פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים היי זה 6 גיגה וזה לא נכנס בדיסק הקובץ הוא ווינרר איך אני מפצל לשתיים ?תודה
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים אתה יכול צרוב על דסיק DVD DL או לפצל בwinrar לגודל volume מקסימלי שניתן לצרוב לדיסק בודד.פשוט תוסיף את הקובץ ל volume חדש ותקבע לו volume size רצוי.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר יש לי דיסק שאפשר לצרוב עליו עד 4.7 GB .ככה שאני חייב לפצל אותו השאלה איך אני עושה זאת
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים אתה יכול צרוב על דסיק DVD DL או לפצל בwinrar לגודל volume מקסימלי שניתן לצרוב לדיסק בודד.פשוט תוסיף את הקובץ ל volume חדש ותקבע לו volume size רצוי.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר עריכה לא ראיתי תתמונה וברגע שאני עושה את זה זה מפצל את הקובץ לשתיים ?עריכה:טוב פיצלתי את זה לשתיים,אגב הדיסק מקבל עד 4.7 ושם 4.8 בכל מקרה תודה רבה לך
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר תגידו איך זה הגיוני פיצלתי את הקובץ ל 4.5 והשאר יצא בערך 1.8.עכשיו ברגע שחילצתי את ה 1.8 הוא חילץ לי את כל ה 6 גיגה של ה ווינרר אאיך זזה הגיוני ?
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר אז מספיק לי נגיד רק לצרוב את ה 1.8 גיגה בייט ? וזה יחלץ את כל השש או שאני צריך לצרוב את שני החלקים של הוונירר שפיצלתי ?
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים כי הוא כזה חכם שהוא זיהה שיש לך את הקובץ השני באותו מקום ופתח אותו, קצת הגיון בריא...
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר טוב אין צורך להתעצבן ידידי.קורה שלא מבינים כל דבר לכן אתם פה לעזור.תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.