פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים התקנתי אתמול כרטיס מסך חדש (HD4850) והחלפתי גם מעבד לקח לי הרבה זמן ובדרך ניתקתי בטעות לא מעט חוטים אבל אחרי זה ישבתי עם הספר וחיברתי כל חוט חזרה למקום שלואבל אחרי שהדלקתי את המחשב לא היה לי טמפרטורה של הCPU ושל הGPU וגם משום מה הסאונד לא עבדמה זה יכול להיות??ועוד שאלה קטנהאחרי שאני מחליף כרטיס מסך, החלפתי מNVIDIA לATI אז אני צריך למחוק את הדריברים של NVIDIA לפני שאני מתקין את הATI?
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים אז הוינדוס עולה או לא עולה ?בעית סאונד , ביציאות הקדמיות או האחוריות ?בטח ובטח צריך למחוק את הדרייברים של ATI או של NVIDIA לפני שמתקנים דרייברים חדשים "גם מהחברה עצמה וגם מחברות אחרות"
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר הווינדאוס עולה רגיל ויש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם ושאני מחבר את הבננה הירוקה של הרמקולים אני לא שומע כלום, ניסיתי את כל הכניסות ולא שומעים כלום מאף אחת
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר ניסיתי גם להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס קול וגם לא עזראבל מה שיותר מדאיג אותי זה שאין לי את הטמפרטורה של הCPU והGPU אפילו בלוח אם זה מראה לי -129 מעלות משהו מוזר
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים תפתח את המארז ותבדוק שוב שהחיבורים של הPWM (חיישן מאוורר) ושל הבקר קול במחוברים כמו שצריך במקום.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר החישן קול באמת לא היה מחובר אז חיברתי ועכשיו עובדוהחישן מאורר אני לא מוצא אותואפשר תיאור של איך הוא נראה ואיפה הוא צריך להיות מותקן
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים החיישן ממוקם בלוח אם בעיקרון ,תבדוק שחיברתה את הקירור של ה CPU כמו שצריך ,המאורר שלו עובד ?
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים מחבר כן עובד הכל בסדרהמאוורר של הCPU לא אורגינלי, זה מאוורר של זלמןיכול להיות בגלל זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.