פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים אני לא מבין מה עשיתי לא בסדר, הנה תמונות של ההתקנה: (בצחוק, כמובן, אני לא עד כדי כך טיפש, סתם חשבתי שתאהבו)
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים אני לא מאמין...קדחת את לוח האם! שים לב שהברגים קדחו את לוח האם ואם התמונה אמיתית אתה יכול לזרוק את לוח האם.חחח..מאיפה התמונות האלו?
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מור לויhttp://www.morlevi.co.il/template/default.aspx?maincat=2&pcatid=13
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים אני לא מנהל או משהו שמתקרב לזה, אבל למה נושאים כאלה בזמן האחרון נפתחים בפורם כללי ולא בפורם תמיכה טכנית?
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים אני לא מנהל או משהו שמתקרב לזה' date=' אבל למה נושאים כאלה בזמן האחרון נפתחים בפורם כללי ולא בפורם תמיכה טכנית?[/quote']שים לב, מר ספארי, שזה בנימה צינית.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים חחח וואי איזה שוק חטפתי כשראיתי את החורים בלוחאחד החזקים, היית צריך לשמור את זה ל1 באפריל ולשים בתמיכה טכנית אבל אני מבין אותך שלא יכלת להתאפק
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים חחח וואי איזה שוק חטפתי כשראיתי את החורים בלוחאחד החזקים, היית צריך לשמור את זה ל1 באפריל ולשים בתמיכה טכנית אבל אני מבין אותך שלא יכלת להתאפקאני מניח שיעשו את זה בכל מקרה...P:
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים חחחחחח גדול גם לי ירד הלב, יש שם שייבות, למה הוא לא שם דיבלים ? חחחחחחחחA+g0vner_x3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.