עבור לתוכן

אז ראיתי את ההופעה של נמרוד הראל...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

כפי שמשתמע מהכותרת ראיתי אתמול את ההופעה של נמרוד הראל

ולפני שאני מתחיל עם השאלות, קודם כל אני אגיד שאני בנאדם מאוד מאוד סקפטי בנוגע לדברים האלה. אני לא מאמין לא לפני שנכנסתי וגם לא עכשיו, אחרי שחלק מהדברים שהוא עשה השאירו אותי די פעור פה.

בכל מקרה, עד היום האמנתי שכנראה כל האנשים שהוא גורם להם לעשות דברים מוזרים הם פשוט משת"פים שלו או משהו כזה, אבל הקטע שאתמול הוא לקח לבמה ידידה שלי ועוד חבר, ולשניהם הוא גרם לעשות דברים די מוזרים[מיותר לציין שאני סומך עליהם]. אחרי שהם ירדו מהבמה הם נשבעו לי שמשהו מוזר קרה שם, ושהם לא סתם מדמיינים.

עכשיו במשך כל ההופעה הוא חוזר ואומר שאין לו שום כוחות על טבעיים, ושזה הכל בעזרת פסיכולוגיה וקריאת שפת גוף וכל מיני דברים כאלה, אבל זה עדיין נורא מוזר לי. איך לעזאזל הוא לוקח שני אנשים[נצא מנקודת הנחה שהם לא משתפי פעולה] ושם אותם עם עיניים עצומות אחד מאחורי השני, והוא נוגע באחד מהם והשני מרגיש איפה בדיוק הוא נגע? איך הוא מצליח לגרום לאנשים להרגיש בחילה רק על ידי דיבור? איך הוא יכול לנחש מספרים שאנשים חושבים עליהם רק על פי האינטואיציה שלו ?

ואלה הדברים הפחות מוזרים. לקראת סוף ההופעה הוא התחיל לדבר על טלקינזיס ועל זה שיש איזשהו סוד שרק 10 אנשים בעולם יודעים[כולל אותו !?]

ואז הוא לקח שני אנשים ובעזרתם הוא התחיל לכופף כפיות[בדיוק כמו אורי גלר], רק שהמופע שלו נראה יותר משכנע מאורי גלר, משום מה, כי הכפית התכופפה בזמן שהיא הייתה ביד של מישהו אחר[שנניח שגם הוא אינו משתף פעולה]. ולבסוף הוא הצליח לסובב כפית על צירה ב180 מעלות. עכשיו, אני בטוח שיש פה איזשהו טריק, אולי מישהו מכם יכול לעזור לי ?! זה מציק לי מאתמול...

• תגובות 36
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רובם הגדול של הטריקים הם יותר מסובכים ממה שהם נראים, אפילו הרבה יותר - ואני הייתי מאמין לו כשהוא אומר שלא הרבה אנשים יודעים את זה.

אל תתחיל לחשוב שיש לו כוחות על טבעיים שהוא לא מספר עליהם, במיוחד כשהוא אומר שלא.. לא כולם שקרנים כמו אורי גלר - ובגלל זה אני מעדיף אותו.

רוב מה שהוא משתמש בו זה סוגסטיה (סוג כלשהו של היפנוזה, שהוא טוען שהוא פיתח בעצמו, ושההבדל העיקרי הוא שהיפנוזה למטרות בידוריות אסורה לפי החוק).

חלק מהדברים שהוא עושה עם זה אפשריים לביצוע עם קצת אימון וקצת משחק, חלק מאוד קשים עד בלתי אפשריים אם אתה לא יודע את השיטה שלו.

(לדוגמא, לפני כמה שנים הוא הראה בתוכנית שלו טריק כלשהו ל'נעילת' עיניים. מיותר לציין שזה לא פועל על כל אחד [יש שיטות לא רעות שבעזרתן הוא בודק לפני שהוא בוחר מתנדבים מי יגיב כמו שצריך], אבל זה פועל גם במציאות על האנשים הנכונים - ניסיתי, פעל, ואחרי ששמעתי על הסכנות שבהיפנוזה הפסקתי לנסות.)

בכל מקרה, אם אין לך הסמכה, זה דבר מאוד מאוד מסוכן, ובגלל זה גם לא חוקי בארצנו.

בקשר לכיפוף כפיות - זה הרוב בולשיט וממש ממש קל, אבל אני לא אתחיל להסביר את כל השיטות פה.

עריכה:

מה שכן, אני מסכים שכל המופע שלו הרבה יותר מרשים משל אורי גלר - במיוחד כשהוא לא טוען לשום כוחות על טבעיים. (בהזדמנות זאת - אורי גלר, אף אחד לא מאמין לך!)

פורסם

סתם שטויות הכול מבויים

פורסם
  • מחבר

אז אני אומר לך שזה לא יכול להיות מבוים בגלל שהוא בחר חברים טובים מאוד שלי שאני יודע שהם לא משתפי פעולה, ובכל זאת הטריקים שלו פעלו עליהם.

פורסם

זה ממש לא מבוים אני עליתי לבמה באחת מההופעות שלו..

הוא ביקש ממני לחשוב על מספר מ 1-100 וכעבור דקה לרשום אותו על דף..

עכשיו הוא הסתובב וגם אני הלכתי לצד של הבמה כשכתבתי ככה שהוא לא יראה בטעות כמה ספרות

אני חשבתי שאני חכם וניסיתי לעבוד עליו ורשמתי מספר פלאפון בכלל

אחר כך הוא אמר לי שיש משהו לא הגיוני במספר שלי ושהוא בערך כמו המספר מליון ומיד אמר לי אתה רשמת מספר פלאפון!

ואז הוא לקח את זה רחוק יותר הוא ביקש שאני יחשוב את השם של בעל המספר הזה (חשבתי על דנה)

הוא פנה לקהל ואמר להם רבותי השם הוא דנה

בקיצור מבחינתי הוא תותח על

פורסם
  • מחבר

נכון הוא עושה גם תקטעים האלה.. שהוא ניחש שם של בחורה שאיזה אחד היה מאוהב בה.

ומבחינתי הקטע הכי הזוי[וגם הכי לא אמין!] - הוא לקח מספר באקראי מספר טלפונים[באמת באקראי] והבטיח לנו שהוא יצליח לגרום לבנאדם שבצד השני של הטלפון את המספר הסודי של הכרטיס אשראי שלו, רק על ידי דיבור, בלי להזכיר אפילו כרטיסי אשראי.

התקשר למספר, צלצל, והייתה הודעה מוקלטת "שלום שמי יוני אני לא נמצא כרגע בלה בלה בלה"... פתאום בסוף ההודעה הבנאדם אומר "ד"א, הקוד הסודי של הכרטיס אשראי שלי הוא XXXX..." כולנו היינו בהלם, אבל אני כמעט בטוח שיש פה איזה משהו לא כשר. זה יותר מדי לא הגיוני.

בהנחה שהמספר הוא באמת אקראי, איך לדעתכם הוא עשה את זה?[כמובן שהוא גם התקשר מפלאפון של מישהו מהקהל...]

פורסם

באחת התכניות שלו הוא אמר שהכל שטויות והכל טריקים וההצלחה שלהם תלויה באומן שמבצע אותן..

פורסם

עשיתה לי חשק ללכת לראות את המופע

פורסם

חלק גדול מהתרגילים שלו הם השפעה עליך בתת מודע-מה לבחור.

נגיד הקטע עם המספר טלפון- יש סיכוי כלשהו, שהוא שם לך מסר סמוי שגרם לך לבחור מספר טלפון.

פורסם

הוא תותח!

אני מת על התוכניות שלו

בקשר לכפיות זה חארטה.

היה אצלנו מישהו בבצפר, שהראה לנו את זה(לא איך אבל את הטריק)

הוא לקח כפית וקרא למישהו מהקהל ואמר תכניס את זה לתיק שלך הוא הכניס

הבנאדם שעושה את ה"קסם" התרחק.

ואז חזר ופתח את התיק והכפית הייתה עקומה

פורסם
  • מחבר

חלק גדול מהתרגילים שלו הם השפעה עליך בתת מודע-מה לבחור.

נגיד הקטע עם המספר טלפון- יש סיכוי כלשהו, שהוא שם לך מסר סמוי שגרם לך לבחור מספר טלפון.

המספר נבחר באקראי לגמרי, רק בחירת המספר לקחה איזה 5 דקות[להבטחת האקראיות]

פורסם

אם כבר אנחנו בעניין, יש למישהו מושג מאיפה אפשר לקנות כרטיסים להופעה שלו?

פורסם
  • מחבר

במקרה אנחנו לא קנינו, חילקו כרטיסים בחינם בצילומים של שבוע סוף. אז אפשר לנסות שם.

בכל מקרה, ההופעה הייתה בצוותא אז אני מניח ששם.

פורסם

המספר נבחר באקראי לגמרי, רק בחירת המספר לקחה איזה 5 דקות[להבטחת האקראיות]

אתה ראית במו עיניך לאיזה מספר הוא חייג?

זה לא משנה כמה אקראי המספר שנבחר, כל עוד לא אליו הוא מחייג.

פורסם

נמרוד הראל למי שלא יודע ידוע כאחד הפסיכולוגים המוכשרים ביותר בדורנו ובדורות קודמים

הוא משתמש המוןןןןןןןןןןןןןןן בדימיון מודרך(מבלי שהשני בכלל מבין מה קורה איתו), בסוגסטיות , בקריאת שפת גוף, ובעוד טכניקות פסיכולוגיות שאני בטוח שהוא הכיר במהלך השנים ואפילו פיתח

נמרוד הוא מבחינתי הקוסם בהא הידיעה

חוס מקוסם הוא פסיכולוג פנומנל, בעל זכרון מפותח ברמות גבוהות ביותר ורשימת הכשרונות שלו עצומה

הוא בנאדם הכי אמין שיכול ליהיות

בקיצור הוא עונה למושג "גאון"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים