד שטויות :lol:

מחר נעשה השוואה עם ה HTC PRO של דוד שלי נראה מה ההבדלים.

DAMN, אני מחפש את המצלמה שלי לעשות על הטלפון כמה תמונות ולא יודע איפה היא. חח

עריכה: אגב בחנות הנ"ל יש להם עומס לא נורמלי, בזמן שהיתי שם הספיקו להכנס עשרות אנשים ולקנות 2 אייפונים 3G, 5800 NOKIA ומכשיר כמו שלי.

אגב האקספרס 5800 נראה ממש קטן לעומת ה HD. הוא גם מאוד צר

פורסם

מחר נעשה השוואה עם ה HTC PRO של דוד שלי נראה מה ההבדלים.

עזוב אתה סתם תבאס את דוד שלך.

פורסם
  • מחבר

כן, הוא כבר ראה :lol:

רק שאצלו יש מקלדת ולדעתי זה גם נוח, אבל הוא יותר עבה ושמן כזה אז אני מעדיף פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים