עבור לתוכן

נגן MP3 עד 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

תתחדש!~

אני גם אהיה בעלים של I7 בקרוב ואצטרף למשפחת COWON

בלאק ריין, הוא רכש את ה-16 ג'יגה שעכשיו ממש ממש משתלם וזול למי שרוצה נגן חדש עם אייכות טובה, ממשק נחמד ואייכות בלי פשרות ולא לשכוח 60 שעות מוזיקה אין סופיות! 600 שקל בדיוטי והחיים טובים! ;D

נ.ב-

מומלץ להוסיף איזה אוזניות לכל העסק הזה... יהיה לך סט נייד מאוד נחמד וטוב!

פורסם

איזה אוזניות מומלצות לנגןI7 יהיה הבדך מורגש בינם לבין מה האוזניות שמקבלים יחד עם הנגן?

פורסם

וואו! :o 600 ש"ח ל 16GB!!!

לא נראה לי הגיוני, אני אחכה שהוא יאשר זאת...

בהחלט מומלץ לשדרג אוזניות...

ציין תקציב ודרישות ונמליץ לך על משהו שיתאים לך.

פורסם

וואו! :o 600 ש"ח ל 16GB!!!

לא נראה לי הגיוני, אני אחכה שהוא יאשר זאת...

הגיוני בהחלט.

הנגן עולה בבאג רגיל 700 שקל היום...

אני שילמתי על ה 16 ג'יגה בדיוטי פרי 680 לפני בערך חודש...

ככה שלשלם היום 600 שקל על ה 16ג'יגה זה דווקא הגיוני.

בלי קשר, זה נגן מדהים. עולה על האייפוד נאנו בכל פרמטר שהוא.

לא נראה לי שקיים נגן (למוזיקה נטו) יותר טוב מה I7

פורסם

גם אני אולי אקנה אותו, אמרתם שהאוזניות לא מספיק טובות אתם יכולים אולי לפרט טיפה

התקציב פחות או יותר על 100-120 ש"ח שעדיף אולי לקחת במחיר הזה + המחיר של I7 את D2 (או שהאוזניות שבאים יחד איתו גם לא שוות

הרבה)?

פורסם

למה לא ממליצים על ה D2?

אם אני לא טועה הדגם של ה 4GB עולה כ 600 שח וניתן להרחיב עוד איזה 8 GB...והאיכות סאונד שלו מעולה.

פורסם

מי שרוצה גם וידאו (נראה לי ממש לא כייפי על מסך של 2.5-3 אינטש) אז ה D2 הוא בחירה מצויינת...

מי שרוצה רק מוזיקה הולך על ה I7.

זה לא שה D2 לא מומלץ (להיפך. הוא כן), זה פשוט תלוי בשימושים של הבנאדם

פורסם

לא נראה לי שקיים נגן (למוזיקה נטו) יותר טוב מה I7

ממש לא.

נגן טוב באמת למוסיקה מגיע עם חריץ הרחבה..

מגיע עם נפח של יותר מ 16GB.

עם מסך גדול יותר שיהיה נוח לקרוא את שם השיר.

כעקרון, מבחינתי, CREATIVE ZEN עם כל היתרונות שלו, פלוס הסאונד של D2 והשימוש הטוב בכרטיס זכרון של D2 (גם לזן יש אבל תמיכה מטומטמת) זה הנגן המושלם למוסיקה.

בינתיים קרייטיב לא שמים על הלקוחות שלהם ולא משנים את התמיכה בכרטיס זכרון.

פורסם

ממש לא.

נגן טוב באמת למוסיקה מגיע עם חריץ הרחבה..

מגיע עם נפח של יותר מ 16GB.

עם מסך גדול יותר שיהיה נוח לקרוא את שם השיר.

כעקרון, מבחינתי, CREATIVE ZEN עם כל היתרונות שלו, פלוס הסאונד של D2 והשימוש הטוב בכרטיס זכרון של D2 (גם לזן יש אבל תמיכה מטומטמת) זה הנגן המושלם למוסיקה.

בינתיים קרייטיב לא שמים על הלקוחות שלהם ולא משנים את התמיכה בכרטיס זכרון.

כרטיס הרחבה זה טוב באמת.. אבל גם בלעדיו אני מעדיף את ה I7 על הקראייטיב.

קריאייטיב מאז ומתמיד התעלמו מהציבור הישראלי!

אין ולא תהיה עברית רשמית למכשירים שלהם למרות אין סוף בקשות של ישראלים (ואני בינהם...)

הנגן הקודם שלי היה של קריאטיב ואני החלטתי שאני לא קונה יותר נגנים שלהם בגלל חוסר ההתיחסות שלהם לישראלים.

ושלא תבין לא נכון... הקריאטיב שלי עובד מצויין עד היום! כמעט 5 שנים (!!!) אחרי שקניתי אותו. פשוט ההתעלמות מהישראלים הרגיזה אותי והעובדה שכל פעם שהעלתי שיר בעברית הייתי צריך לכתוב את כל ה ID3TAG מחדש באותיות של אנגלית... זה היה ממש סיוט

אתה בעצמך אומר שהוא לא שמים על הלקוחות שלהם (ולא רק על הישראלים.. אלא על לקוחות בכללי) אז למה שאני אקנה נגן שלהם?

ה I7 תומך בעברית ישרה, תומך בתיקיות, איכות סאונד מטורפת, בטריה ל 60 שעות, מתחבר למחשב כמו דיסק און קי בלי צורך בדרייברים, מנגן קבצי FLAC והוא זול.

המסך שלו אומנם קטן. אבל הוא קריא ביותר! אין שום בעיה עם הגודל שלו! הכתוב נראה בצורה ברורה ביותר ובלי שום בעיה.

לא חושב שיש נגן משתלם ממנו

פורסם

כרטיס הרחבה זה טוב באמת.. אבל גם בלעדיו אני מעדיף את ה I7 על הקראייטיב. החלטה שלך

קריאייטיב מאז ומתמיד התעלמו מהציבור הישראלי!

אין ולא תהיה עברית רשמית למכשירים שלהם למרות אין סוף בקשות של ישראלים (ואני בינהם...) למה, ואפל הוציאו עברית? IRIVER, הוציאו עברית? פשוט שטויות.. כאחד ששומע מוסיקה עברית אתה צריך לדעת להתמודד עם הבעיה הזאת או פשוט להתפשר על נגן פחות טוב...

הנגן הקודם שלי היה של קריאטיב ואני החלטתי שאני לא קונה יותר נגנים שלהם בגלל חוסר ההתיחסות שלהם לישראלים. תעשה לי טובה.. ZVM הוא אחד הנגנים המוצלחים ביותר שיצאו אי פעם וקרייטיב אף פעם לא הוציאו עברית.. אנחנו פשוט קהל יעד מאוד קטן אז לא אכפת להם מאיתנו (עזוב אותך אחד ששומע מוסיקה עברית, ישראלי..)

ושלא תבין לא נכון... הקריאטיב שלי עובד מצויין עד היום! כמעט 5 שנים (!!!) אחרי שקניתי אותו. פשוט ההתעלמות מהישראלים הרגיזה אותי והעובדה שכל פעם שהעלתי שיר בעברית הייתי צריך לכתוב את כל ה ID3TAG מחדש באותיות של אנגלית... זה היה ממש סיוט

אתה בעצמך אומר שהוא לא שמים על הלקוחות שלהם (ולא רק על הישראלים.. אלא על לקוחות בכללי) אז למה שאני אקנה נגן שלהם? כי הוא נגן טוב וזהו, לא צריך לארח לקוחות במפעל כדי להוציא נגן טוב.

ה I7 תומך בעברית ישרה, תומך בתיקיות, איכות סאונד מטורפת, בטריה ל 60 שעות, מתחבר למחשב כמו דיסק און קי בלי צורך בדרייברים, מנגן קבצי FLAC והוא זול. תיקיות מבחינתי זה ממש לא יתרון, סתם דבר דבילי ומיושן.. ה ZEN מתחבר כ DOK גם. גם ל ZEN יש איכות סאונד "מטורפת" (אני מתאר לעצמי שאתה משתמש באוזניות IEM ב 200 ש"ח וחי בסרט שאתה מרגיש בהבדל.. סרט טוב..) לגבי ה FLAC אין וויכוח, בהחלט יתרון.

אבל בד"כ מי שבכלל יודע מה זה FLAC שומע הרבה מוסיקה, ואחד כזה לא לוקח נגן עם 16GB שיספיק לו לבקושי 320 שירים, שזה כלום.

וה ZEN ממש עולה אלפי שקלים.. ממש לא זול, אה?

המסך שלו אומנם קטן. אבל הוא קריא ביותר! אין שום בעיה עם הגודל שלו! הכתוב נראה בצורה ברורה ביותר ובלי שום בעיה.

לא דיברתי על קריא\לא קריא (ואם כבר, אז הפונט ש COWON שמים במכשירים שלהם, במיוחד בעברית, דוחה ומעצבן)

אלא על זה שהמסך פשוט קטן. בכל ספריית המוסיקה שלי אין לי אפילו שיר אחד שנכנס בתוך המסך הזה.. מה שגורם לגלילה של השם. אני אוהב לראות את השם המלא של השיר אם אפשר.

לא חושב שיש נגן משתלם ממנו

דעתך האישית בלבד :xyxthumbs:

פורסם

אני רואה שאנחנו לא מסכימים על יותר מידי דברים.. אז בוא נעצור את זה פה... :)

הדעה שלנו פשוט שונה לגמרי...

(ואני גם לא מבין מה יש לך נגד מוזיקה ישראלית... אבל לא חשוב)

בכל אופן, לא ברור לי איך הגעת ל 320 שירים ב FLAC.... (בהנחה שהנגן הוא של 16 ג'יגה)

פורסם

צודק בהחלט.

בכל אופן, לא ברור לי איך הגעת ל 320 שירים ב FLAC.... (בהנחה שהנגן הוא של 16 ג'יגה)

חישוב פשוט של 16000 לחלק ל 50 (גודל שיר ממוצע בFLAC.)

אין לי שום דבר נגד מוסיקה ישראלית, לא אמרתי כזה דבר בחיים.

למרות שאין שיר אחד בעברית בנגן שלי, אני אוהב מוסיקה ישראלית (כמובן שלא כל דבר)

בקיצור, הדיון הזה הגיע לקיצו, הבחור קנה את הנגן ואנחנו ממשיכים להתווכח.

אז בוא נעצור את זה פה... :)

פורסם

הגודל הממוצע של ה FLAC הוא יותר לכיוון ה 30 מגה לשיר (וכן.. יש לי גם כמה שירים של 50 מגה... אבל מצד שני יש הרבה יותר שירים של 20 מגה מאשר של 50 מגה. הרוב הם בסביבות ה 30 מגה פלוס מינוס)

ב FLAC אני שם רק מוזיקה איכותית שבאמת רואייה להשמר בפורמט איכותי...

בקיצור, הדיון הזה הגיע לקיצו, הבחור קנה את הנגן ואנחנו ממשיכים להתווכח.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים