פורסם 2003 ביוני 2322 שנים אני יכול לרכוש כרטיסים מוזלים לשורה 22 למופע של משינה ב2/8 באמפי בקיסריה. השאלה היא אם שורה 22 זה בכלל שווה משהו? אני לא הייתי באמפי בקיסריה, אז מי שהיה בבקשה או יודע על כך משהו שיכתוב. תודה! ד"א, אם יש אתר או משהו של האמפי... אני לא מצאתי ואני בספק אם קיימת חיה כזו, אבל טוב יהיה לדעת.
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים ממממ...אתה צריך לחשוב...בתור אדם אינטילגנט...שיודע איך אמפיתיאטרון נראה....כלומר מדרגות מדורגות.באמפי בקיסריה (משינה לא היו יכולים למצוא מקום יותר גרוע) בנוי לצפייה בישיבה,מה שלא סביר שיקרה במופע של משינהלמרות שעקרונית באמפי השורות האחרונות רואות ממש מעט,האמפי בקיסריה יחסית גדול ולכן אם תקנה כרטיסים לשורות האחוריות אתה לא תראה כמעט כלום......אם זה ממש מפריע לך שתדע ששום דבר טוב לא בא בחינם (או בזול) ולכן אם אתה רוצה מושבים טובים שרואים מהם טוב תצטרך לשלם בהתאם
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים 22 זה לא כ"כ רחוק אם אני לא טועה...זה דיי אחורה אבל בכל מקרה..אם יש לך אחלה ראייה..חבר שלי הזמין מקומות להופעה הראשנה שלהם בקיסריה בשורה ה9..עלה לו 195 ש"ח ..(אבל אם אתה גר בעמק יזרעאל אז יש הנחה לתושבי המועצה למופע הזה..)
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר מסתמן שיש מצב שהם יופיעו גם ברעננה (באמפי בפארק) בסוף אוגוסט (תאכלו ת'לב ;D ) אז אם זה יהיה בטוח אני כבר אזמין לשם.ד"א, שימו לב שזה אומר שההתאחדות שלהם זה לא רק למופע בקיסריה 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.