עבור לתוכן

מנהל רשתות או אבטחת מידע?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת מה עדיף לי ללמוד מנהל רשתות או אבטחת מידע?

ולמה?

פורסם

אף לא אחד מהשניים.

פורסם

קודם רשתות ואח"כ אבטחת מידע. אתה צריך להבין כיצד פועלת רשת מחשבים ורק אח"כ למצוא דרכים להגן עלה.

פורסם

קודם רשתות ואח"כ אבטחת מידע. אתה צריך להבין כיצד פועלת רשת מחשבים ורק אח"כ למצוא דרכים להגן עלה.

:hizuk:

פורסם

אף לא אחד מהשניים.

אתה מוכן להסביר לי למה אתה כ"כ אנטי?

פורסם

כי כל הקורסים האלו של "בוא להיות מנהל רשתות/אבטחת מידע" לא שווים את הנייר עליו מודפסת ההסמכה כביכול שהם מעניקים.

פורסם

כי כל הקורסים האלו של "בוא להיות מנהל רשתות/אבטחת מידע" לא שווים את הנייר עליו מודפסת ההסמכה כביכול שהם מעניקים.

זה נכון שאם אתה לומד את התחום זה לא אומר שתקבל משרה אבל זה נכון כמעט לגביי כל תחום. אם תלמד הנדסת אלקטרוניקה בהכרח יהיה לך תפקיד בסיום הלימודים. מדובר על הידע שאתה רוכש אח"כ אתה יכול לנסות להתקבל לחברות גדולות בתפקידים זוטרים יחסית כמו HELP DESK ואם תוכיח את עצמך תוכל להתקדם לנהל רשת ולאחר מכן גם לשמש בתפקיד אבטחת מידע.

פורסם

כמובן שהכסף שמשולם תמורת הקורס הזה הוא לא שווה ערך לתעודה שמקבל התלמיד אבל יש אנשים שאוהבים את זה ויש אנשים שפשוט לא מסוגלים ללמוד דברים מתקדמים יותר מזה, לכן בסופו של דבר עושים קורס ומנסים להתקבל לעבודה מתאימה בתקווה עם שכר יותר גבוהה מהמינימום, אז מה אתה רוצה שיעשו במקום? לא ילמדו כלום ויעבדו כל החיים על מינימום? עדיף שתתן תשובה עניינית לגביי השאלה ותוסיף בסוף את ההערה בסוף שהקורס לא שווה את הכסף (ולסביר גם למה) במקום סתם להיער עקיצות באוויר.

פורסם

:hizuk:

מה שכן, עבודות שמשיגים אחרי שעושים הסמכות כאלה,

אפשר להשיג גם בלי ההסמכות, אלא על סמך ניסיון

ולימוד עצמי.

פורסם

זה גם נכון, אבל יש חברות שפשוט דורשות את התעודה כתנאי להעסקה וגם מחשיבות את זה כסינון לחברה ובכלל תמיד יהיה עדיף אחד עם תעודה ועם ניסיון מאשר אחד עם אותו ניסיון ובלי תעודה.

פורסם

לפי השאלה של פותח הדיון אני מניח שידע בתחום כרגע אין לו

בשביל למצוא עבודה בתחום אתה צריך נסיון ועדיף גם תעודה.

אם אין לך את שניהם, תעודה, משמע קורס שמלמד אותך זאת התחלה טובה

אתה לא תצא מהקורס וירוצו אליך עם משרות של 20,000שח בחודש, אבל בעזרת הידע שרכשת ותעודה תוכל לקבל משרות יחסית פשוטות ולהתקדם משם

בלי הקורס בכלל האופציה להתקבל ולהתקדם לא תהיה מציאותית לבחור הספציפי.

רוב החברות בשוק שמחפשות אנשי IT ורשתות מחפשות קודם כל נסיון מוכח, אבל צריכים להתחיל מאיפה שהוא.

פורסם
  • מחבר

מצאתי קורס מסובסד למנהל רשתות mcse ב-2000 שקל שלוש פעמים בשבוע שלוש שעות בכל יום אבל המכללה לא ממש מוכרת ככה שהתעודה לא תיהיה משהו הקורס יהיה בערך שנתיים

מה אתם אומרים שווה לי ללכת (אפילו רק בשביל הידע אח"כ אני יכול ללכת למיקרוסופט ולעשות את המבחן בשביל התעודה)?

פורסם

MCSE זאת הסמכה שמוציאה MS. כדי לקבל את ההסמכה אתה צריך לעבור את המבחנים מטעם MS.

אין שום קשר בין התעודה, לבין המוסד שבו למדת. אתה יכול ללמוד באוניברסיטה הפתחה, במכללה נידחת, או אפילו בצורה עצמאית מהבית. כל עוד אתה עובר את המבחנים ומקבל את ההסמכה - להכל יש את אותו משקל.

פורסם

הכי טוב זה לפרוץ לפנטגון, ואז כולם ירצו לשכור אותך.

איך לעשות את זה? זו בעיה שלך.

לומדים דברים כאלו בעיקר ע"י ניסיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים