פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים הנה תוכנה שבעזרתה אתה יכול להוריד כל וידאו שמוצג לך בדפדפן, כולל יו-טיוב...https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים לפי מה שהבנתי הוא רוצה אתר להעלות סרטון שלא יהיה אפשר להוריד אותו, נכון?אם ככה, אין פיתרון לדעתי... לא משנה לאן תעלה אותו אם מישהו באמת ירצה אותו ואי אפשר להוריד (למרות שלא נראה לי שיש אתר כזה) אפשר פשוט להשתמש בתוכנה לצילום וידאו מהמסך..
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר לפי מה שהבנתי הוא רוצה אתר להעלות סרטון שלא יהיה אפשר להוריד אותו' date=' נכון?[/quote']נכון לא משנה לאן תעלה אותו אם מישהו באמת ירצה אותו ואי אפשר להוריד (למרות שלא נראה לי שיש אתר כזה) אפשר פשוט להשתמש בתוכנה לצילום וידאו מהמסך.. אבל אי אפשר להוריד סרטונים מוואלה, וואינט ומעריב לדוגמא. איך הם עושים את זה?
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מה שהם עושים זה סטרימינג אם אני לא טועה, ואני חושב שאפשר להוריד גם את אותם הסרטונים במבט לקוד, אבל אני לא סגור על מה שאני אומר..תחפש בגוגל Website Video Streaming
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים אין דבר כזה, אם מישהו ממש ירצה הוא יוריד את זה גם אם הוא יצתרך לרדת לרמה של quickcam או כל תוכנת לכידת מסך אחרת.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים נכון אבל אי אפשר להוריד סרטונים מוואלה, וואינט ומעריב לדוגמא. איך הם עושים את זה?אפשר.עם כמה שעות של ניסיון וטעיה הצלחתי להוריד מהם.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר אוף לפחות יש אתר שאתר מכירים שהוא לא ידידותי מבחינת הורדות כמו יוטיוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.