פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר אחרי מה זה קרה?תנסה לבצע התקנת תיקון כמו שמפורט בסטיקי. המחשבה אינו שלי, לכן לא יודע כיצד זה נגרם.. ניסיתי לזרוק GHOST אבל הגרסא של ה GHOST שלי איננה כמו גרסת הקובץ GHOST שיש במחשב.. אם התקנת תיקון ך WIN עוזרת.. אז פירמוט יועיל, לא? עוד משהו קטן.. האם אתה חושב שאין כאן בעיית חומרה? תודה
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים אין צורך לצוטט את התגובה מעליך.קשה מאוד להגיד מה גורם הבעיה ממה שתיארת לכן כדבר ראשון אני מציע התקנת תיקון ופירמוט רק כפתרון אחרון ברשימה.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר אוקיי במוצ"אש אני אנסה לשלול בעיות.. אחליף ספק כח.. אנקה מחשב מאבק. נראה מה יקרה. אם יסתדר אדווח לכם. תודה
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים ערב טוב , תדליק את המחשב , תקליק על F8 עד שיעלה התפריט , תבחר ב DISABLE AUTOMATICALLY RESTART WHEN FAILURE.. משהו כזה תעשה ריסטרט ותראה אם עולה לך מסך כחול , אם כן תצלם ותעלה . אם לא , תעלה ב LIVE CD ותבצע בדיקה לקבצי המערכת אגב אתה יכול לעשות שיחזור מערכת דרך הRECOVERY CONSOLE , נראה לי שמתי פה מדריך אם אני לא טועה (אם אתה לא יכול להיכנס לSAFE MODE) אני אשים את זה פה , זה הולך ככה תכניס את הדיסק של הוינדוס , ותעלה ממנו , תיכנס לRECOVERY CONSOLE ע"י מקש R שנית תן לו 1 ואז ENTER Type CD\ cd system~1\_resto~1 dir עכשיו אתה תראה RP1 , RP2 ... עד מספר מסויים עכשיו תעשה למשל אני נותן מספר , אבל אתה קח את המספר שלפני האחרון CD RP40 cd snapshot השורה תראה כמו : c:\system~1\_resto~1\rp40\snapshot עכשיו לקטע לפני הסיום יש רווח בין הCOPY למקף תחתון , תיזהר) copy _registry_machine_system c:\windows\system32\config\system תן לו ENTER copy _registry_machine_software c:\windows\system32\config\software
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים יכול להיות שזאת תקלה בעדכון של WINDOWSתיכנס ל-RECOVERY CONSULEתכתוב 1 ואח"כ סיסמא אם ישואחרי זה תרשום: " disable intelppm "תפעיל מחדש את המחשב.זה הופיע כהצעת לפתרון של מייקרוסופט:http://support.microsoft.com/kb/953356
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים לפני התקנה מחדש הייתי מנסה להחליף את קובץ הקרנלתכנס למסך רקובר ותבצע את הפקודות הבאות כאשר D: זה הכונן האופטיcd system32ren kernel32.dll kernel32.dll.bakmapexpand d:\i386\kernel32.dl_exitותפעיל מחדש את המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.